Bloggen fylder 3 år | Året der gik på Cammi.DK

5. januar 2018

I dag er det 3 år siden, jeg købte mit eget domæne og startede med at skrive på Cammi.DK. Siden dengang er der sket meget. Jeg startede ud med at skrive om alverdens ting og sager på dansk. Så skiftede jeg til at skrive rejsedagbøger og mere om skønhed på engelsk. Og i år er jeg så gået tilbage til det danske og prøver mere intensivt at holde mig til et mere specifikt tema; rejser, livet som udlandsdansker og skønhed på farten. Her er året der gik på Cammi.DK. 

Ny start

Den største ændring det sidste år er nok, at jeg for nu tre måneder siden havde sidste dag på mit arbejde her i Amsterdam, og at jeg dermed nu er selvstændig rejseskribent. Der er mange grunde til, at jeg har taget dette valg, men det er især fordi, jeg har haft et ønske om at have mulighed for at arbejde mere fokuseret her på bloggen. Som månederne går, håber jeg på at I derhjemme kan se en forbedring som følge af dette – både i forhold til kvaliteten af indhold, udseende og også i forhold til funktionerne på bloggen. Sidstnævnte har jeg blandt andet arbejdet på den sidste måned, efter jeg har fået et helt nyt layout her på siden. Det gør det forhåbentligt en hel del lettere for jer at navigere rundt mellem de mange indlæg.

De 5 mest læste indlæg

Cammi.DK på andre blogs

Camillas bedste rejsetips til Hong Kong

Jeg har flere gange fortalt, hvor vild jeg er med Anne-Li og hendes smukke univers på Gowns and Roses. Derfor var jeg også utroligt glad for at hun lod mig skrive et indlæg med mine bedste rejsetips til Hong Kong til hendes tirsdagsrejsetips.

Camillas Hong KongIntro og madoplevelser, oplevelser og praktiske spørgsmål

I foråret fik jeg æren af at få en lille rejseserie om mit elskede Hong Kong op hos Emma Martiny, som uden tvivl er min absolutte favorit inden for den danske bloggingverden. Her delte jeg i tre indlæg mine tips til madoplevelser, hvad man skal se og lave i byen, og så svarede jeg på alle de praktisk spørgsmål, man må have om byen.

10 skandinaviske rejseblogs du skal følge

Nikoline og Toke fra Departdeux anbefalede i starten af året 10 blogs, som man burde følge. Cammi.DK indgik her, hvilket er så stort et skulderklap, når det kommer fra en af de rejseblogs, jeg altid har holdt af at følge med hos.

De 5 bedste Instagram spots i Amsterdam

Sødeste Simone Moelle spurgte mig i slutningen af året, om jeg ikke ville dele mine 5 bedste Instagram spots i Amsterdam ovre på hendes blog. Har du endnu ikke læst indlægget, vil jeg absolut anbefale dig at gøre det – mine billeder er blevet så flotte, efter Simone har haft fat i dem!

Her blev Cammi.DK delt i år

Højdepunktet for i år er nok, at bloggen er blevet delt på papir. Danes Worldwide har i deres oktoberudgave af deres magasin Danes. I deres artikel Danske Blogs Udenfor Danmark kan du læse om Cammi.DK og 10 andre danske bloggere, der skriver fra udlandet. Du kan læse hele artiklen her.

Derudover er mine billeder også blevet delt en række gange på Instagram og også i Politikens rejsesektion, hvor mine billeder har været med (så vidt jeg ved) 2 gange. Du kan se et af billederne her. Visit Holland har delt et billede fra mit lokale marked, ligesom Iamsterdam også har delt et billede af udsigten over Amsterdams tage. Momondo har delt mine billeder en håndfuld gange, heriblandt fra de kogende mudderpøle Hverarönd. Du kan se flere af mine delinger fra året der gik her.

Håb for 2018

Som sagt er jeg for et par måneder siden startet op som selvstændig rejseskribent og fuldtidsblogger. Dette vil forhåbentlig føre til flere spændende samarbejder og vigtigst af alt bedre og mere brugbart indhold til jer, der læser med. Jeg håber, I fortsat har lyst til at følge med i mine eventyr både i den virkelige verden, såvel som i bloggens verden. Del endelig den mindste form for konstruktiv kritik, tips, idéer og ønsker til indhold og brugervenlighed, og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme det. Endnu en gang tusind tak for at I følger med!

SaveSave

SaveSave

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

About

Hej, jeg er Camilla – udlandsdansker, makeupsamler, rejsefanatiker og selverklæret Amsterdam-ekspert

24 comments

 1. Comment by ontrip.dk

  ontrip.dk Reply 5. januar 2018 at 9:29

  Stort tillykke med fødselsdagen og dit valg om at blive selvstændig. Du har opnået meget på dine 3 år, rigtig godt gået og jeg er vild med dit nye design. Det glæder mig, som er rejseglad, at dit fokus fremover bliver rejser.
  Ser frem til at følge dig i fremtiden Camilla.
  Held og lykke 🙂
  De bedste hilsner Annette

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 5. januar 2018 at 17:34

   Tusind tak for din kommentar og ikke mindst rosen, Annette! Dejligt at du følger med (:

 2. Comment by Tine

  Tine Reply 5. januar 2018 at 10:47

  Tillykke med de tre år! Jeg havde egentlig fornemmelsen af at du havde været i gang længere tid end jeg, men 20 dage er vist ikke den store forskel 😉 Jeg synes, at dit nye design er rigtig fint og glæder mig til at se hvordan bloggen kommer til at udvikle sig, når du nu har mere fokus på den 🙂

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 5. januar 2018 at 17:36

   Mange tak Tine! Jeg bloggen lå egentlig i en 9 måneders tid på blogspot, før jeg købte eget domæne, men det tæller jeg ikke rigtigt med 😛 Også ret vildt hvor meget, du har opnået på de 3 år (:

 3. Comment by venterpaavin

  venterpaavin Reply 5. januar 2018 at 12:59

  Hurra og tillykke med dagen (:

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 5. januar 2018 at 17:36

   Tusind tak (:

 4. Comment by afootdk

  afootdk Reply 6. januar 2018 at 11:50

  STORT tillykke med fødselsdagen 🙂 Vi glæder os til at følge med i 2018, og se hvad livet som fuldtids rejseblogger bringer. Go’ vind her fra 🙂

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:12

   Mange tak skal I have! (:

 5. Comment by Eline Tychsen

  Eline Tychsen Reply 10. januar 2018 at 17:59

  Hvor er det mega sejt, at du har taget springet og gået selvstændig! Kæmpe respekt herfra ??? OG kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag ❤️ ELSKER at følge med!

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:13

   Tusind tak søde Eline. Dejligt du vil følge med (:

 6. Comment by Sanne

  Sanne Reply 10. januar 2018 at 18:05

  Tillykke med bloggens fødselsdag og alt det bedste for den i 2018 ?

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:13

   Tusind tak Sanne (:

 7. Comment by Ea

  Ea Reply 10. januar 2018 at 18:08

  Tillykke med de tre år! Jeg nyder at følge med og jeg glæder mig til at se hvad der kommer til at ske på bloggen i det nye år 😉

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:13

   Mange tak Ea. Dejligt du vil følge med (:

 8. Comment by BLOGBYCC

  BLOGBYCC Reply 10. januar 2018 at 18:12

  Stort tillykke med ‘fødselsdagen’ <3. Fedt at du har udviklet dig så meget og fra den ene kategori til en anden.

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:14

   Tusind tak Camilla! (:

 9. Comment by Mia // www.blogaboutmia.dk

  Mia // www.blogaboutmia.dk Reply 10. januar 2018 at 21:56

  Tillykke med bloggens fødselsdag og valget om at springe ud som selvstændig 😀

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:14

   Mange tak Mia (:

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:14

   Mange tak (:

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:14

   Tusind tak Camilla! (:

 10. Comment by Gitte

  Gitte Reply 13. januar 2018 at 20:13

  Det er en super smuk blog du har skabt dig! Jeg går selv lidt med drømmen om at starte en rejseblog, men jeg synes det er svært at komme igang. Hvorfor skiftede du dengang fra dansk til engelsk og så tilbage igen? Jeg er nemlig også meget i tvivl om min skal være på dansk eller engelsk.
  Mange hilsner Gitte

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 18. januar 2018 at 12:21

   Mange tak for din kommentar Gitte (:
   Hvor er det dejligt, du har valgt at starte din egen rejseblog!
   Da jeg i sin tid oprettede min blog på dansk, var det for at min familie og venner kunne følge med i mine udlandsophold. Efterhånden begyndte flere fra udlandet at følge med, hvorfor jeg ville gøre det lettere for dem at læse mine indlæg. På daværende tidspunkt brugte jeg også mit engelsk meget mere end mit danske, hvorfor det faldt mig mere naturligt at skrive på engelsk. Grunden til at jeg sidste år valgte at skrive på dansk igen, er kort og godt fordi, jeg følte at jeg kunne skille mig mere ud fra mængden i den danske bloggerverden end i den internationale, hvor mit indhold og min historie nok ikke er helt så unik. Og så var det også igen for at kunne få trænet mit danske, som jeg har forsømt de sidste mange år.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top