MONTHLY ROUNDUP // AMSTERDAM MÅNED 14

MONTHLY ROUNDUP // AMSTERDAM MÅNED 14

Det er starten på en ny måned, og det er lig med et roundup for den forgangne måned i Amsterdam! Jeg ved ærligt talt ikke, hvor august er blevet af. Jeg føler, vi næsten lige er vendt hjem fra Island, men det er allerede over en måned siden. August har stået på en hulens masse rejser og fund af nye steder i Amsterdam og Holland, så lad os hellere komme i gang! 

Highlights

// I starten af måneden fejrede vi Amsterdam Pride. Ligesom sidste år tog vi det meget stille og roligt. Vi tog som sædvanligt på lørdagsmarked, hvor vi spiste verdens bedste æbletærte, hvorefter vi (forsøgte) at gå langs kanalerne for at se paraden. 
// En eftermiddag en weekend valgte vi lidt spontant at hoppe på toget til Zaandam, som egentlig kun er 7 minutters kørsel fra Amsterdam, men gemmer på en virkelig instaværdig bygning. Der er ikke så meget at se her udover det, men jeg kan helt klart anbefale jer at lægge byen et besøg bare for at se bygningen. 
// Så har jeg spist verdens bedste cookies fra Van Stapele og skrevet om dem i min guide til spisesteder i Amsterdam. Kommer I hertil, skal I absolut her forbi! 
// I slutningen af måneden fik vi et lille lynvisit på 12 timer af Ollies kusine med mand og 3 børn. Da de bor i Italien, har jeg ikke set dem særlig ofte, så det har været så hyggeligt at se dem igen. 
// Dagen er kom mine forældre på besøg efter at have været på ferie i Italien og Frankrig. De var her i cirka 4 dage, hvor vi var til ostemarked i Gouda, gik langs kanalerne i Utrecht, besøgte det fine Kasteel de Haar, drak øl på mit yndlings bryghus, shoppede i De 9 Gader og cyklede byen og Amsterdam Skov tyndt. 
// Efter nogle dejlige fridage i Amsterdam kørte jeg med mine forældre hjem til Danmark, hvor jeg tilbragte en uge med at lave absolut ingenting. Virkelig rart at få koblet fuldstændigt af ovenpå de mange rejser, som sommeren og efteråret står på. Vejret var heldigvis godt, så, som I nok har set på Instagram, stod den på en masse gåture i kornmarkerne og dasen i haven. 

Måned 14 i tal

Billeder taget: 3.233
Blogposts uploaded: 78 
Dage væk fra Danmark: 427

Top 3 indlæg fra måned 14

1. Mit Amsterdam // Her skal du spise
2. Rejsebudget | Hvad koster det at rejse i Island?
3. 5 gode rejse Youtubere

Mål for måned 15

September bliver en utroligt hektisk måned men ikke mindst super spændende. Jeg kom hjem fra Danmark søndag og tog allerede videre på den næste tur tirsdag, som går til Finland og Estland sammen med min bedste veninde fra USA. Den 21. begynder månedens anden tur, hvor Ollie og jeg skal til Prag og Budapest for at fejre Ollies fødselsdag. Jeg har givet Ollie turen som julegave sidste år, så jeg har glædet mig som et lille barn de sidste 9 måneder! Dagene hjemme i Amsterdam skal stå på nydelse af årets sidste varme sol, cykelture til nye steder og hygge med mine veninder.

Synes I endnu, det er spændende med disse månedlige roundups? Jeg har overvejet lidt at stoppe med at lave dem, nu da jeg har boet her i et år, men hvis I endnu nyder at læse med, vil jeg selvfølgelig blive ved. Fortæl mig hvad I synes!

Hvad er jeres planer for september? 

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , , ,

2 svar til “MONTHLY ROUNDUP // AMSTERDAM MÅNED 14”

  1. Ih, hvor er det en fin bygning – vi besøgte byen i sidste weekend, og det er jo et skønt sted 😀 Og det tager jo ingen tid fra Aalborg med fly, så det er ikke sidste gang, jeg skal derhen.

    – A

  2. Ja den er så fin! Og det er så perfekt med direkte fly til Aalborg, hvor jeg oprindeligt kommer fra. Så er der rig med mulighed for at komme hjem på familiebesøg. Håber I havde nogle dejlige dage her (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.