5 spisesteder du skal besøge i Paris

5. december 2017

Yamtcha Boutique Paris

Paris er ikke blot hjerternes og lysenes by, men også madens by. Med tusindvis af spisesteder for ethvert budget og smag kan det være svært at frem til det helt rigtige sted at besøge på sin storbyferie til Paris. Har du planlagt en tur til Paris i den nærmeste fremtid? Eller skal du mon overbevises lidt mere, før billetten bookes? Så læs med her, hvor jeg deler 5 lækre spisesteder, som du bør besøge på din tur til Paris. Velbekomme!

Boutique yam T’cha

Det her sted stod allerhøjst på min liste på vores tur til Paris. Er du fan af Chef’s Table på Netflix, genkender du nok dette sted. Boutique yam T’cha er lillesøsteren til restauranten yam T’cha, der ligger lige rundt om hjørnet. Her får du serveret interessante retter med inspiration fra det kantonesiske og franske køkken for ganske fornuftige penge. Jeg vil anbefale dig at prøve deres platte med 5 dampede boller med fyld som and, Sichuan aubergine og fransk ost. Dertil skal du have en kop te som for eksempel den traditionelle Hong Kong milktea, som jeg jo elsker så højt eller en af de mange andre spændende teblandinger, der kan nydes enten kold eller varm.

(4 Rue Sauval, 75001 Paris)

Yamtcha Boutique Paris

Yamtcha Boutique Paris

Yamtcha Boutique Paris

Yamtcha Boutique Paris

L’as du Falafel

Du kan næppe undgå at læse en madguide til Paris, hvor denne falafelbiks ikke indgår. Verdens bedste falafler siges at blive lavet her, og det lader til, at besøgende såvel som lokale er enige om dette. Her skal du væbne dig med tålmodighed eller komme før eller efter frokosttid, men du vil til gengæld blive belønnet med virkelig gode falafler, som du kan nyde enten to go eller inden for. Vi spiste ved et bord inde i “restauranten”, men jeg ville nok næste gang tage maden med i en nærliggende park for at få en lidt mere hyggeligt spiseoplevelse.

(

L'as Du Fallafel

Le Dépanneur Pigalle

Dette sted lå lige rundt om hjørnet for vores fine hotel i Montmarte. Denne mexicansk-inspirerede café serverer et stort udvalg af gode burgere og nachos i hyggelige omgivelser. Deres fiskeburger og grøntsagsburger kan virkelig anbefales, ligesom deres hjemmelavede limonader også er rigtigt gode. Kommer du her på en varm dag, vil jeg anbefale dig at slå dig ned med de lokale på de små opstillede borde uden for restauranten, hvorfra du kan følge gadens aktivitet.

(

Le Dapanneur Pigalle

Le Dapanneur Pigalle

Food Breizh

En tur til Paris er ikke fuldendt, før man har sat tænderne i en crepe. Kombiner din gåtur langs Seinens bred med en lille pause ved denne lille biks, der sælger et væld af forskellige pandekager lavet på økologiske ingredienser. Er du til det salte, kan du bestille en crepe af fuldkornsmel med æg, ost eller skinke, eller du kan få tilfredsstillet den søde tand med en sød crepe med blandt andet kastanjecreme, nutella eller sukker og citron.

(31 Quai Anatole France, 75007 Paris)

Food Breizh crepes

Boulangerie Utopie

Vi må endelig ikke glemme de søde spisesteder, for dem er der masser af i Paris! Vi faldt over Boulangerie Utopie, da vi gik rundt i området omkring Saint-Martin-kanalen. Her var en kæmpe kø, der førte ind til den finde bager, hvor du finder et stort udvalg af lækkert brød og mindst lige så lækre kager, som uden tvivl er stjernen her. Tag en eller to af de små kager med på vejen og slå dig ned og nyd den ved den livlige kanal.

(20 Rue Jean-Pierre Timbaud, 75011 Paris)

Follow

SaveSave

SaveSave

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

About

Hej, jeg er Camilla – udlandsdansker, makeupsamler, rejsefanatiker og selverklæret Amsterdam-ekspert

6 comments

 1. Comment by Frk mejer

  Frk mejer Reply 6. december 2017 at 20:29

  Ej det lyder som nogle vidunderlige steder!

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:30

   Det er sådan nogle lækre steder (:

 2. Comment by simone

  simone Reply 6. december 2017 at 20:38

  Det første sted ser mega lækkert ud, bliver helt sulten ❤️

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:30

   Jeg vendte også gladeligt tilbage dertil igen en dag. Så lækker og speciel en oplevelse (:

 3. Comment by Helle

  Helle Reply 6. december 2017 at 21:40

  Mums det ser lækkert ud og dejligt med madanbefalinger! Må lige huske dit indlæg til næste gang turen går forbi Paris 😉

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:30

   Ja det er sådan nogle lækre steder, som samtidig ikke vil gøre så ondt på bankkontoen (:

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top