Hotel Berg | Den perfekte start og slutning på rejsen til Island

Hotel Berg | Den perfekte start og slutning på rejsen til Island

Reklame i samarbejde med Hotel Berg

Jeg hader lufthavnshoteller. De er altid store, upersonlige, sat til overpris, placeret midt i igenting, og så er det umuligt at sove, fordi et fly letter hvert minut. Som du nok kan fornemme, har jeg ikke god erfaring med lufthavnshoteller. Indtil nu. På vores rejse til Island i juni 2020 valgte vi nemlig at checke ind på et lufthavnshotel i Keflavik, mens vi ventede på vores prøvesvar på Covid-testen, vi fik taget i lufthavnen. Og fordi vores vi elskede dette hotel så meget, valgte vi at vende tilbage på vores sidste nat i Island – denne gang i forbindelse med et reklamesamarbejde.

Lad mig fortælle dig om det bedste lufthavnshotel i Keflavik, Hotel Berg!

Velkommen til Hotel Berg

Hotel Berg er et nyligt renoveret 4-stjernet boutique hotel beliggende på Keflavík Marina. Herfra har du kun 5 minutters kørsel til Keflavík Lufthavn, hvilket gør Hotel Berg til det oplagte valg, når du er på udkig efter et lækkert lufthavnshotel i Keflavík.

Arkitekterne bag Hotel Berg er tydeligvis blevet inspireret af hotellets beliggenhed på marinaen med dets lettere futuristiske udgave af et klassisk islandsk bådhus, når det kommer til både udseende og materialevalg. Udover at minde om et traditionelt bådhus, så ligner hotellet også en lille landsby på en bjergtop med dets mange små trekantede gavle. Hotellet er beklædt med grå træpaneler, som man ser utallige gange på sin rejse gennem Island. Dette er nemlig et populært materiale i nyere byggerier, da det er særligt bæredygtigt både at producere og at vedligeholde – det bliver kun smukkere med årene.

Hotel Berg highlights

4-stjernet boutique hotel med 36 værelser

Geotermisk pool på taget med udsigt over marinaen

Gratis transport til Keflavík Lufthavn 24/7

Morgenmadsbuffet (og mulighed for en pakket morgenmad, hvis du flyver tidligt om morgenen)

Gratis WiFi

Gratis kaffe og te på værelset og i lobbyen

Bar i lobbyen

Døgnåben reservation

Gratis parkering

Ankomsten på Hotel Berg

Vi boede selv på Hotel Berg to gange under vores tid i Island – både på ankomstdagen, mens vi ventede på resultatet for vores COVID-test og på afrejsedagen for at bearbejde de mange indtryk fra vores rejse.

Begge gange blev vi modtaget af det venlige personale på Hotel Berg, som gladeligt hjalp os med at finde idéer til aftensmaden, dagens gåtur og for at arrangere transporten til lufthavnen den næste morgen – på hotellets regning.

I forlængelse af receptionen på Hotel Berg har du hotellets lobby. Lobbyen er enormt hyggelig og indrettet i en varm skandinavisk stil med små siddekroge, hvor du kan nyde et glas vin, eller hvad du nu har lyst til fra baren. Hyggestemningen fuldendes med den varme pejs, som optændes i aftentimerne.

Værelser på Hotel Berg

Junior Suite

Vi valgte som sagt selv at booke et værelse på Hotel Berg, da vi ankom til Island. Her valgte vi at booke en junior suite, som har et lille siddeområde og en stor dobbeltseng og dermed rigeligt med plads til, at vi alle tre kunne slappe af ved ankomst i Island. Da vi rejste til Island, skulle man nemlig testes for Corona-virussen for at kunne rejse videre i Island. I tiden (op til 24 timer) skal man minimere kontakten med andre mennesker, og vi mente selv, at det var mest ansvarligt at holde os på hotelværelset.

Suite

På vores sidste dag i Island blev vi rigtigt forkælet på Hotel Berg. Her checkede vi nemlig ind i en af deres suiter, som er hotellets største værelser med hele to rum; et soveværelse og en stue med sovesofa. Meget perfekt, da vi ankom allerede kl. 9 om morgenen og dermed havde næsten et døgn på hotellet, før vi skulle sætte kurs mod Keflavík Lufthavn.

Det første du møder i suiten på Hotel Berg, er det rummelige stueområde. Her er en sofa, som kan slåes ud til en dobbeltseng, to lette lænestole, et fjernsyn samt et skrivebordsområde. Her sad vi og hyggede om aftenen, mens Saga lå trygt og sov inde i soveværelset ved siden af.

Fra stuen har du adgang til et lækkert soveværelse med en behagelig King-size seng. Jeg har normalt problemer med at sove på hotel og vågner omtrent 10 gange om natten – her sov jeg som en sten. Og hvis man nu skulle have problemer med at sove, kan man tænde for fjernsynet, eller kigge ud på marinaen i de lyse sommernætter.

Suiten på Hotel Berg er det oplagte valg både for parret, der vil forkæle sig selv eller for den lille familie med op til to børn. Vi havde selv vores lille Saga med, som sov trygt i sin babyseng ved siden af os i soveværelset. Vil man låne en babyseng på Hotel Berg, koster det ikke ekstra på hotelregningen.

Badeværelserne på Hotel Bergs værelser er virkelig lækre. Helt nye med en stor regnbruser og lækre produkter fra det naturlige islandske hudplejemærke Sóley. I suiten er badeværelset ekstra stort med to håndvaske.

Da vores suite var beliggende i stueetagen, havde vi også adgang til en stor terrasse. Super skønt, især når man er her på en solrig dag. Jeg ville ikke have noget imod et par stole her for at udnytte terrassen til fulde, men Saga var til gengæld ellevild med at have en masse plads til at lege med sin bold.

Morgenmad på Hotel Berg

Jeg er meget kritisk, når det kommer til hotelmorgenmad. Jeg forventer ikke en gigantisk morgenmadsbuffet, men hellere få produkter af høj kvalitet. Pluspoint, hvis der serveres brød, pålæg osv. fra lokale producenter. Morgenmadsbuffeten på Hotel Berg lever ikke helt op til mine høje krav. Men den er ganske fin, og vi rejste alle mætte herfra. Buffeten består af friskbagt franskbrød, hjemmelavet marmelade, skyr og hårdkogt æg. Kaffen og te-udvalget er helt i orden og noget, du har adgang til hele dagen. Morgenmaden indtages i et lyst og lækkert morgenmadsområde, som vender mod marinaen. Rejser du som os med et lille barn, har Hotel Berg Stokke højstole til rådighed.

Hotel Berg får desuden kæmpe pluspoint for også at have morgenmaden klar, hvis du skal flyve meget tidligt om morgenen. Der serveres nemlig morgenmad fra kl. 3-10. Og hvis du som vi rejser til Island i en periode, hvor ikke mange rejser, ja så fikser Hotel Berg gerne en lille pose med morgenmad to go. Se det er service!

Ren afslapning før afrejse

Hotel Berg er åbentlyst et lækkert hotel, der indbyder til afslapning før og efter din rejse i Island. For at fuldende et allerede afslappende ophold, finder du på taget af Hotel Berg en geotermisk pool. Her kan du få ro på efter et hæsblæsende eventyr i Island, mens du nyder udsigten over den lille marina.

Vi endte selv med at have lidt af et spatema gennem hele vores rejse, og badede i en af Islands naturlige geotermiske bade mindst én gang om dagen. Så at slutte (og starte) vores rejse af med en beroligende dukkert i Hotel Bergs geotermiske pool, satte bare prikken over I’et på vores rejse til Island.

Oplevelser nær Hotel Berg

Den sidste (eller første) dag i Island behøver ikke nødvendigvis være kedelig, bare fordi du overnatter på et lufthavnshotel i Keflavik. Der er nemlig rigeligt at give sig til i nærheden af Hotel Berg. Selve Keflavik, hvor Hotel Berg ligger, er lidt uinteressant, og udover en lille gåtur på marinaen og i lupinmarkerne nær hotellet, er der ikke meget at se. Hop i stedet i bilen og udforsk den spændende Reykjanes-halvø, der er spækket med spændende naturfænomener.

Det mest oplagte sted at besøge under dit ophold er naturligvis Blue Lagoon, som er blot 15 minutters kørsel fra Hotel Berg. En tur til Islands hovedstad Reykjavik er også oplagt og ligger 40 minutters kørsel fra hotellet.

Derudover kan du gå på broen mellem to kontinenter i Sandvík, vandre på den 10 kilometerlange kyststi forbi fyrtårne, lavamarker og fuglekolonier eller lade dig betage af de intet mindre end 55 fascinerende geosites, der udgør Reykjanes Geopark.

Bo på det bedste lufthavnshotel i Keflavik

Hotel Berg er et virkelig lækkert boutiquehotel. Og helt klart et af de bedste lufthavnshoteller i Keflavik – jeg udfordrer dig til at prøve at finde et, der er bedre. Derfor har jeg ikke andet end varme anbefalinger til dig, der er i gang med at planlægge din rejse til Island. Hotel Berg er så absolut den bedste måde, du kan både starte og ende din tur med sit lækre design, venlige personale og ikke mindst sit afslappende varme bad, hvor du kan få afspændt dine muskler efter nogle aktive dage i den islandske natur.

Minusserne er, at morgenmaden på Hotel Berg ikke er overvældende. Det samme gør sig gældende for udvalget af spisesteder i Keflavik. Det skal Hotel Berg naturligvis ikke bøde for, og hvis du som os bare vil bruge dine sidste timer i Island på at slappe af på hotelværelset, ja så leverer Dominos til hotellet. Minusserne trækker dog på ingen måde ned i mit overordnede indtryk af Hotel Berg, og jeg glæder mig til at starte og slutte mit næste eventyr i Island her.

Vil du selv overnatte på Hotel Berg på din rejse til Island, er det en god idé at booke dit ophold på Hotel Berg i god tid. Normalt er der fuldt booket i højsæsonen. Hvis du har planer om at rejse til Island i sommerferien 2020, kan du dog være heldig at finde ledige datoer på Hotel Berg.

Du kan se priser og ledighed for Hotel Berg på hotellets hjemmeside

Eller book dit ophold på Hotel Berg på Booking.com

Rejseblog om at rejse til Island | Guides, rejsedagbog, tips og inspiration

 

Denne artikel er reklame i samarbejde med Hotel Berg. Vi havde selv betalt for en nat på Hotel Berg i starten af vores rejse til Island, og da vi nød vores ophold så meget, valgte vi at indgå et samarbejde på den sidste nat i Island.

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.