Disse sider kan du ikke undvære på din rejse eller flytning til Amsterdam

Disse sider kan du ikke undvære på din rejse eller flytning til Amsterdam

Har du planlagt en tur eller måske endda en flytning til Amsterdam? Heldige dig! Uanset om du skal opholde dig i byen i to dage eller i to år, er der masser af gode og brugbare sider, som kan hjælpe dig med at slippe for de værste regnskyld, finde rundt i det offentlige transportsystem samt vejlede dig i de bedste spisesteder og diskoteker, du skal besøge i weekenden. Her har jeg samlet en lille oversigt over gode apps, sider og blogindlæg, som kan guide dig i din færden i kanalernes by.

Buienalarm

Enhver person, der lægger vejen forbi Amsterdam, bør gøre sig selv den tjeneste at hente vejr-appen Buienalarm. Vejret i Holland er mindst lige så uforudsigeligt som I Danmark – hvis ikke værre. Derfor skal du for det første aldrig gå uden for en dør uden en paraply, og så er det altid en god idé at tjekke appen Buienalarm. Her kan du holde øje med regnen den kommende dag, og du dermed kan ofte løbe uden om de værste regnskyld ved at vente et par minutter med at gå uden for døren.

NS

Til at finde offentlige transportmuligheder inden for Amsterdam er det allernemmest at bruge Google Maps. Har du derimod planer om at tage en dagstur til for eksempel Rotterdam, Delft eller de gamle hollandske møller i Zaanse Schans, vil jeg anbefale dig at se samtlige togtider på den hollandske udgave af DSB, NS.

I Amsterdam

Ny i byen? Så er I Amsterdam din ven! Her kan du finde frem til Amsterdams største turistattraktioner, men det er også en genial vejledning for nye expats. På I Amsterdam finder du hjælp til alt fra boligsøgning, jobmarkedet, skat og andre udgifter samt alle mulige andre ting, du bør vide, når du flytter til Amsterdam.

Your Little Black Book

Ved du ikke hvor du skal bo på din tur til Amsterdam? Vil du gerne høre om alle de nye, smarte spisesteder eller butikker i byen? Eller vil du holde dig opdateret på, hvad der sker i nattelivet denne weekend? Så skal du hoppe forbi Your Little Black Book, som bliver opdateret dagligt med alle de ting, der sker i Amsterdam.

Inspirerende Instagrams

Amsterdam er hjem til utroligt mange inspirerende Instagrammere. Udover min egen profil, som du kan finde her, har jeg i dette indlæg samlet 10 Instagrammere, som konstant giver mig lyst til at komme ud og udforske den smukke by. Derudover vil jeg også anbefale dig at følge med hos I Amsterdam, som er den officielle Instaguide til Amsterdam, og hvor der bliver delt smukke billeder og tips til ting, du kan opleve i byen.

Guides til Amsterdam på Cammi.DK

Denne måned i Amsterdam

Mit Amsterdam // Her skal du spise

Mit Amsterdam // Dette skal du se og opleve

10 ting du kan lave på en regnvejrsdag i Amsterdam

En lokal guide til Amsterdam | 10 ting du skal opleve

Amsterdams skjulte gårdhaver

Amsterdams 10 mest Instagram-værdige kaffesteder

 

SaveSave

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook


3 svar til “Disse sider kan du ikke undvære på din rejse eller flytning til Amsterdam”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.