Hurtige facts

Hovedstad: Amsterdam
Sprog: Hollandsk
Valuta: Euro € (1 € ~ 7,44 DKK)
Tidszone: CET (UTC+1)
Bedste rejsetidspunkt: Du kan besøge Holland hele året rundt. Temperaturerne er generelt en anelse højere end i Danmark, ligesom det også regner mere. Bemærk at flere attraktioner uden for de større byer ofte er lukket ned uden for højsæsonen (juni til august)

Jeg har boet i Amsterdam siden juli 2016, hvorfor jeg har haft muligheden for at opleve alle byens hovedattraktioner og ikke mindst de mere skjulte perler, der er gemt rundt omkring i byen. Derudover har jeg været på utallige dagsture til andre hollandske storbyer såvel som hyggelige landsbyer, ligesom jeg også har gået på opdagelse i den hollandske natur. I mine guides til Holland vil du kunne finde information om alt fra topattraktioner, de bedste hoteller i de forskellige områder af Amsterdam, de lækreste spisesteder og ikke mindst de lokale favoritter inden for shopping og hængudsteder. Kort fortalt vil du blive guidet til, hvordan du kan snige dig langt uden om turistfælderne, når du besøger Amsterdam eller resten af Holland.

Mit Amsterdam

Hollandske pandekager i Amsterdam

Mit Amsterdam | Her skal du spise

Så er det endelig blevet tid! Efter at have boet i Amsterdam i lidt over 1 år, har jeg endelig fået taget mig sammen til at strikke en ultimativ guide til byen sammen til jer. Jeg har oplevet uendeligt meget på 1 år, og jeg har dermed ekstremt mange tips, som jeg gerne vil dele […]

Read more
Go top