SÅDAN FÅR DU RÅD TIL AT REJSE MERE

29. september 2017

*Indlægget er sponsoreret af SAS Eurobonus

Som jeg lovede jer i sidste måned, vil jeg i løbet af månedens sidste uge dele mine bedste tips til at spare penge på forskellige destinationer, rejsebudgetter og ikke mindst mine favorit budgetvenlige skønhedsprodukter. Med alle mine rejser på det seneste, har jeg slet ikke kunne undgå at få utallige spørgsmål fra min omgangskreds om, hvordan i alverden jeg får råd til at rejse så meget. En af de største grunde til at jeg har kunne rejse mere end nogensinde før, er især takket være mit medlemsskab af SAS Eurobonus, hvor jeg hver gang jeg rejser, shopper eller tager ud at spise opsamler point til min næste flybillet. Derfor er jeg også super glad for i dag at kunne samarbejde med dem i dette indlæg, hvor jeg deler mine 5 meget simple men utroligt effektive tips til at spare op, så I også kan opleve mere af vores skønne verden!

Skip biografen – inviter vennerne (eller kæresten) på filmhyggeaften

Selvom jeg pt. bor i et land, hvor det at gå i biografen er en hel del billigere end hjemme i Danmark, så kan vi altså ikke komme uden om, at en biograftur hurtigt kan blive ret dyr. Selve billetterne koster mindst lige så meget som en en DVD, blu-ray eller et abonnement hos Netflix, og så skal man jo udover det også have en omgang popcorn og sodavand, eller øl som der foretrækkes her i Holland. Så inviter i stedet vennerne hjem til en aften med friskpoppede popcorn og lige hvad, I har lyst til at se på Netflix, hvor der alligevel altid kommer konstant nye film og serier.

Inviter til potluck eller tag på picnic

Præcis som det med at gå i biografen, er det ene restaurant- eller cafébesøg efter det andet altså en ret dyr fornøjelse. Prøv lige at tænk på alle de flybilletter eller hotelovernatninger, man kunne have betalt for de penge – et enkelt restaurantbesøg kan snildt dække en nat på et ganske fint hotel! Men igen her betyder det at spare penge ikke nødvendigvis, at man skal være asocial. Inviter mor og far på en hjemmelavet middag, tag med kæresten på en picnic i det grønne, eller hvad med at arrangere et potluck med vennerne, hvor I hver især medbringer en enkelt ret eller to? Det er både langt mere hyggeligt, og så kan de sparede penge jo bruges på den næste flybillet!

Pas dine venners hjem og dyr

Som en person, der knuselsker alverdens slags dyr, er det lidt svært ikke at have en pjusket lille ven her i Amsterdam (udover vores små fuglebabyer selvfølgelig). Vi rejser simpelthen for meget, og vores fremtid her er lidt for uklar til, at vi kan tage os af vores egen hund, kat eller kanin. Det betyder dog ikke, at man må nødsages til at leve helt uden et kæledyr i sit liv. Der er efterhånden adskillige hjemmesider og Facebook-grupper, hvor folk søger nogen til at passe sit hjem eller kæledyr, mens de selv tager på ferie. Eller måske dine venner har brug for hjælp på deres næste rejse? På denne måde får man ikke blot lov til at få nye dyrevenner eller måske se nye dele af sin by, som man ikke kommer til så tit, men man tjener også en lille skilling på det samtidigt. Denne sommer har vi for eksempel passet den sødeste lille kanin, og alle pengene, vi tjente på det, er røget direkte i rejsesparebøssen!

Ryd ud i gemmerne

Noget der virkelig har hjulpet mig med at få råd til at rejse mere, er at rydde op i alt fra garderoben, kontoret og i alle de kasser med rod og ragelse, som vi alle har gemt et eller andet sted i vores hjem. Nogle gange finder jeg ting, der kan sælges og tjenes en lille skilling på, men oftes finder jeg bare en hulens masse ting, som jeg egentlig burde have skilt mig af med for flere år siden. Selv hvis man ikke finder ting, der er brugbare og i god nok stand til at blive solgt videre, kan det at rydde ud i gemmerne få en til at indse, hvor lidt tøj, ragelse og, i mit tilfælde især, make-up og skønhedsprodukter, man egentlig har brug for. Dermed ender man i sidste ende med at bruge langt færre penge på nye ting, der alligevel bare ender med at hænge ubrugt i skabet, og de penge kan man i stedet bruge på at rejse mere.

Bliv medlem af et frequent-flyer program

For et par år siden, hvor jeg for alvor blev bidt af at rejse, valgte jeg at blive medlem af stort set samtlige frequent-flyer programmer, der findes. Med disse kort kan man opsamle point, når man rejser, og bruge dem til at betale både indchecket baggage, opgraderinger, hotelophold eller endda flybilletter. Men hvor ville jeg ønske, jeg havde tilmeldt mig noget før!

Selv hvis man ikke forlader landet hver måned (eller hver uge, som jeg har gjort denne måned), kan man nemlig med sit SAS Eurobonus medlemsskab opsamle point til at rejse mere. Tager du for eksempel på shoppingtur med veninderne, ud at spise med kæresten eller bestiller ting og sager på nettet, kan du spare op til din næste flybillet. Det er da skide smart! Lige netop nu kan det betale sig ekstra meget at være medlem af Eurobonus, da man kan optjene 3x så mange point som normalt på udvalgte steder, som bliver opdateret hver 2. uge. Frem til den 1. oktober kan man for eksempel opspare 3x så mange point, hvis man besøger steder som PINGVIN eller Karma Sushi i Aalborg, eller du kan opgradere garderoben til den næste backpackingtur hos Helly Hansen. Kampagnen fortsætter helt indtil den 26. november, eller indtil 2 millioner point er blevet delt ud til Eurobonus-medlemmer. Som sagt bliver listen med partnere opdateret hver 14. dag, så det er med at være hurtig, vil man vil nyde godt af pointene. Den opdaterede liste med de nuværende steder, hvor der kan opsamles 3x ekstra point kan findes her. Er du endnu ikke medlem af Eurobonus, er det også her, du kan bestille dit kort og komme i gang med at opsamle en masse point, der kan bruges på din næste rejse!

Hvordan sparer I op til at kunne rejse mere?

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

11 comments

 1. Comment by Unknown

  Unknown Reply 30. september 2017 at 16:13

  Vildt gode tips! Jeg bruger alt for mange penge på caféture og det er simpelthen for dumt, når der er meget billigere alternativer! 😀

 2. Comment by Emma Engmark

  Emma Engmark Reply 30. september 2017 at 19:32

  Super gode tips! Vi er selv i gang med at spare op til et hus, så det er ikke meget vi kommer til at få rejst. Men vi har dog også en lille opsparing, som vi hver måned sætter lidt af på, til at rejse en gang 🙂

  http://kaffeogkjoler.dk/

 3. Comment by Camilla

  Camilla Reply 7. oktober 2017 at 20:10

  Haha, måske det er noget, jeg har taget med mig fra min tid i USA. Men det er så hyggelig en måde at være sammen med venner og familie på uden at skulle bruge massevis af penge på en restaurant (:

 4. Comment by Camilla

  Camilla Reply 7. oktober 2017 at 20:11

  Ja, jeg må også ærligt indrømme, at der er gået mange penge til det på det sidste. Må blive bedre til at invitere familie og venner hjem i stedet (:

 5. Comment by Camilla

  Camilla Reply 7. oktober 2017 at 20:12

  Spændende med det kommende hus – det er nu altså også en rar ting at skulle spare op til (:

 6. Comment by Eline Tychsen

  Eline Tychsen Reply 29. december 2017 at 11:23

  Virkelig et spændende og fedt indlæg! Stof til eftertanke om, hvordan vi kan spare mere op – og ja biograf er jo egentlig ret dyrt, når jeg læser det her indlæg haha. Tænker egentlig aldrig over det.

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 3. januar 2018 at 16:50

   Mange tak Eline. Det er netop de der helt små ting, man ikke lige tænker over, som man hurtigt kan få optjent mange penge ved, hvis man kvitter dem (:

 7. Comment by Michelle Rønn Dyrmose Kristensen

  Michelle Rønn Dyrmose Kristensen Reply 30. december 2017 at 7:25

  Mange gode ideer til hvordan man kan spare sammen til at rejse mere! Nice indlæg!

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 3. januar 2018 at 16:49

   Tusind tak Michelle! Dejligt mine idéer kan bruges (:

 8. Pingback: Sådan kan du også rejse mere – uden at sige dit job op! | Cammi.DK

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top