25Hours Hotel Hamburg HafenCity | Bo i hjertet af Hamborgs ikoniske havn

25Hours Hotel Hamburg HafenCity | Bo i hjertet af Hamborgs ikoniske havn

Reklame i samarbejde med 25Hours Hotel Hamburg HafenCity

Som du nok bemærkede, da jeg boede på 25Hours Hotel i Berlin sidste år, var jeg ret så begejstret for 25Hours-kæden. Derfor var jeg også ellevild, da jeg blev inviteret til at bo på deres hotel i hjertet af Hamborg. Her valgte Ollie og jeg (og Saga naturligvis) at have en “mellemlanding”, da vi skulle køre fra Amsterdam til Danmark tilbage i juni. Det er i min optik det absolut bedste sted at bo i Hamborg, hvis man blot har en enkelt nat og et par timer til at suge lidt af byens stemning til sig. Hvad jeg ellers synes om hotellet, kan du læse meget mere om herunder i min anmeldelse af 25Hours Hotel Hamburg HafenCity!

Velkommen til 25Hours Hotel Hamburg HafenCity

Vi ankom til 25Hours Hotel Hamburg HafenCity på en varm lørdag midt i juni. Det var legende let at komme til hotellet, der er beliggende på den sydlige del af Hamborgs HafenCity, som der er næsten direkte adgang til fra hovedvejen. Vi parkerede i hotellets egen parkeringsgarage – noget som jeg satte meget pris på efter min sidste tur til Hamborg, hvor vi kørte byen tyndt i jagten på en parkeringsplads. Vi bliver budt velkommen i hotellets lobby, hvor vi allerede får en forsmag på det industrielle havnetema, hotellet er indrettet i. Betjeningen er venlig og effektiv, og der går ikke mere end et par minutter, før vi sætter kursen mod elevatoren og vores værelse på 4. sal.

Medium værelse

Under vores overnatning i Hamborg boede vi i et af hotellets medium værelser, som er den billigeste værelsestype på 25Hours Hotel Hamburg HafenCity. Alle værelserne på 25Hours Hotel Hamburg HafenCity er indrettet, så man får en fornemmelse af, at man overnatter i en kahyt på et skib på De syv have. Værelset er til den lille side, men her er alt, hvad man har brug for på et kort stop i Hamborg; en behagelig queen-size seng, et lille skrivebordsområde (forklædt som kuffert) samt et badeværelse med en rainfall-bruser og lækre produkter fra Stop The Water While Using Me! Som på resten af hotellet, er alting gennemtænkt ned til mindste deltaje. Alting har en reference til det maritime tema fra det finurlige tapet til roomservice menuen forklædt som flaskepost.

Udsigten fra værelset er ikke den mest indbydende. Fra vores side af hotellet kunne vi se ud over den store byggeplads, der dominerer HafenCity. Men på en eller anden måde fuldender det også hotellets tema, da det er netop er Hamborgs mangeårige historie som handelshavn, der har været inspirationen bag indretningen på 25Hours Hotel Hamborg HafenCity.

Fællesområderne på 25Hours Hotel Hamburg HafenCity

Noget af det, 25Hours gør rigtigt godt, er deres fællesområder. Her er den der hostel-feel på den luksuriøse måde, og afhængigt af tidspunktet på dagen fungerer fællesområdet på 1. sal som et sted til afslapning eller en øl med vennerne. Ligesom på 25Hours Hotel Bikini Berlin er hotellet elsket af lokale såvel som besøgende, som bruger hotellets fællesområder og restaurant som mødested, hvilket gør, at man føler, man er en del af lokalsamfundet.

Harbour Sauna

På hotellets 6. sal finder du Harbour Sauna; en finsk sauna, hvor du kan koble af efter en masse sightseeing i puslerende Hamborg. Bliver der for varmt i saunaen, træder du blot uden for i den frisk luft, hvor du også kan nyde den fantastisk udsigt over Hamborgs havneområde. Har du fået lidt for meget at spise på Hamborgs store udvalg af lækre spisesteder (guide coming up!, kan du komme af med den dårlige samvittighed med de par træningsredskaber, du finder heroppe.

Restaurant og morgenmad

Heimat Restaurant

På 25Hours Hotel Hamburg HafenCity hedder hotelrestauranten Heimat Restaurant. Og præcis som i Berlin ville jeg altså lige tjekke sagerne ud – til dels fordi vi bare ikke orkede at gå uden for en dør efter en lang dag i bilen. Det fortrød jeg på ingen måde. Heimat er uden tvivl en af de bedste spiseoplevelser, jeg nogensinde har oplevet. På menukortet finder du traditionelle retter fra tysktalende regioner, og menuen samt regionerne ændres efter sæson og de råvarer, der kan høstes på den givne årstid. Alt sammen er naturligvis økologisk og lokalthøstet hvor muligt!

Vi valgte en sammensat 3-retters menu til 39 € per person, hvor man deles om retterne, som hvis man spiser derhjemme – et koncept jeg er kæmpe fan af! Vi startede ud med lidt lækkert surdejsbrød med hjemmerørt smør, hvorefter forretten blev serveret; en masse små retter som sildesalat, suppe og andre grønne retter. Hovedretten var et kæmpe stykke stegt hvid fisk (muligvis torsk) på en bund af kålrabi og flødekartofler ved siden af. Middagen blev sluttet af med to friske desserter med jordbær, hyldeblomst sorbet.

Morgenmaden på 25Hours Hotel Hamburg HafenCity

Morgenmaden på 25Hours Hotel Hamburg HafenCity serveres i Heimat restauranten. Som du nok kunne fornemme i min anmeldelse af 25Hours i Berlin, så fåes den i min optik absolut bedste hotelmorgenmad på 25Hours. Derfor kunne jeg næsten heller ikke sove, fordi jeg glædede mig så meget til at skulle stå op til en overdådig morgenmadsbuffet. Og jeg blev ikke skuffet. Udvalget var noget mindre end i Berlin, men her var det vigtigste, og kvaliteten var som sædvanlig helt i top. Her kan du vælge mellem flere forskellige slags brød, oste og pålæg, ligesom der også var en række varme retter. Kaffen kommer fra Elbgold, som er mit absolutte yndlings kaffested i Hamborg!

Ville jeg anbefale 25Hours Hotel Hamburg HafenCity?

Bestemt! Præcis som i Berlin er jeg vild med det gennemgående tema, som 25Hours Hotels virkelig har talent for at følge til dørs. Servicen er venlig, og selv da vi var besværlige og manglede en elkedel til at lave mad til Saga, var de hurtige til at hjælpe med at skaffe en. Værelserne er ikke helt så prangende som det, jeg oplevede i Berlin, men de er rene og alligevel yderst charmerende – noget jeg altid savner ved andre hotelkæder i samme prisklasse. Morgenmaden er super lækker, og beliggenheden kunne ikke være bedre – du har jo Hamborgs hovedattraktion lige uden for hoteldøren!

Du kan se priser og ledighed for 25hours Hotel Hamburg HafenCity lige her.

Pst!

Lige rundt om hjørnet (bogstaveligt talt) fra 25Hours Hotel Hamborg HafenCity finder du søsterhotellet 25 Hours Hotel Hamborg Altes Hafenamt. Hotellet har til huse i den ældste bygning i HafenCity og ser super hyggelig ud. Restauranten her hedder NENI og serverer som den af samme navn i Berlin lækre retter fra mellemøsten. Hvis du overnatter på 25Hours Hotel Hamborg HafenCity, kan du gå her over på NENI og spise din morgenmad, hvis du har lyst. Du skal blot huske at give besked før ankomst.

Hvis du ikke allerede har læst min anmeldelse af mit ophold på 25Hours Hotel Bikini Berlin, kan du læse den her. Derudover finder du 25Hours hoteller i blandt andet Frankfurt, Køln, Wien og Paris. Og så åbner 25Hours sit første hotel i København i 2021! Kunne du tænke dig at bo på et af 25Hours hoteller rundt omkring i Europa, finder du en oversigt over alle deres hoteller her.

 

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.