MONTHLY ROUNDUP // AMSTERDAM MÅNED 13

MONTHLY ROUNDUP // AMSTERDAM MÅNED 13

Så for søren. En nu måned er begyndt, og jeg var lige ved at glemme at få skrevet min (næsten) månedlige opsummering af den forgangne måned i Amsterdam. Well, hellere sent end aldrig. Denne måned er der en masse at fortælle, så lad os bare komme i gang! 

Highlights

// Først og fremmest så kunne jeg jo fejre at have boet i Amsterdam i et helt år i begyndelsen af juli. Det betød også, at jeg kunne fejre mit første jubilæum på min arbejdsplads to uger senere, hvor mine søde kollegaer fejrede mig med balloner og rose. 
// I forbindelse med mit jubilæum kunne jeg også annoncere, at jeg har valgt at forlade min arbejdsplads, når min kontrakt udløber i midten af oktober måned. Jeg har nemlig valgt at tage chancen og hoppe ud i livet som freelancer. Det betyder også, at jeg vil have langt mere tid til at forbedre bloggen, skabe mere indhold og forhåbentlig også finde nye, spændende samarbejdspartnere, som kunne være interessante for jer at høre om. 
// I har nok ikke kunne undgå at bemærke her og på Instagram, at juli var måneden, hvor vi tilbragte 10 dage i Island, hvor vi camperede langs den famøse ringvej. Det første indlæg om turen er allerede oppe på bloggen, og der komme også en episode 2 i morgen, så husk at komme forbi bloggen der! 
// Udover det har juli måned været ret stille for at være helt ærlig. Vi har brugt det meste af måneden op til vores tur på at planlægge, bestille og prøve at spare så mange penge som muligt. 

Lowlights

// Juli har været en ekstremt dyr måned! Med turen til Island, køb af flybilletter til kommende ture og ikke mindst de årlige regninger, som er kommet ind ad brevsprækken, har det været en lidt presset måned på den front. 

Måned 13 i tal

Billeder taget: 1911 (+ 1135 i Island)
Blogposts uploaded: 68 
Dage væk fra Danmark: 396

Top 3 indlæg fra måned 13

1. 1 år i Amsterdam
2. En lokal guide til Amsterdam | 10 ting du skal opleve
3. Årets sommerferie går til…

Mål for måned 14

De to første uger i august står bare på ren afslapning efter en hård, men virkelig god tur til Island. Derefter er vores program en anelse hektisk. Vi får først besøg af Ollies kusine med mand og 2 børn, og dagen efter de er taget hjem, lægger mine forældre vejen forbi Amsterdam som en del af slutningen på deres sommerferie. De er her i knap 5 dage, hvor vi blandt andet skal besøge ostemarkedet i Gouda, se på slotte, tage på stranden og spise rigtig lækker mad på en restaurant i det østlige Amsterdam. Da jeg har en masse ferie, der skal bruges, før min kontrakt udløber, har jeg valgt at køre med mine forældre hjem til Danmark. Her er jeg i en uge og når lige netop hjem en dag før, jeg rejser til Finland med min veninde fra USA. Så en meget travl 14. måned, men det lader til at blive en rigtig god en af slagsen!

Hvad er jeres planer for august måned? 

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.