5 danske rejseblogs der inspirerer mig

14. juni 2017

For et par uger siden skrev jer om 5 nye danske blogs, som jeg har opdaget for nylig. Selvom der popper så mange nye, inspirerende blogs op, som absolut er værd at besøge, så vil jeg også sætte fokus på dem, jeg har fulgt med hos i længere tid. Jeg har førhen tippet jer om Afterglobe, Depardeux og Shinimichi, som alle tre fortsat er på listen over mine yndlings blogs i det danske blogland. Siden jeg skrev min top 3 for knap 1 1/2 år siden har jeg dog virkelig fået udvidet min læseliste, hvorfor I her får 5 flere danske rejseblogs, der inspirerer mig.

OnTrip.dk

Jeg har fulgt Maria, Annette og Tore fra OnTrip.dk i et langt stykke tid efterhånden, og jeg elsker at komme forbi deres blog, der byder på alt fra anmeldelser, rejsebeskrivelser, tips og ikke mindst personlige rejseberetninger.  Det var netop Annettes indlæg om rejsehistorien der forsvandt, der fik mig til at genoverveje indholdet på min blog. Jeg er endnu ikke helt kommet på sporet af de mere personlige rejsehistorier, men hendes indlæg fik mig i den grad skubbet i den rigtige retning! Det har de dog fået indblandet på deres blog, hvor man stadig kan finde hjælp til alverdens destinationer, men også nyde Annettes skriblerier i hendes rejseklumme.

GOWNSANDROSES

Jeg begyndte at følge med hos Anne-Li lang tid før jeg overhovedet opfangede, at der var noget, der hed rejseblogs. Dengang fulgte jeg udelukkende fashionblogs, hvilket var et tema, hendes blog også gik under i sin tid. Siden dengang er der sket meget, og Anne-Li’s blogunivers er med hendes eventyr i Sydøstasien og titel som digital nomade blevet forvandlet til et sted med fantastiske, personlige rejsefortællinger og -tanker, et par tips her og der, fantastisk flotte billeder og så selvfølgelig en serie, hvor inspirerende personer tipper om deres yndlings destinationer. Og hov, jeg er én af dem, der har været så heldig at få lov til at være en del af den serie, hvor jeg har delt mine bedste tips til min elskede Hong Kong. Pt. Er Anne-Li i Budapest, hvilket er mindst ligeså spændende at følge med i som hendes asiatiske eventyr.

Backpackerne

Mads og Camilla har rejst verden på fuldtid siden september 2014, og deres blog er undervejs blevet forvandlet til et fantastisk værktøj til os, der også drømmer om at komme ud og opleve vores fantastiske verden. På deres blog finder I både rejseberetninger og fantastiske guides og tips. Skriver man sig op til deres nyhedsbrev, får man en fin E-bog med 50 rejsebilleder og tilhørende fortæller, hvilket jeg absolut kan anbefale jer at gøre. Sidst men ikke mindst, så er jeg kæmpe fan af deres layout, som er virkelig overskueligt, og gør det nemt og smertefrit at finde lige præcis den information, man søger.

A World to Explore

Tine er endnu en af dem, jeg har fulgt med hos lige siden, jeg blev introduceret til den danske rejsebloggerverden. Hun er en skidesej backpacker og oftest solorejsende, som indtil videre har besøgt 35 lande fordelt på 6 kontinenter. Hendes blog er en fantastisk kilde til inspiration til nye destinationer og ikke mindst vejledning i budgetvenlige rejser, hvilket især er meget brugbart for mig lige nu, hvor jeg forsøger at spare op til større rejser, men alligevel vil besøge nye steder, mens jeg sparer op.

OUT’N’ABOUT

Sidste blog på min liste tilhører Katrine og Lau, der indtil videre har besøgt hele 42 lande! På OUT’N’ABOUT deler de rejseglæden på både outdoorrejser, oplevelser i deres egen baghave, på storbyferier eller på de mere tilbagelænede afslapningsrejser. I deres beretninger lader de os mærke alle sanserne samtidig med at give information omkring destinationerne i form af yderst brugbare rejseguides.

Er der nogle danske rejseblogs, som jeg har overset? Smid et link til dem nedenfor!

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

12 comments

 1. Comment by Tine

  Tine Reply 15. juni 2017 at 9:41

  Åh, hvor er du sød at anbefale min blog og sikke nogle søde ord! Jeg kom vist til at rødme lidt 🙂 Tusind tak! Jeg nyder bestemt også at læse med hos dig og særligt dine expat indlæg, da jeg godt kan nikke genkendende til mere af det 😉

 2. Comment by Camilla

  Camilla Reply 15. juni 2017 at 10:12

  Det er skam mig, der takker! Det er sådan en fornøjelse at følge med på din blog (:

 3. Comment by OnTrip.dk

  OnTrip.dk Reply 15. juni 2017 at 13:19

  Kære Camilla,
  Sikke dog en dejlig nyhed, vi er da så stole og beæret over at kunne inspirere dig.

  Jeg bliver da helt rørt, sikke nogle fine ord du sætter på vores blog. Det luner meget og at jeg er glad for at du at læse med og dine ord om vores blog rammer lige præcis vores budskab, personlighed 😉
  Jeg er utrolig glad for, at du genovervejede din blog og i dag skriver på dansk. Jeg nyder at læse dine indlæg om alle dine oplevelser. Med det danske sprog har du nu fået en ny vinkel på din blog og "leger" mere med ordene – en fornøjelse.

  Det sidste indlæg fra Gøteborg, var da en personlig rejse historie 😉

  Jeg/vi glæder os til at følge din blog fremover og endnu engang mange tak.

  De bedste rejsehilsner Annette

 4. Comment by Tine

  Tine Reply 15. juni 2017 at 13:47

  Det er jeg glad for at du synes! Jeg håber at du får sparet sammen til den store rejse og hvem ved måske vi engang mødes ude i verden eller måske bare i Danmark? 😉

 5. Comment by Camilla

  Camilla Reply 15. juni 2017 at 21:35

  Det er sådan en fornøjelse at læse med hos jer, så selvfølgelig skulle I på listen.
  Tusind tak for at I vil følge med og mange tak for skubbet i den rigtige retning (:

 6. Comment by Camilla

  Camilla Reply 27. juni 2017 at 18:39

  Du mangler min – men den er også totalt ukendt, haha! Jeg er lige kommet til Puerto Rico og skal sejle herfra og til Fransk Polynesien gennem Panama-kanalen og Galapagos. Håber du har lyst til at tjekke den ud! Wandermilla.bloggersdelight.dk

 7. Comment by Camilla

  Camilla Reply 28. juni 2017 at 8:39

  Tusind tak for din kommentar Camilla. Det lyder til at være en helt fantastisk rejse, du er på. Vil helt sikkert læg din blog et besøg, så jeg kan følge med. Så sejt! (:

 8. Comment by Karina

  Karina Reply 4. juli 2017 at 17:51

  Tak for lidt inspiration <3

 9. Pingback: Godt Nytår 2018 til alle fra OnTrip.dk - OnTrip.dk

 10. Comment by Mikkel

  Mikkel Reply 15. januar 2019 at 20:31

  Hej Camilla,

  Jeg ved ikke hvor relevant dette indlæg er længere, men jeg vil da lige henvise til min nyoprettede rejseblog: Backpackingrejser.dk

  Mvh Mikkel

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 6. april 2019 at 22:47

   Hej Mikkel
   Det er bestemt stadig relevant. Jeg er altid på udkig efter nye, inspirerende rejseblogs (:
   Tak for deling af din nyoprettede rejseblog – den vil jeg tjekke ud med det samme!

 11. Comment by Backpacking - Lars

  Backpacking - Lars Reply 7. november 2019 at 13:20

  Hej Camilla,

  Fedt at se du lister nogle spændende rejseblogs. Det handler bare om at komme ud og få en på opleveren! 🙂 Vi skriver også jævnligt blogindlæg omkring rejseri både fra egne og kunders erfaring på https://backpackerlife.dk/blog/ – måske det kan give lidt inspiration også? ??

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top