Vores pakkeliste | Camping i Island

Vores pakkeliste | Camping i Island

I fredags begyndte årets bilferie, som står på knap 2 ugers camping langs Islands ringvej. Lige nu skulle vi gerne være nået til den østlige del af øen, hvor vi kommer til at opleve blandt andet søpapegøjer, gletchere og vulkaner. Med et land så koldt som Island og kun en enkelt kuffert, en håndbagage og to rygsække, har vi skulle tænke grundigt over, hvad der skulle pakkes til rejsen. Til de af jer, der overvejer at tage på samme rejse som os, har jeg her samlet mine bedste tips til ting, man ikke kan undvære på en campingferie i Island.

Campingudstyr

Selvom man kan leje telt på Island, fandt vi frem til, at vi foretrak at tage vores eget med, da det i sidste ende vil koste os mindre. Vores campingudstyr består af et vind- og vandtæt telt, en luftmadras med pumpe (lidt luksus skal det vel være), to soveposer, der kan holde os varme selv i frostgrader, et tæppe til ekstra varme og til picnic i det grønne, og en silkepose, hvis det skulle blive ekstra koldt en nat.
For at spare ekstra mange penge, har vi valgt at lave vores mad stort set under hele turen. Derfor har vi pakket mit elskede Trangia, service, lidt krydderier og en kniv, der kan bruges til lidt af hvert.
Derudover har vi pakket lidt underholdning til køreturen, som jeg også har skrevet mere om den anden dag, vandtæt pose til vores elektronik, hurtigttørrende håndklæder og vigtigst af alt sovemasker. Om sommeren er solen nede i allerhøjst 4 timer i døgnet, så når man sover i telt, er der store chancer for at man kan få lidt søvnproblemer. Forhåbentlig kan et par sovemasker gøre det lidt lettere for os at falde i søvn!

Tøj

Island er hulens kold, og selvom de lover ganske fint vejr, mens vi er der, skal vi ikke regne med mere end allerhøjst 20 grader om sommeren. Det bedste tip, vi har fået i forbindelse med tøj i Island er, at man skal have masser af lag. Både på grund af kulde og regn, men også fordi det trods de kolde temperaturer kan blive ganske varmt, når man er ude at vandre. Shorts og sandaler er ubrugelige i Island. Derimod har vi pakket trøjerne med lange ærmer, gode vandrebukser eller -tights, sweaters og ikke mindst regnjakker, som vi nok kommer til at gøre brug af hver dag. Sidst men ikke mindst må man ikke glemme, at Island er et rent paradis hvad angår termiske bade. Her er ikke kun den Blå Lagune, men utallige store og små bade spredt over hele landet. Derfor er badetøj et absolut must, så man kan nyde en time eller tos afslapning efter en spændende dag i den islandske natur.
Hvad vi har pakket i toilettasken, må I vente med at høre om til en anden dag. Det kræver nemlig et helt indlæg for sig selv!

Husk at følge med på Instagram, hvor vi deler billeder og film under hele vores rejse.

Har du været på camping i Island før? Hvad kunne du ikke undvære på din tur?

Rejseblog om at rejse til Island | Guides, rejsedagbog, tips og inspiration

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook


Ét svar til “Vores pakkeliste | Camping i Island”

  1. […] Udover det åbenlyse som et godt vind- og vandtæt telt, så er det en god idé at investere i en varm sovepose, der kan klare selv frostgrader. Rækker budgettet ikke til det, kan du eventuelt supplere med en silkepose, så du kan holde varmen om natten – det var en stor hjælp for mig! Selv hvis du vælger at rejse i sommeren, er der nemlig meget store chancer for at det bliver en kold tur. Udover en hedebølge i det nordlige Island, som betød vi havde rekordhøje temperaturer på over 26 grader, så er der nok større chancer for, at turen vil stå på regn, blæst og temperaturer omkring de 10-15 grader. Andre ting på pakkelisten til camping i Island inkluderer trangia, et liggeunderlagen (eller madras), natbriller og varme sokker til om natten. Læs mere om hvad vi havde pakket til to uger i den islandske natur her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.