The Student Hotel Groningen | Budgetvenlig og hip hotelkæde i Holland

The Student Hotel Groningen | Budgetvenlig og hip hotelkæde i Holland

Reklame i samarbejde med Visit Groningen

Groningen ligger ikke just helt belejligt, hvis man vil på en lille smuttur fra Amsterdam. Med en togtur på cirka 2 1/2 time er det bestemt ikke den by, de fleste overvejer at tage en dagstur til, når de besøger Amsterdam. Men Groningen byder faktisk på ene af fantastiske oplevelser – nok til mere end enkelt dag i byen. Og hvis du ikke har fået nok af Groningen, kan du jo tage ud i Groningen Provins, der gemmer på fantastiske naturoplevelser i både Nationalpark Vadehavet og Lauwersmeer National Park. Overvejer du at tilbringe en nat midt i Groningen og med ikke særligt langt til byens og resten af provinsens attraktioner, er The Student Hotel et rigtigt godt valg. Her er min anmeldelse af The Student Hotel i Groningen. 

Ankomst og fællesområder på The Student Hotel Groningen

The Student Hotel er et rigtigt populært hotel i Groningen, som flittigt bruger brugt til diverse events og arrangementer. Og det er nu egentlig forståeligt nok. Deres indretning i fællesområderne er helt fantastisk – hvis man altså ikke har noget imod farver naturligvis. Da vi cyklede her i området dagen forinden, før vi tog videre til Vadehavet, spurgte vores guide faktisk, om vi var interesserede i farverigt interiør, for så skulle vi helt sikkert ind og se dette hotel. Da vi så fortalte, at vi skulle her den næste dag, blev vores guide yderst misundelig. Det skulle nemlig være et rigtigt lækkert hotel at bo på.

Jeg må erklære mig enig. Fællesområderne på The Student Hotel Groningen er ret så fantastiske. Idet vi træder ind i den store og åbne reception, er det svært at undgå at bemærke de vovede farver og sjove dekorationer med bananer, dyrestatuer og neonskilte i massevis. Selvom jeg selv har en utroligt kedelig stil, værdsætter jeg virkelig, når hoteller tør at lege med indretningen. I receptionen får vi vores nøglekort, en lille velkomstgave og nøglen til vores cykel, som man kan låne ganske gratis, når man overnatter på hotellet. Havde jeg haft mere tid i byen, ville jeg bestemt have benyttet mig af den til at komme lidt ud og opleve byen uden for kanalringen. Men det giver mig også bare en endnu bedre grund til at vende tilbage til Groningen en anden gang. Fællesområderne på The Student Hotel byder også på et motionsrum, vaskefaciliteter – perfekt til udvekslingsstuderende eller de, der rejser over en længere periode, og så var der massevis af lækre arbejdsområder. Dem fik jeg da også benyttet mig af i de tidlige morgentimer på turens sidste dag, hvor jeg fik klaret en smule arbejde med en god kop kaffe.

L-Suiterne på The Student Hotel Groningen

Under mit ophold på The Student Hotel boede jeg på et af hotellets suites. Lad dig dog ikke narre af navnet – der er ikke just tale om luksus her. Til trods for nogle sjove små kort og et hyggeligt lille siddehjørne, så er indretningen altså meget sparsom. Det er her, det bliver tydeligt, at det er et 3-stjernet hotel. Men jeg kunne nu egentlig rigtig godt lide det. Her var pinligt rent, sengen og puderne var utroligt behagelige, og så var det også ganske hyggeligt. Og så indbød skrivebordet jo til at få lavet en smule arbejde oven på et par yderst hektiske dage i Groningen by og provins. Eneste minus var væg-til-væg-tæppet. Det kan jeg simpelthen ikke udstå! Men derudover var det et rigtigt fint værelse til en enkelt nat i Groningen.

Morgenmad

Med i vores ophold var der inkluderet morgenmad i hotellets restaurant, The Pool. Igen var omgivelserne helt formidable og yderst Instagram-venlige med neonskilte (og -farver), massevis af planter og en rigtig beach vibe – sikkert inspireret af navnet. Morgenmaden selv var en anelse skrabet, men det gik an. Her var lidt forskellige former for brød med pålæg, morgenmadsprodukter, yoghurt og frugt samt bacon og æg. Som vegetar er det et fint sted at spise sin morgenmad, men jeg kunne forestille mig, at man blev lidt udfordret som veganer. Her var det nemlig kun frugten, der var vegansk. Måske ikke helt ideelt, når hotellet slår sig på at være ungdommelig. Hvor The Pool måske ikke er det bedste sted at spise sin morgenmad, er det til gengæld the place to be i aftentimerne, hvor de lokale studerende flokkes hertil for at få gode drinks og lækre snacks.

The Student Hotel er et super fint valg, hvis man er på udkig efter et lidt mere budgetvenligt hotel på en dagstur til Groningen. Selvom prisen er en anelse lavere end på andre hoteller i Groningen, er der bestemt ikke sparet på detaljerne og det fede design, som i den grad faldt i min smag. Selvom værelserne er lidt sparsomme og desværre indrettet med et sørgeligt væg-til-væg-tæppe, er de alligevel ganske hyggelige. Og så er der ikke sparet på det allervigtigste – her er en virkelig god seng og et fint, moderne badeværelse. Overvejer du at bo her, vil jeg nok ikke mene, at der er nogen grund til at betale for hotellets morgenmad. Tag i stedet ud og få en god omgang brunch på en af Groningens rigtigt hyggelige caféer. Og vend så i stedet hjem til hotellet igen om aftenen, hvor du kan få lækre drinks i restauranten The Pool.

Du kan se priser og ledighed for Ovolo Southside lige her (reklamelink)

Jeg besøgte Groningen og Vadehavet som en del af et samarbejde med Visit Groningen og NordicTB. Jeg rejste sammen med svenske Helena fra Oh darling, let’s be adventurers, og du kan se alle vores opdateringer fra turen på FacebookInstagram og Twitter på #CitybreakHolland. Du kan læse alle vores andre artikler om Groningen her. 

Rejseblog om at rejse til Holland | Guides, expatliv, tips og inspiration

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook


3 svar til “The Student Hotel Groningen | Budgetvenlig og hip hotelkæde i Holland”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.