Hurtige facts

Hovedstad: Reykjavik
Sprog: Islandsk
Valuta: Islandske krónur (1 ISK ~ 0,06 DKK)
Tidszone: GMT (UTC+0)
Bedste rejsetidspunkt: I Island er sommeren mild, mens vinteren er kold. Hovedstaden Reykjavik og Akureyri i nord kan besøges hele året rundt, mens der er bedst adgang til de resterende område mellem maj og september

Land of Fire and Ice – Island er et fantastisk land, hvor den rå natur hersker. Her står termiske bade, vulkaner og vandfald side om side med lavamarker, barske kystlinjer og åbne vidder. Men her finder du også hippe Reykjavik, artistiske landsbyer og hyggelige fiskerihavne, som alle har den smukke natur som baggrund.
I 2017 havde jeg et 10 dages langt roadtrip, hvor jeg camperede langs den islandske Ringvej. Her oplevede jeg alt fra hvaler og søpapegøjer til gletsjere og dramatiske klippeformationer.
I indlæggene nedenfor kan du både læse rejseberetninger samt mine guides for hvert område i Island. Derudover kan du finde indlæg om alt fra camping, pakkelisten samt mine bedste tips til at overholde dit rejsebudget.

Hvor skal man bo i Island?

Styr på ruten for dit roadtrip i Island, men i tvivl om hvor du skal tilbringe natten?
På et roadtrip i Island er det oplagt at sove i telt eller campervan. Men er du ikke til det simple liv, er der også et væld af spændende overnatningssteder at finde over hele landet.
Find frem til din overnatning i Island ved hjælp af kortet nedenfor.

Booking.com
Go top