AMSTERDAMS 10 MEST INSTAGRAM-VÆRDIGE KAFFESTEDER

AMSTERDAMS 10 MEST INSTAGRAM-VÆRDIGE KAFFESTEDER

… Og også de mest velsmagende for den sags skyld! Amsterdam er ikke blot kendt for sine coffee shops, men også fantastiske kaffesteder, som man kan finde rundt om hvert et gadehjørne. I en jungle af tusindvis af caféer at vælge imellem, kan det være svært at overskue, hvor man kan nyde en stille stund om morgenen før dagens ræs begynder, eller lade op med lidt sødt til ganen med en tår kaffe om eftermiddagen. Vil du have et indblik i Amsterdams allermest Instagramværdige og ikke mindst lækre kaffesteder, så læs du bare videre.

Screaming Beans

A post shared by Yulie Nick (@yulienick) on

Et af mine absolutte yndlings områder i byen, når det kommer til kaffesteder, er helt sikkert 9 Straatjes, eller De 9 Gader, som løber tværs over de tre hovedkanaler Prinsengracht, Keizersgracht og Herengracht i Jordaan. Her åbnes der konstant nye, hippe caféer og butikker, og her finder I også en af mine favoritter, som er Screaming Beans.

Sticky Fingers

A post shared by I amsterdam (@iamsterdam) on

På Amstelveenseweg syd for Vondelpark finder I Sticky Fingers, der er enhver pigehjertes drøm. Lyserød hvor end I kigger hen og de mest fantastiske kager og kaffe!

Wildernis

Wildernis er egentlig en planteforretning, men her kan I også slå jer ned med en god kop kaffe, mens I nyder udsigten til byens smukkeste indendørsplanter.

Ree7

A post shared by REE7☕️? (@ree7amsterdam) on

På Reestraat i De 9 Gader finder I Ree7, der er en drøm for enhver kageelsker. Kom forbi om morgenen, hvor I får serveret de lækreste smoothie bowls, eller til frokost, hvor I kan nyde af deres grønne sandwiches. I slutter selvfølgelig jeres måltid af med en af de skønne kager og en kop kaffe.

Hortus Botanicus

Er Wildernis ikke grøn nok til jeres smag, skal I lægge vejen forbi Amsterdams botaniske have, der ligger i øst. Udover at være en af de smukkeste indendørs botaniske haver, jeg nogensinde har besøgt, er det her også stedet, hvor I kan nyde en god kop kaffe og efterfølgende gå en tur i frodige omgivelser.

TrakterenKoffie

Er I på udkig efter byens mest Instagram-værdige latte art, er TrakterenKoffie helt sikker den café, I skal besøge!

Lot Sixty One Coffee Roasters

I Oude West finder I Lot Sixty One Coffee Roasters, der betegner sig selv som en kaffeelskers paradis. Her kan I smage kaffe fra alle verdenshjørner, og er I faldet pladask for en af varianterne, kan I købe en pose med hjem.

Coffee & Coconuts

A post shared by ??? (@kristinaa.j) on

Skal man finde et sted at arbejde en time eller to, er Coffee and Coconuts min personlige favorit. Her er man altid garanteret en plads, og på de hele 3 etager finder man både sækkestole, sofaer og rigtige skriveborde, som man kan arbejde ved, mens man nyder en kop kaffe.

Pluk

A post shared by P L U K ? (@plukamsterdam) on

Pluk ligger på samme gade som Ree7 og er nok min personlige favorit af de to. Pluk har et særligt fokus på naturlige råvarer, og her kan I endda også købe en smoothie, frugt og grønt eller ting til hjemmet, som I kan tage med jer hjem.

Scandinavian Embassy

Den absolutte stjerne på kaffescenen i Amsterdam er uden tvivl Scandinavian Embassy, som kan bryste sig af at være blevet kåret som byens bedste kaffe adskillige gange. Caféen ligger lige ved den smukke Saphatipark, og her kan I ikke blot nyde byens bedste kop kaffe, men også skandinaviske retter som øllebrød, rugbrød med laks og selvfølgelig kanelsnurrer.

Har du besøgt nogle af disse steder eller har du tilføjelser til listen? 

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , , ,

2 svar til “AMSTERDAMS 10 MEST INSTAGRAM-VÆRDIGE KAFFESTEDER”

  1. Mange flotte kaffeer her! Skulle gjerne vært i Amsterdam og fotografert de alle sammen 😉 Enn så lenge tror jeg ikke jeg har besøkt noen av dem. Det får bli neste gang!

  2. Oj, här fanns ju massor med bra Amsterdam-tips! 🙂 Nu är vi hemma i Stockholm igen, men vi vill gärna åka tillbaka till Amsterdam vid tillfälle. En stad vi verkligen gillade!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.