Et tilbageblik på 2017 i rejser og oplevelser

Et tilbageblik på 2017 i rejser og oplevelser

Så er året for alvor begyndt at gå på held, hvorfor jeg vil slutte mig til de hundredevis af årberetninger, nytårsfortsæt og -kavalkader, som du sikkert allerede har set på de sociale medier i løbet af ugen. Jeg vil egentlig ikke sige meget mere i denne indledning end tusind tak for at du har ville følge med i det forgange år, og så håber jeg ellers at du får den skønneste aften, og at vi ses igen i det nye år! Her et mit tilbageblik på 2017 i rejser og oplevelser. 

Holland

Eftersom jeg fortsat bor i Amsterdam, er Holland det land, jeg har fået udforsket allermest i det forgangne år. 2017 har stået på ture til futuristiske Zaandam, de gamle vindmøller i Zaanse Schans, tusindvis af tulipaner i Keukenhof, ostemarked i Gouda, blåmalet porcelæn i Delft, cafebesøg i Haarlem og Utrecht samt julemarked i sømandskirken i Rotterdam.

Du kan læse alle mine indlæg om Holland lige her.

Danmark

Da jeg bor i udlandet, står mange af mine rejser naturligvis på ture hjem til Danmark for at besøge familie og venner. I år blev det til tre ture, og selvom den ikke har stået på egentlige oplevelser i Danmark, er der nu alligevel intet, der slår den danske hygge.

Frankrig

Med en fransk kæreste er det selvfølgelig også blevet til et par ture til Frankrig for at besøge familie i dette år. Derudover fejrede vi også min nye titel som selvstændig med en kærestetur til Paris i oktober, hvilket var den helt rette måde at markere starten på et nyt kapitel.

Du kan læse alle mine indlæg om Frankrig lige her.

A post shared by Camilla Riis ? Cammi.dk (@cammi_dk) on

Belgien

Årets første rejse gik til Antwerpen i Belgien, som står allerhøjest på min liste over dejlige byer i Europa. Antwerpen har vitterligt noget for enhver smag, om man så er til kunst, mode, arkitektur eller bare vil have lækker mad og skønne oplevelser.

Du kan læse alle mine indlæg om Belgien lige her.

Sverige

Da vi besøgte min familie i Danmark i sommers, blev det også til en lille sviptur til Gøteborg. Før i tiden har jeg kun kørt igennem byen i forbindelse med årets skiferie, så jeg se frem til at lære byen rigtigt at kende. Gøteborg er et utroligt hyggeligt sted med masser af oplevelser og attraktioner nok til en hel dag i byen.

Du kan læse alle mine indlæg om Sverige lige her.

Island

Årets højdepunkt og min yndlings destination har uden tvivl været Island, hvor vi tilbragte to uger på ringvejen i sommers. Den Blå Lagune, gletsjere, bjerge, søpapegøjer, hvaler og utallige vidunderlige udsigter oplevede vi på vores tur, og jeg drømmer konstant om at vende tilbage dertil en dag.

Du kan læse alle mine indlæg om Island lige her.

Finland

I september var jeg blevet inviteret til Bryllup i Finland, hvorfor jeg naturligvis benyttede mig af chancen for at opleve den finske hovedstad, Helsinki. Min tid her var dog al for knap, så jeg håber på at kunne vende tilbage hertil i den nærmeste fremtid.

A post shared by Camilla Riis ? Cammi.dk (@cammi_dk) on

Estland

I forbindelse med min tur til Finland, benyttede jeg mig af de billige og hyppige færgeoverfarter til Estlands hovedstad Tallinn, hvor jeg tilbragte to dage. Jeg har aldrig nogensinde hørt nogen snakke om Tallinn, og jeg havde derfor absolut ingen forventninger til byen. Derfor blev jeg også blæst helt bagover af den smukke arkitektur, hippe kvarterer, lækre mad og ikke mindst den eventyrlige stemning, som herskede over byen.

Du kan læse alle mine indlæg om Tallinn lige her.

Ungarn

I år blev Ollies fødselsdag fejret men en storbyferie til skønne Budapest, som simpelthen er en by, alle burde besøge mindst én gang i livet. Utallige termiske bade, lækker og billig mad, en spændende historie, skønne udsigter og den smukkeste arkitektur – behøver jeg sige mere?

Du kan læse alle mine indlæg om Budapest lige her.

Tjekkiet

Før turen gik til Budapest stod den dog på et par dage i Prag, hvilket dog var en lidt blandet oplevelse. Prag er ekstremt smuk, men byen har desværre i den grad taget skade af den store mængde af turister, der valfarter hertil år efter år. Jeg håber på at kunne vende tilbage hertil engang og opleve byens ægte charme, som jeg er sikker på gemmer sig der endnu.

Du kan læse alle mine indlæg om Prag lige her.

Tyskland

Året sidste rejse gik hjem til Danmark i julen, men inden da stod den på traditionelt tysk julemarked i Bremen. Jeg har aldrig besøgt byen før, så udover at mæske mig i berlinere, gløgg og alverdens andre julegodter, blev det også til en smule sightseeing i byens gamle gader. Et indlæg om julemarked i Bremen må I nok vente med at få at se før jul næste år, hvor det nok er lidt mere relevant læsning end nu (-:

 

Hop også over på Instagram, hvor jeg i denne uge har talt ned til nytåret med 9 billeder fra mine 9 favorit destinationer, jeg har besøgt i 2017.

Follow
SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , ,

10 svar til “Et tilbageblik på 2017 i rejser og oplevelser”

  • Dejligt du vil følge med i mine eventyr Annette! Du ønskes også et rigtigt godt nytår. Jeg glæder mig naturligvis også til at følge med i jeres spændende rejser 😀

 1. Hej Camilla
  Endnu en gang tak for besøget på min side 🙂
  Og så fik jeg lige genlæst din årsberetning, du har godt nok nået at se meget af Europa i år.
  Island står også højt på min liste.
  Og ja, jeg vil give dig fuldstændig ret i at Tallinn blæser en omkuld. 🙂

  • Mange tak for din kommentar Linda.
   Island var sådan en stor oplevelse, og jeg vil anbefale enhver at opleve landet mindst én gang i livet (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.