Sommerferie i Island 2020

Hurtige facts

Hovedstad: Reykjavik
Sprog: Islandsk
Valuta: Islandske krónur (1 ISK ~ 0,06 DKK)
Tidszone: GMT (UTC+0)
Bedste rejsetidspunkt: I Island er sommeren mild, mens vinteren er kold. Hovedstaden Reykjavik og Akureyri i nord kan besøges hele året rundt, mens der er bedst adgang til de resterende område mellem maj og september

Sommerferien 2020 går til Island

Sommerferien 2020 bliver næppe som nogen af os nogensinde kunne have forestillet os. Verden har været på standby siden marts, og det er først nu, at vi så småt kan begynde at rejse på tværs af grænser.

For os danskere er udvalget af sommerferiedestinationer meget småt; Danmark, Norge, Tyskland og Island. For os var der ingen tvivl; vi vil tilbage til Island! Den 18. juni sætter jeg derfor sammen med min Franskmand og Mini Amsterdammer kurs mod Island, hvor vi har 12 dage i en campervan.

Hold dig opdateret løbende her på siden samt på Instagram og Facebook for at finde inspiration til oplevelser til din egen tur til Island denne sommer eller engang i fremtiden.

Vores rute

Vores rute for sommerferien 2020 i Island ligner nok ikke det klassiske roadtrip i Island. Vi har droppet Reykjavik, Den Gyldne Cirkel og det meste af Ringvejen hele Island rundt. Den tur har vi nemlig være på én gang. I år har vi valgt at fokusere på Højlandene, Arctic Coast Way i Nordisland og ikke mindst Vestfjordene.
Nedenfor finder du vores rute, samt vores valg af campingpladser, hotel i lufthavnen samt oplevelser undervejs. Kortet vil blive opdateret løbende med ting, vi støder på undervejs.

Følg rejsen live

[wdi_feed id="8"]

Find inspiration til din sommerferie i Island

Hvor skal man bo i Island?

Styr på ruten for dit roadtrip i Island, men i tvivl om hvor du skal tilbringe natten?
På et roadtrip i Island er det oplagt at sove i telt eller campervan. Men er du ikke til det simple liv, er der også et væld af spændende overnatningssteder at finde over hele landet.
Find frem til din overnatning i Island ved hjælp af kortet nedenfor.

Booking.com

Billeje i Island

Vi lejede vores bil hos MyCar, som lå belejligt i samme bygning som vores hotel den første nat, blot et par kilometer fra lufthavnen. Deres priser var i mellemklassen – ikke for billigt og utroværdigt men heller ikke skyhøje. Alle deres biler er simple modeller fra Toyota.

Skal vi leje bil i Island en anden gang, ville vi nok gå med Sixt, som vi er fast kunde hos. Når vi er på roadtrip i Europa, lejer vi altid vores bil hos Sixt her i Amsterdam, og der har aldrig været de mindste problemer. Hos Sixt biludlejning i Island er du garanteret nye biler (i gennemsnit 3 måneder gamle), det er dejligt let at holde styr på sin billeje ved hjælp af deres app. Og så har de et fint udvalg af både økonomibiler, stationscars og 4×4 Du kan finde din lejebil i Island hos Sixt via logoet herunder.


Vil du læse mine tips til, hvordan du kan spare penge på din billeje i Island samt andre sparetips til Island, finder du dem her

Rejseblog om at rejse til Island | Guides, rejsedagbog, tips og inspiration
Go top