CPH Studio Hotel | Den perfekte workation ved Amager Strandpark

CPH Studio Hotel | Den perfekte workation ved Amager Strandpark

Reklame i samarbejde med CPH Studio Hotel

I weekenden kom jeg tilbage til Amsterdam efter 3 uger “hjemme” i Danmark. 3 uger som stod på sol, danske jordbær, hygge med familie og venner samt en lille tur til København. I København skulle jeg nemlig mødes med Anders og Laura fra fra Afterglobe, Tine fra A World to Explore og Annette fra Ontrip.dk, som jeg sammen med Bettina fra DanishAdventurer har stiftet Danish Travel Bloggers. I den anledning var jeg så heldig at kunne få lov til at prøve at bo på det forholdsvis nyåbnede CPH Studio Hotel. Ret perfekt for da jeg sidst var hjemme i Danmark, stod jeg op kl 5 om morgenen for at fange mit tog fra Hobro til København, og jeg skulle den samme vej tilbage hen på eftermiddagen. Det er altså lige lidt for mange timer i tog på enkelt dag, hvis du spørger mig. Så I stedet for at bruge hele dagen i toget, endte jeg med at tage på en lille workation i København. Så to dage i starten juni nød jeg at have en lille smule alenetid med god mad, udsigten til Øresund og en lille smule arbejde – alt sammen fra mit værelse på CPH Studio Hotel. Her er min anmeldelse af hotellet.

Superior-værelserne på CPH Studio Hotel

Der er fire værelsestyper på CPH Studio hotel; enkelt- og dobbeltværelse, dobbeltværelse med enkeltsenge og superior-værelse. Alle værelser er indrettet minimalistisk med møbler fra Hay, og alle værelsestyper pånær superior er indrettet med et køkken – perfekt hvis man skal være i København i flere dage ad gangen og gerne vil spare penge på madbudgettet. Jeg var blevet booket ind på et af superior-værelserne, der, som navnet antyder, er den bedste af de fire værelsestyper. Superior-værelserne er beliggende på 4. sal har alle en altan med udsigt til enten byen eller til Øresund. Selvom værelset er meget minimalistisk indrettet, er det utroligt hyggeligt, og så er der alt, man behøver til en lille getaway eller workation i København. Her er et lækkert skrivebordsområde, et fint badeværelse og en virkelig behagelig seng, som jeg gladeligt havde brugt mange flere timer i.

Den bedste del ved lige netop mit værelse var nu nok den kæmpestore altan. Ja, man kan vel godt tillade sig, at kalde det en balkon, når den er så stor? Da jeg først trådte ind på værelset, blev jeg så glad, da jeg så et lille cafébord med to stole ude på altanen. Jeg var nemlig i København på en af de dage først i juni, hvor det havde været varmt i så mange dage i streg, at folk var begyndt at brokke sig og drømte sig tilbage til det kolde forår. Jeg selv var lige kommet hjem fra Hong Kong, hvor det var så varmt, og luftfugtigheden var så høj, at jeg svedte steder, hvor jeg ikke engang vidste, at det var muligt at svede. Derfor var jeg glad for at være kommet tilbage til Europa, hvor det trods alt var “koldt nok” til at sidde udenfor i solen. Da jeg gik ud på altanen, viste det sig, at lige netop min altan faktisk førte over på den anden side af bygningen, hvor der var to solstole. Denne her altan var virkelig enorm! Lidt en skam at jeg var mutters alene om at kunne nyde den. 😛 Men ikke desto mindre var det simpelthen den perfekte måde at fuldende min lille workation, og jeg sad her hele aftenen med min computer og lidt godter, jeg havde købt på vejen til hotellet. 

Da jeg vågnede op den næste morgen, havde jeg heldigvis god tid til at nyde mit hotelværelse, før jeg skulle mødes med netværket ved middagstid. Derfor brugte jeg min morgen på at få klaret en lille smule arbejde i morgensolen på altanen, mens Go’ Morgen Danmark kørte på TVet inde på værelset – noget jeg normalt ikke kan se hjemme i Amsterdam. Da det var tid til at checke ud, brugte jeg den lille time, før jeg skulle mødes med de andre, med en lille gåtur langs stranden, der lå kun et par minutters gang fra hotellet. Virkelig hyggeligt, og jeg var bestemt ikke den eneste, der var ude at nyde solen på denne mandag.

Vi havde aftalt at holde vores møde i fællesområdet på CPH Studio Hotel. Både fordi det var nogle hyggelige lokaler med gratis kaffe, vand og småkager, men også fordi metrostationen lå lige ved siden af, og så er der gratis parkering for de, der kom kørende til København. Super belejligt! Vi sad inden for et par minutter, men blev hurtigt enige om, at vi egentlig hellere ville side uden for, nu da vejret var så godt. Vi slog os ned ved et af de borde, der var stillet op ved hovedindgangen. Da jeg var kommet tilbage til Nordjylland, fandt jeg dog ud af, at hotellet også har en ret så lækker tagterrasse. Der ville jeg nu meget hellere have siddet. Nuvel, det var nu ganske hyggeligt, og jeg var heldigvis i rigtigt godt selskab. Anders og Laura fortalte, at de slet ikke kunne genkende bygningen, der huser CPH Studio Hotel. Før de flyttede fra København for ikke så lang tid siden, boede de nemlig nær lufthavnen og plejede dagligt at køre forbi det, de kaldte den forladte bygning. Der er i den grad sket noget siden da. Gudskelov for det, for jeg tror i den grad, jeg har fundet mit nye faste hotel til, når jeg kommer til København!

CPH Studio Hotel er et virkelig godt hotel til en lille workation (eller getaway9 i København! Beliggenheden nær Amager Strandpark og Øresund Metrostation er fabelagtig, værelserne er rigtigt lækre og priserne er yderst overkommelige. Selvom CPH Studio Hotel er på den mere prisvenlige ende af skalaen, er indretningen rigtig lækker og hyggelig. Næste gang jeg skal et smut til København, kunne jeg helt sikkert godt finde på at bo her igen!

Du kan se priser og ledighed for CPH Studio Hotel lige her(reklamelink).

 

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , , ,

2 svar til “CPH Studio Hotel | Den perfekte workation ved Amager Strandpark”

  1. Det ser altså virkelig lækkert ud ? Kan slet ikke forstå at det er den samme forladte bygning, vi har kørt forbi så mange gange ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.