Disse Instagrammere vil give dig lyst til at rejse til Amsterdam

24. november 2017

Glædelig fredag! Følger du allerede med på Instagram, hvor jeg deler billeder fra mine rejser og min hverdag i underskønne Amsterdam? Hvis ikke kan du lige gå ind og følge mig her, før du læser videre. På grund af mine mange rejser i øjeblikket, er det dog meget lidt, man ser til Amsterdam på min profil. Derfor har jeg her samlet en lille oversigt over 10 instagrammere, der er bosatte i Amsterdam, og som jeg synes skildrer byen så smukt! Husk også at dele dine yndlings Instagrammere fra Amsterdam nede i kommentarfeltet 🙂

@rufusbixton

Jeg har for nyligt opdaget Rufus’ profil, og det er jeg så glad for! Rufus’ feed består af en fin blanding af Amsterdams husfacader og opsatte billeder fra hjemmet eller Amsterdams caféer. Og så er hans feed bare så dejligt symmetrisk!

@byanjaroos

Anjas profil er også et nyt fund for mig. Anja har en forkærlighed for nedtonede farver, facaderne på Amsterdams kanalhuse, gamle biler og den sjoveste bygning i mit nabolag, som du ser nedenfor.

Green I love you // Happy Friday•

A post shared by A N J A (@byanjaroos) on

@dutchie

Skal du følge en mindre personlig profil, der er dedikeret til kun Amsterdam, så skal du følge Dennis. Hans profil er den første, jeg begyndte at følge i forbindelse med min flytning til Amsterdam, og han er helt vildt dygtig til at fange Amsterdammeres færden i den livlige by.

When people match the look of the city | #Amsterdam

A post shared by Dennis • Amsterdam • Dutchie (@dutchie) on

@windmilldreams

Agatas profil gør mig glad. Hendes profil er fyldt med fine butiksfacader, smukke flatlays – oftest af kaffe og morgenmad, og så er hun en haj til at finde frem til Amsterdam skjulte, grønne perler.

@billierose

Er du til de mere personlige og moderelaterede profiler, er Billie Rose for dig. Denne Amsterdamblogger deler hovedsagligt outfitbilleder med smukke Amsterdam som baggrund.

@ilonaizabella

Selvom Ilona Izabella deler billeder fra sine mange rejser som for eksempel hendes seneste tur til København, så er det nu især billederne fra Amsterdam, der fanger én ved denne profil. Hendes billeder er meget gråtonede, og hun er fantastisk dygtig til at fange de tågede dage i Amsterdam (som er cirka hver dag).

What lovers do. ♡

A post shared by Travel • Lifestyle • Amsterdam (@ilonaizabella) on

@yas_from_moderngetaways

Yasaman er kvinden bag online rejsemagasinet Modern Getaways. På hendes personlige profil deler hun billeder fra sine mange rejser, ligesom hun også deler massevis af smukke billeder fra Amsterdam.

@polabur

Polinas profil er den rene prinsessedrøm med blomster, smukke kjoler og lyserøde toner. Hun er oprindeligt fra Rusland og deler billeder fra hele verden, men det er nu engang hendes billeder fra Amsterdam, der er allersmukkest. Hendes profil er nok en, der kan skille vandende, da alting netop ser så lyserødt og billedskønt ud, men jeg er personligt kæmpe fan!

@postcardsfromcate

Cate er en amerikaner bosat i Amsterdam, som deler de skønneste billeder fra Amsterdam og resten af Europa. Og så er hun personen bag profilen Darling Doors, som absolut også er et follow værd, hvis du har en svaghed for fine døre.

it might sound weird, but i’ll always be grateful for this little app called @instagram. i’ve met some of my dearest friends on here and it’s proven that what you put into something you get out ⚡️#wwim16?amsterdam #igersamsterdam ? thanks to @patricia888 • #nothingisordinary #postitfortheaesthetic #citylimitless #lonelyplanet #bbctravel #luxurytravel #lifestyleblogger #culturetrip #suitcasemag #cnntravel #cntraveler #electrifytravels #mytinyatlas #instagood #instafollow #thehappynow #liveauthentic #abmlifeiscolorful #abmlifeissweet #fromwhereistand #girlswhotravel #wonderlust #SUITCASEtravels #livethelittlethings #liveauthentic #traveldeeper #postitfortheaesthetic #acolorstory #visitamsterdam #seemycity

A post shared by Cate Misczuk (@postcardsfromcate) on

@amsterdamming

Andra er en fotograf, skribent og ejer af bloggen Amsterdamming. Og så er hun som de andre Instagrammere bosat i Amsterdam. Hendes profil er meget personlig men giver et indblik i, hvordan en hverdag i Amsterdam ser ud. Og så har alle billeder det mest magiske røde filter.

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

About

Hej, jeg er Camilla – udlandsdansker, makeupsamler, rejsefanatiker og selverklæret Amsterdam-ekspert

13 comments

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:40

   Do it! Det er den smukkeste by 😀

 1. Comment by Barbara Zatler

  Barbara Zatler Reply 4. december 2017 at 18:31

  Åhh… Hvor man dog drømmer sig væk i de smukke bygninger. Jeg sælger selv Hollænder huse lamper som ligner dem på en prik. Elsker deres sjæl og charme! Du kan se dem på zatler.dk 🙂

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:33

   Husene i Holland er virkelig noget for sig – så smukke og finurlige. Og hvor er det bare nogle fine lamper, du sælger. Bliver da nødt til at få fat i sådan en, når vi engang skulle stifte familie (:

 2. Comment by Michelle

  Michelle Reply 4. december 2017 at 21:04

  Kunne godt tænke mig at besøge Amsterdam især efter jeg har lige læste din artikel. Så mange flotte billeder af byen.

  Michelle
  http://twenty7bymichelle.com

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:31

   Amsterdam er simpelthen sådan en smuk og hyggelig by. Vil virkelig anbefale dig at rejse hertil en dag (:

 3. Comment by jillchristinablog.dk

  jillchristinablog.dk Reply 18. december 2017 at 9:42

  Super fed artikel… Jeg må snart til Amsterdam igen.

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:25

   Det synes jeg helt sikkert, du må. Det er sådan en smuk by (:

 4. Comment by Emilie Ildstein

  Emilie Ildstein Reply 18. december 2017 at 9:46

  Hvor ser der bare flot ud!?

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:24

   Det er det virkelig også. Uden tvivl verdens smukkeste by, hvis du spørger mig (:

 5. Comment by Camilla

  Camilla Reply 18. december 2017 at 10:01

  Virkelig fedt indlæg! Har selv været i Amsterdam og skal helt klart tilbage en dag. Det er SÅ smukt?

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:24

   Tusind tak Camilla. Er så glad for at bo her i Amsterdam (:

 6. Pingback: Disse sider kan du ikke undvære på din rejse eller flytning til Amsterdam | Cammi.DK

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top