Hollands bedste burger kan du finde i Rotterdam

Hollands bedste burger kan du finde i Rotterdam

Det er ikke kun Amsterdam, der har en fantastisk madscene. Også Hollands andenstørste by, Rotterdam, har et væld af lækre spisesteder. Vidste du, at du her kan sætte tænderne i den burger, der er blevet kåret som Hollands bedste. 

Hvor?

Ter Marsch & Co. Witte de Withstraat 70, 3012 BS Rotterdam

Åben søndag-torsdag kl. 12.00-00.00. Fredag og lørdag kl. 12.00-02.00.

Omgivelserne

Ter Marsch & Co. er beliggende på Witte de Withstraat, der er det foretrukne hængudsted i Rotterdam. Gaden er indrammet af grønne træer, der hænger ind over gaden, oplyst af det ene neonskilt efter det andet, og så er gaden spækket med hippe (og lækre) spisesteder og barer. Selv hvis burgere ikke er noget for dig, eller der ikke er plads på Ter Marsch & Co., finder du let et sted, der falder i din smag inden for en omkreds på ganske få meter.

Det er svært at undgå at bemærke Ter Marsch & Co., når du går ned ad gaden. Her er altid mennesker, og det er ofte tilfældet, at du skal vente et par minutter på at få et bord. Men hvad gør man ikke for at smage på Hollands burger? Ter Marsch & Co. har et industrielt udtryk, men alligevel er der en utroligt hyggeligt atmosfære. Skal du vente på et bord, kan du beundre de mange pokaler, stedet har vundet for deres burger.

Udvalg og pris

Ter Marsch & Co. har et udvalg på 6 burgere med enten bøf eller kylling. Heriblandt er Hollands bedste burger i 2015, Rotterdams bedste burger to år i træk og også en burger, der har vundet en pris i Florida. Prisen for en burger ligger på mellem 9,75 og 16,50 €, mens en omgang fritter med mayo koster 4 €. Ikke en stor pris at betale for det, der er kåret som Hollands bedste burger.

Er burgere ikke lige din kop te, kan du også bestille forskellige salater samt sandwiches indtil kl. 18.00. Kommer jeg tilbage til frokost en dag, tror jeg helt sikkert, jeg skal prøve enten deres pulled pork sandwich eller asiatisk inspierede kyllingesandwich. Desserten kan du enten tage her, eller du kan begive dig videre og få en is på De Ijssalon, der ligger lige ved siden af.

Bedømmelse

Hvad får man så, når man bestiller Hollands bedste burger? 150 eller 200 gram bøf, trøffelsovs, salat, pickles, tomat, løg, ost, italiensk bacon, trøffelmayo og deres signatursauce. Hele herligheden serveres i en ristet sesambolle. Mine medrejsende var meget enige i, at det var en ekstremt god burger – nok den bedste, vi har smagt i Holland. Jeg selv fik deres Hot & Smokey med farmerkylling, jalapeños, salsa, oste crumble, dressing af koriander og lime samt ost. Nok havde netop min kylling ikke vundet nogle priser, men da var nu alligevel rigtig god og et godt alternativ, hvis du ikke er til rødt kød. Hertil fik vi pommes frittes med både hvidløgs-, trøffel- og rosmarinmayo – absolut de bedste pommes, jeg har fået uden for Amsterdam!

Kommer du nogensinde forbi Rotterdam, og skal du have et godt måltid mad med en drink eller to, får Ter Marsch & Co. min varmeste anbefaling!

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , , , ,

8 svar til “Hollands bedste burger kan du finde i Rotterdam”

  1. Puha! Så ved jeg da, hvad jeg skal prøve, hvis jeg kommer til Rotterdam en dag. Jeg er nemlig stor elsker af en god burger. Det ser rigtig godt ud! 😀

  2. […] Rotterdam er Hollands andenstørste by men skiller sig utroligt meget ud fra mængden af idylliske hollandske kanalbyer. Ligesom mange andre byer i Holland, blev store dele af Rotterdam fuldstændigt jævnet med jorden under 2. Verdenskrig. I stedet for at genopbygge byen, som den var, endte Rotterdam med at genopstå med den mest interessante arkitektur, som absolut er værd at opleve. Den 24. januar til den 4. februar finder den Internationale Film Festival sted, og mellem de mange spændende film, kan du jo passende hoppe ind og få en bid af den burger, der er kåret som Hollands bedste. […]

  3. […] Ter Marsch & Co. er beliggende på hippe Witte de Withstraat, der er det foretrukne hængudsted i Rotterdam. Det er svært at undgå at bemærke Ter Marsch & Co., når du går ned ad gaden. Her er altid mennesker, og det er ofte tilfældet, at du skal vente et par minutter på at få et bord. Men det er det værd, når du efter lidt ventetid kan sætte tænderne i Hollands bedste burger. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.