VELKOMMEN TIL DET NYE CAMMI.DK!

VELKOMMEN TIL DET NYE CAMMI.DK!

Og velkommen til nye såvel som gamle danske læsere! I kan tro, jeg har glædet mig til endelig at kunne springe ud i et nyt eventyr med mit lille online univers. Som jeg fortalte i går, så har jeg i lang tid gået og grublet over, hvordan jeg kunne optimere Cammi.dk på bedst mulig vis. Egentlig tænkte jeg i første omgang, at jeg bare ville skyde en hulens masse lister ud til jer, men efterhånden har jeg indset, at jeg egentlig bare gerne vil fortælle historier fra farten og om livet som udlandsdansker. Bloggen blev netop oprindeligt startet for at kunne være en platform, hvor jeg deler mine oplevelser fra mine rejser og udlandsflytninger, og det er lige præcis det, jeg gerne vil vende tilbage til. Da Annette fra OnTrip.dk så for et par uger siden snakkede om netop det problem, at vi rejsebloggere er vendt væk fra at fortælle personlige historier, frem for nu at dele uendelige lister, som man finder overalt på internettet, ja så blev mit valgt bare endnu mere klart.


Så hvad kan I forvente af det nye Cammi.dk? Som udgangspunkt vil I egentlig kunne finde det samme, men på dansk og iblandet langt flere historier end før. Som jeg fortalte i går, så vil jeg på nuværende tidspunkt lade mine gamle indlæg stå, da jeg ved at mange har glæde af mine forskellige guides. Ollie og jeg arbejder dog på at få en helt ny side op at køre, hvor både han og jeg deler rejseguides og -historier på farten på engelsk, men den vil først se dagens lys om et par måneder.

Der er endnu en masse teknisk her på bloggen, der skal komme på plads, heriblandt ting der skal oversættes til dansk, men det bliver klaret så småt hen ad vejen.

Med hensyn til skønhedsdelen her på bloggen, så var det langt sværere for mig at beslutte hvorvidt den del skulle skrottes eller ej. For nu har jeg dog valgt at beholde den og så udelukkende forsøge at holde fokus på skønhed på farten i form af idéer til skønhedskøb i forskellige lande samt tips til produkter, I skal medbringe på rejsen. Jeg håber, I mandlige læsere derude kan bære over med at jeg i ny og næ plaprer løs om min makeup-afhængighed 😛

Jeg håber de her ændringer vil falde i god jord og at I vil tage godt imod den nye Cammi.dk.

Velkommen til!

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

,

4 svar til “VELKOMMEN TIL DET NYE CAMMI.DK!”

  1. Dejligt Camilla 🙂 og jubbii det vil jeg glæde mig rigtig meget til. Det bliver spændende at følge dit liv som udenlandsdansker og jer vil virkelig glæde mig til at læse dine personlige indlæg fremover.

    Stort tillykke med din beslutning:-)

    /Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.