Airbnb i Bruxelles | Bo lokalt og centralt i denne artistiske studielejlighed

Airbnb i Bruxelles | Bo lokalt og centralt i denne artistiske studielejlighed

Bruxelles har meget mere at byde på end politik og historie. Det er en by med smuk arkitektur, pommes frittes, utallige vægmalerier med alle vores yndlings tegneseriefigurer, øl, hippe nabolag, loppemarkeder og chokolade. Og så finder du den lækreste studielejlighed kun et stenslag fra hele molevitten. Er du i tvivl, om hvor du skal bo på din storbyferie i Bruxelles, behøver du blot at læse videre. 

For 68 € per overnatning kan du bo i denne artistiske studielejlighed, der er beliggende i hjertet af Danseart-distriktet, blot et par minutters gang fra både barer, spisesteder og ikke mindst Grand Place. Værten Luc er en kreativ og rejselysten sjæl, hvilket er tydeligt afspejlet i den unikke lejlighed med kunstværker, rejsebøger og andre nipsting fra forskellige steder i verden.

Eftersom denne Airbnb er en studielejlighed, er det hele samlet i samme rum – bogstaveligt talt. Modsat sengen er der indrettet et lille siddeområde, hvor du bag væggen har et åbent badeværelse. Man skal altså bo her med en, man kan lide. På trods af manglen på privatliv, er badeværelset faktisk ret lækkert og i samme fuldendte stil som resten af lejligheden. Er du heldig med vejret under dit ophold i Bruxelles, kan du nyde solens stråler i den lille, grønne gårdhave, hvor der i sommermånederne også er en hængekøje, så du rigtigt kan dase i solen.

Et af de store plusser ved at leje en lejlighed igennem Airbnb er, at du oftest har eget køkken. Uanset om vi rejser på lavt budget eller ej, så giver det sådan en stor frihed selv at kunne tilberede sin mad. Selvom vi på denne tur spiste mad ude, var det alligevel rart at kunne sidde ned med en god kom kaffe, mens vi planlagte dagens stop i den smukke by.

I køkkenet havde tidligere besøgende fra hele verden efterladt ene af søde kommentarer om både stedet og vores vært på den tavlemalede (er det overhovedet et ord?) væg. Ud fra de utallige beskeder er det meget tydeligt, at vi ikke er de eneste, der havde nydt vores ophold i Lucs smukke studielejlighed.

Du kan bestille dit ophold her

Tilmelder du dig Airbnb via dette link vil du modtage 250 kroner til næste rejse, mens jeg vil få 150 kroner i rejsekredit, så jeg kan finde en masse nye, spændende Airbnbs til jer. Så er den første overnatning i Bruxelles også næsten betalt! (:

Foretrækker du at bestille din overnatning gennem Booking.com, kan dette gøres her (reklamelink)

 

SaveSave

SaveSaveSaveSave

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , , , ,

5 svar til “Airbnb i Bruxelles | Bo lokalt og centralt i denne artistiske studielejlighed”

  1. Den er virkelig fed – jeg er vild med indretningen! Det kan være jeg skal overveje det næste gang jeg skal rejse. Det lyder jo også som et godt tilbud ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.