Min (opdaterede) bucket list for Europa

Min (opdaterede) bucket list for Europa

Drømmer du om, at 2018 bliver fyldt med masser af rejser til spændende destinationer, men ved du ikke helt, hvor du skal begynde? Hvad med at få oplevet mere af Europa, som byder på alt fra spændende kulturer, storslåede naturoplevelser, majestætiske slotte og et nyt, interessant køkken, hvor end du færdes? Sidste år på denne tid skrev jeg en liste med alle de steder, jeg gerne ville besøge i Europa. Hvad fik jeg ticket af, hvad fik jeg oplevet ud over bucket listen, hvad mangler endnu at blive ticket af, og hvilke nye steder er blevet tilføjet til min uendelige bucket list? Det deler jeg med jer nedenfor. Måske du også kunne finde inspiration til dine rejser i 2018? Del endelig dine tilføjelser nede i kommentarerne! 

Det har jeg fået ticket af i 2017

Det forgangne år har jeg formået at få sat flueben ud for 5 af punkterne på min bucket list for Europa.

10. Gå gennem Prags gader [En guide til 3 dage i Prag for førstegangsbesøgende]

20. Beundr udsigten over Budapest [Guide til Budapest for førstegangsbesøgende]

43. Tag på road trip i Island [Læs alt om mit roadtrip i Island]

44. Se tulipanerne blomstre i Holland [Billede fra tulipanhaven Keukenhof]

45. Gå gennem den gamle bydel i Tallinn, Estland [På gåtur i et eventyrland]

Det havde jeg allerede ticket af

5. Stå på kanten af Preikestolen i Norge [Guide til at vandre til Preikestolen] [Se min tur til Preikestolen]

7. Tag en dukkert i Middelhavet [Sommer i Nice]

12. Se David Statuen i Firenze [Guide til 24 timer i Firenze]

16. Se Mona Lisa på Louvre |Billede af Louvre på Instagram]

19. Mød Minnie og Mickey i Disneyland Paris

22. Spis pasta og pizza i Italien [Guide til 24 timer i Firenze]

23. Tag på cykeltur i Københavns gader [På rundrejse i Norge og Danmark]

26. Se Paris fra oven i Eiffeltårnet

27. Cykl langs Amsterdams kanaler [Hver dag de sidste snart to år]

30. Drik øl i Belgien [Guide til 24 timer i Bruxelles]

36. Besøg Anne Franks Hus i Amsterdam [Læs alle mine indlæg om Amsterdam]

38. Gondoltur i Venedigs kanaler [Smukke Venedig]

41. Tag et billede foran Det Skæve Tårn i Pisa [Noget om turistfælder i Pisa]

46. Stå på ski i de Franske Alper [Mine ture til Grenoble]

Andre oplevelser som ikke stod på listen

Som I nok har kunne fornemme i mit lille tilbageblik på det forgangne år, har 2017 ikke været et rejsefattigt år – snarere tværtimod. Selvom jeg ikke har oplevet meget på min bucket list, har jeg alligevel formået at besøge 11 lande og utallige byer rundt omkring i Europa. I 2017 har jeg:

Været til julemarked i Bremen

Set vindmøllerne i Holland

Set hvaler og søpapegøjer i Island (og 1000 andre ting!)

Slappet af i de termiske bade i Budapest

Deltaget i King’s Day i Amsterdam

Set den russiske ballet i det hollandske kongelige teater (to gange!)

Været på sviptur til Gøteborg

Taget på designshopping i Helsinki

… og en masse andre ting!

Det kommer (forhåbentligt) til at ske i 2018

Selvom årets rejseplaner pt. hovedsagligt står på rejser væk fra Europa, forventer jeg alligevel at få sat flueben ved et par punkter på min lange bucket list. I år står den blandt andet på et par ture til Tyskland, så jeg forhåbentlig kan få oplevet følgende tre punkter:

3. Se Berlinmuren

21. Tag til Oktoberfest i Tyskland

37. Besøg de mange slotte i Tyskland

Dette mangler endnu at blive ticket af

1. Se nordlyset

2. Fodr rensdyr i Lapland

4. Tag på hundeslædetur i Grøndland

6. Udforsk ruinbyen Pompeii

8. Gå gennem de gamle gader i Krakow

9. Oplev Londons byliv

11. Kør gennem det skotske højland

13. Sejl på de norske fjorde

14. Tag på øhop i Grækenland

15. Beundr Matterhorn i Schweiz

17. Besøg Colosseum i Rom

18. Drik en Guinness i Dublin

24. Udforsk farverige Cinque Terre

25. Vandr Tyrol tyndt

28. Besøg Barcelonas La Sagrada Família

29. Sejltur i Kotorbugten, Montenegro

31. Beundr arkitekturen i St. Petersborg

32. Oplev en klassisk koncert i Wien

33. Besøg Draculas Slot i Rumænien

34. Flyv i luftballon i Kappadokien

35. Se Akropolis i Athen

39. Gå på Dubrovniks bymure

40. Tag på shopping i Milano

42. Deltag i en tomatkamp i Spanien

47. Hop på sporvognen i Lissabon

48. Oplev Samerkulturen i Jukkasjärvi

Nye tilføjelser til listen

Selvom jeg endnu mangler at få oplevet over 25 punkter på min bucket list, . Her er mine nye tilføjelser til min Europa bucket list:

49. Sejl rundt på kanalerne i den lille landsby Giethoorn

50. Drik portvin i Porto

51. Tag på vandretur i den færøske natur

52. Beundr udsigten over Bledsøen i Slovenien

53. Oplev de hvide nætter i Sankt Petersborg

54. Tag en forlænget weekend i Ghent eller Brugge

55. Deltag i citronfestivalen i Menton

56. Tag på et krydstogt i det Baltiske Hav

57. Hop på Hogwartsekspressen i Skotland

58. Nyd solen og naturen på Madeira

 

Hvad står allerhøjst på din bucket list for Europa? 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, ,

12 svar til “Min (opdaterede) bucket list for Europa”

 1. Jeg drømmer om at få set Athen. Har aldrig været i Grækenland, og tror det er en stor fejl 😉

  Jeg snublede over Cinque Terre på din bucket list – der er jeg stort set hver sommer, og selvom det er overrendt af mange flere mennesker end der er plads til, er det alligevel et sted jeg slet ikke kan holde mig fra. Især hvis man kan lide at vandre, er det et rent Paradis. Hvis du har lyst, kan du tjekke min guide til vandring i Cinque Terre ud: http://fiftyfabulous.dk/2017/08/17/mini-guide-til-cinque-terre-del-i/

  • Jeg kunne godt forestille mig, at Cinque Terre var fyldt til randen af turister. Men hvor er det dejligt at høre, at du alligevel er vild med stedet. Det giver mig blot endnu mere lyst til at komme der forbi en dag (:

 2. Spændende liste Camilla og sikke mange ting du allerede har oplevet 🙂 Jeg håber for dig, at du få tjekket flere ting af på din liste i 2018.

  /Annette

  • Mange tak Annette! Håber også jeg får sat flueben ved et par af punkterne i løbet af i år (:

 3. Det lyder virkelig spændende, både de ting du har fået krydset af og de ting du gerne vil! Jeg håber du får nået nogle af dem i 2018 🙂

 4. Sådan! Virkelig mange gode minder og ikke mindst ting til gode du har <3
  Jeg drømmer om, at se Australien, New Zealand, New York, Island, Canada og færøerne – det bliver desværre ikke i 2018, men de er på min Bucket list! 😀

  • Av nogle spændende steder, du har på din liste! Jeg får sat flueben ved Canada til sommer, og jeg glæder mig helt ekstremt (:

 5. Åh, et dejligt indlæg 😀 Du har godt nok masser af steder til inspiration! For mig selv gælder det nok, at komme ned og fotografere på en vinmark i frankrig, det gad jeg rigtig godt!

  • De franske vinmarker er også åh så smukke! Stort set hver sommer indtil jeg startede på uni blev tilbragt i Sydfrankrig, og selvom jeg allerede har set utallige vin- og lavendelmarker, ville jeg så gerne vende tilbage dertil en dag (:

 6. Hmmm, hvad står allerhøjest på min bucket list for Europa? Den var svær! ? Jeg er sikker på, at jeg får oplevet Kroatien i 2018, for der er ferien bestilt. Men en anden ting, der står højt på listen, er at se Neuschwanstein Slot i Tyskland – det har jeg drømt om længe! Der er noget eventyrligt over de tyske slotte – men det ved du jo godt selv, kan jeg se på din liste ☺️ Tak for masser af god inspiration til de næste eventyr i Europa ?✈️?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.