Hollands bedste burger kan du finde i Rotterdam

6. januar 2018

Det er ikke kun Amsterdam, der har en fantastisk madscene. Også Hollands andenstørste by, Rotterdam, har et væld af lækre spisesteder. Vidste du, at du her kan sætte tænderne i den burger, der er blevet kåret som Hollands bedste. 

Hvor?

Ter Marsch & Co. Witte de Withstraat 70, 3012 BS Rotterdam

Åben søndag-torsdag kl. 12.00-00.00. Fredag og lørdag kl. 12.00-02.00.

Omgivelserne

Ter Marsch & Co. er beliggende på Witte de Withstraat, der er det foretrukne hængudsted i Rotterdam. Gaden er indrammet af grønne træer, der hænger ind over gaden, oplyst af det ene neonskilt efter det andet, og så er gaden spækket med hippe (og lækre) spisesteder og barer. Selv hvis burgere ikke er noget for dig, eller der ikke er plads på Ter Marsch & Co., finder du let et sted, der falder i din smag inden for en omkreds på ganske få meter.

Det er svært at undgå at bemærke Ter Marsch & Co., når du går ned ad gaden. Her er altid mennesker, og det er ofte tilfældet, at du skal vente et par minutter på at få et bord. Men hvad gør man ikke for at smage på Hollands burger? Ter Marsch & Co. har et industrielt udtryk, men alligevel er der en utroligt hyggeligt atmosfære. Skal du vente på et bord, kan du beundre de mange pokaler, stedet har vundet for deres burger.

Udvalg og pris

Ter Marsch & Co. har et udvalg på 6 burgere med enten bøf eller kylling. Heriblandt er Hollands bedste burger i 2015, Rotterdams bedste burger to år i træk og også en burger, der har vundet en pris i Florida. Prisen for en burger ligger på mellem 9,75 og 16,50 €, mens en omgang fritter med mayo koster 4 €. Ikke en stor pris at betale for det, der er kåret som Hollands bedste burger.

Er burgere ikke lige din kop te, kan du også bestille forskellige salater samt sandwiches indtil kl. 18.00. Kommer jeg tilbage til frokost en dag, tror jeg helt sikkert, jeg skal prøve enten deres pulled pork sandwich eller asiatisk inspierede kyllingesandwich. Desserten kan du enten tage her, eller du kan begive dig videre og få en is på De Ijssalon, der ligger lige ved siden af.

Bedømmelse

Hvad får man så, når man bestiller Hollands bedste burger? 150 eller 200 gram bøf, trøffelsovs, salat, pickles, tomat, løg, ost, italiensk bacon, trøffelmayo og deres signatursauce. Hele herligheden serveres i en ristet sesambolle. Mine medrejsende var meget enige i, at det var en ekstremt god burger – nok den bedste, vi har smagt i Holland. Jeg selv fik deres Hot & Smokey med farmerkylling, jalapeños, salsa, oste crumble, dressing af koriander og lime samt ost. Nok havde netop min kylling ikke vundet nogle priser, men da var nu alligevel rigtig god og et godt alternativ, hvis du ikke er til rødt kød. Hertil fik vi pommes frittes med både hvidløgs-, trøffel- og rosmarinmayo – absolut de bedste pommes, jeg har fået uden for Amsterdam!

Kommer du nogensinde forbi Rotterdam, og skal du have et godt måltid mad med en drink eller to, får Ter Marsch & Co. min varmeste anbefaling!

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

About

Hej, jeg er Camilla – udlandsdansker, makeupsamler, rejsefanatiker og selverklæret Amsterdam-ekspert

8 comments

 1. Comment by Eline Tychsen

  Eline Tychsen Reply 9. januar 2018 at 10:25

  Elsker de her indlæg 😀 Det er så fedt, at du laver de her anbefalinger og indlæg til inspiration!

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:21

   Tusind tak Eline! Dejligt de kan bruges (:

 2. Comment by Chanette

  Chanette Reply 9. januar 2018 at 21:21

  Puha! Så ved jeg da, hvad jeg skal prøve, hvis jeg kommer til Rotterdam en dag. Jeg er nemlig stor elsker af en god burger. Det ser rigtig godt ud! 😀

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:21

   Det var også så lækkert (:

 3. Comment by Emilie Ildstein

  Emilie Ildstein Reply 10. januar 2018 at 9:57

  Mmh, hvor ser det lækkert ud og ikke mindst hyggeligt! <3

 4. Comment by VenterPaaVinBlog

  VenterPaaVinBlog Reply 12. januar 2018 at 11:51

  Kæft altså, det lyder lækkert og omgivelserne ser også bare fede ud, det giver også noget til hyggen (:
  – A

 5. Pingback: Dette kan du opleve i Amsterdam i februar | Cammi.DK

 6. Pingback: 5 gode grunde til at du skal besøge Rotterdam | Cammi.DK

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top