5 GODE REJSE YOUTUBERE

5 GODE REJSE YOUTUBERE

Glædelig søndag! Jeg håber I har haft en rigtig dejlig weekend. Sommeren er endelig vendt tilbage til Amsterdam, så jeg nyder en dag på altanen med en iskaffe og lidt catching up på mine subscriptions på Youtube, som jeg er kommet lidt bagud i efter 10 dage i Island. Til de af jer, der også bruger søndagen på afslapning hjemme i Danmark eller måske i udlandet, har jeg her samlet et udpluk af mine favorit youtubere, der laver videoer fra deres rejser. Jeg har tidligere nævnt Flying The Nest, som stadig er mine absolutte favoritter, men i dag vil jeg dele 5 nye kanaler, som jeg ikke har talt om før.

Raya Was Here

Jeg har som mange andre stiftet bekendtskab med Raya og hendes kanal gennem kæresten Louis Cole, der nok mest er kendt som FunForLouis, og som har introduceret hende til vloggens verden. Raya skaber ekstremt smukke og inspirerende videoer både i det traditionelle vlogformat men også stemningsvideoer og mere generelle rejsevideoer med tips til destinationer, månedens favoritter og en masse andet. Raya er en af mine absolutte favoritter på Youtube inden for rejsekategorien, da hun bare er så nede på jorden, og man kan igennem skærmen mærke, at hun er så varmt et menneske.

Vagabrothers

Vagabrothers var nok den første kanal, jeg stødte på, da jeg begyndte at få øjnene op for hele rejsekategorien på Youtube. Bag kanalen er de to brødre Alex og Marko, som har skabt videoer de sidste 3 år. Brødrende deler et par vlogs og stemningsvideoer her og der, men det felt, de er absolut stærkest i, er inden for rejsetips, hvilket jeg virkelig synes er en mangel på Youtube. Forestil jer de klassiske blogindlæg som “10 grunde til at du skal besøge Amsterdam”, “Her er de bedste nationalparker i USA” eller “31 billige rejsedestinationer” men i videoformat og med fantastiske billeder og ikke mindst videoklip. Det er blandt andet, hvad man kan finde hos Vagabrothers.

Carrie Rad

Carrie begyndte jeg at følge for et par år siden, hvor hendes kanal så meget anderledes ud og hovedsagligt bestod af videoer inden for skønhed og mode. Hun er for nylig blevet kæreste med den ene af de to Vagabrothers, og det har resulteret i mange flere rejser og de traditionelle skønheds- og modevideoer med et lille twist, og man kan forvente morgenrutiner fra forskellige steder, vlogs og rejsetips for makeupjunkies.

Ho Let’s Go!

Måske det bare er mig, men jeg synes ikke rigtigt, der er nogle danske youtubere inden for rejsekategorien. Mange bloggere deler ligesom mig selv en stemningsvideo hist og her fra forskellige destinationer, men jeg har endnu ikke fundet nogen, der uploader på regulær basis. Lige med undtagelse af Anne-Li, som i foråret valgte at starte en engelsk kanal, hvor hun deler vlogs og tips fra sine spændende rejser. Jeg har for nylig også givet min kærlighedserklæring til hendes smukke og ikke mindst gennemførte blog Gowns and Roses, men jeg er mindst ligeså vild med hendes kanal, hvor man virkelig kan mærke, at der lægges kræfter og kærlighed i hver eneste video.

We Film Things

We Film Things er et nyt fund for mig, og de beskriver sig selv om et online videomagasin. Deres kanal indeholder en lidt blandet mængde af stemningsvideoer og vlogs, men det er især deres interviews og videoer med tips til kameraer, der gør, at de skiller sig meget ud fra andre rejse Youtubere.

Hvilke gode rejse-youtubere kan I anbefale? Måske der er nogen, jeg har overset!

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, ,

Ét svar til “5 GODE REJSE YOUTUBERE”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.