På påskeferie i Danmark

På påskeferie i Danmark

I bloggens spæde start var jeg stor tilhænger af at dele et ugentligt sludder for en sladder-indlæg, hvor jeg fortalte lidt om stort og småt fra den forgangne uge. Jeg er på sin vis stadig fan af indlæg som dette – jeg klikker i hvert fald altid ind, når mine yndlingsbloggere deler disse – men i min hungren efter at kunne skabe værdi for jer læsere, har dette været et segment, som jeg lukkede ned, da bloggen blev skiftet fra engelsk til dansk.

I dag vil jeg alligevel dele et par billeder og medfølgende ord fra min 2 uger lange “påskeferie” hjemme i Danmark. Hvor de fleste danskere nok prøver at benytte helligdagene til at komme på ferie væk fra Danmarks grænser, plejer jeg og Ollie stort set altid at komme hjem til enten Danmark eller Frankrig på familiebesøg. Denne gang var ingen undtagelse, og jeg tænkte, det måske kunne være sjovt for jer at se, hvad man som udlandsdansker kan finde på at lave på sin påskeferie i Danmark. 

Påskeferien startede med et par timer i København, hvor jeg havde et spændende møde, som I forhåbentligt kommer til at høre mere om på et tidspunkt. Da jeg kun havde 4 timer i byen, havde jeg stort set kun tid til at komme forbi Nyhavn, men det var sådan et dejligt gensyn!

Selve påskedagene tilbragte jeg hos mine forældre i det nordjyske. Her blev telefon og fjernsyn slukket, og så brugte vi ellers dagene på mange gåture, puslespil og alt for lækker mad.

Så tog Ollie og jeg på en lille kærestetur til dejlige Århus, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Her stod den naturligvis på et besøg på ARoS, som vi ikke har været på siden Ollie’s første tur til Danmark i 2013.

Vi fik utroligt lækker frokost på Langhoff og Juul – tusind tak for jeres fantastiske tips på Instagram iøvrigt!

Vi gik en lang tur på et par timer gennem byen, hvor vi blandt andet kom forbi Møllestien. Vi var her 2. påskedag, hvor vejret var helt fantastisk, og alle andre også var ude at nyde det gode vejr. Man kunne slet ikke lade være med at blive glad.

Turen til Århus stod også på et andet spændende møde på et utroligt fedt projekt, som jeg glæder mig uendeligt meget til at kunne præsentere for jer. Mødet blev sluttet af med frokost på Århus Streetfood, hvorefter turen gik tilbage til Nordjylland og senere tilbage til Amsterdam.

Kom forbi igen i morgen, hvor jeg fortæller om det hyggelige hotel, vi boede på i Århus! 🙂

 

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , , , ,

2 svar til “På påskeferie i Danmark”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.