Danish Travel Bloggers

Danish Travel Bloggers

Så kan jeg endelig dele den hemmelighed, som jeg har gemt på det sidste stykke tid! Nogle af jer kender måske allerede en smule på mit hemmelige projekt, hvis I læste med i Jyllands-Posten i sidste uge?

I dag kan jeg nemlig med stor stolthed byde jer velkommen til Danish Travel Bloggers – Danmarks første blognetværk for professionelle rejsebloggere!

Som I måske kunne læse jer til i Jyllands-Posten, har springet ud i livet som selvstændig ikke just været en leg. Og slet ikke i forhold til arbejdet på bloggen. Der er en kæmpe stor konkurrence i den danske blogverden, og hver eneste dag dukker der nye bloggere op, som har mindst lige så store drømme og ambitioner som jeg selv. Derudover lader det simpelthen bare til, at rejseblogging endnu ikke har opnået den samme form for accept herhjemme, som den har i vores nabolande. På en mørk og kold januardag  begyndte jeg at skrive lidt frem og tilbage med sødeste Tine fra A World to Explore. Vi blev begge meget hurtigt blev enige om, at det, vi danske rejsebloggere mangler for at kunne blive taget seriøst, i høj grad er synlighed og samarbejde frem for konstant at konkurrere med hinanden. Ud fra denne tanke kom vi frem til Danish Travel Bloggers, som siden da er blevet hjem til 3 andre af Danmarks førende rejsebloggere, Afterglobe, OnTrip.dk og DanishAdventurer. I fremtiden håber vi på at kunne byde endnu flere spændende profiler velkommen i netværket.

Hvorfor endnu et blognetværk i Danmark?

Du tænker nok, at der allerede findes et hav af blognetværk i Danmark. Hvordan skiller Danish Travel Bloggers sig ud fra de andre? Jo, det skal jeg sige dig! Der har de sidste mange år eksisteret mange større og mindre, successfulde blognetværk i Danmark. Der har alligevel ikke indtil nu været et netværk, som specialiserede sig i rejsebloggens verden, og som kunne skabe og igangsætte dialog mellem rejsebranchen, virksomheder og rejseblogs. Det er derfor også meget få danske rejsebloggere, som rent faktisk har kunne leve af sin blog på lige fod med blandt andet mode-, livsstils- og beautybloggere. Det er jo egentlig lidt af en skam, taget i betragtning af de mange virkeligt gode rejseblogs, der findes i Danmark efterhånden. Alle 5 blogs i Danish Travel Bloggers er medlem af skandinaviske og internationale blognetværk, og vi håber på, at vores erfaring herfra kan bidrage positivt til den professionelle rejseblogscene i Danmark.

 

 

Hvad betyder det for dig som læser?

Som udgangspunkt ikke det store. Ikke andet end, at du kan glæde dig til endnu mere fedt og inspirerende rejseindhold her og på mine medbloggeres kanaler. Vi glæder os til at kunne tage dig med ud i verden og opdage atypiske steder eller vise dig nye sider af populære feriedestinationer. Kender du endnu ikke til de 4 andre blogs i Danish Travel Bloggers, kan jeg absolut anbefale dig at give dem et besøg. Vi har alle sammen adskillige år bag os, når det kommer til blogging, og vi dækker over vidt forskellige rejseformer, fra backpacking og solorejser til storbyferie og roadtrips. Gennem vores kommende kampagner vil vi gøre vores ypperste for at skabe unikt indhold på tværs af vores kanaler, så du kan opdage flere forskellige sider af destinationer verden over.

 

 

De 5 stiftere af Danish Travel Bloggers

A World to Explore

A World to Explore drives af Tine. Hendes niche er solorejser og backpackning, samt hvordan det er at studere i udlandet. Du vil på Tines rejseblog finde en masse nyttig information om visum, budgetter, rejseudstyr og rejsebeskrivelser fra hele verden. Tine har en forkærlighed for trekking, natur, vilde dyr, god mad og kultur.

Afterglobe

Afterglobe drives af parret Laura og Anders. Deres fokusområde er rejser på budget, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du vil på deres blog finde gode beskrivelser af madoplevelser, tips, guides og billeder fra hele verden. Laura og Anders elsker vietnamesisk mad, amerikanske roadtrip og farverige solnedgange.

OnTrip.dk

OnTrip.dk drives af ægteparret Annette og Tore, hvis fokusområde er de 40+ rejsende. Du vil på Annette og Tores blog finde rejseforslag, tanker, tips og inspiration fra hele verden. De har en evig udlængsel elsker kaffe, roadtrips, Las Vegas og TV-tårne.

DanishAdventurer

DanishAdventurer drives af Bettina. Hendes fokus er rejser med familie og børn til kendte, samt utraditionelle steder og lande med særlig interesse i Mellemøsten og UNESCO. Du vil på Bettinas rejseblog, finde rejseinspiration fra hele verden, budgetter og tips. Hun og hendes familie stræber efter at rejse bæredygtigt, opsøge lokale eventyr og spisesteder for at bakke op om den lokale økonomi.

Cammi.DK

Mig kender du jo allerede, men for en god ordens skyld får du også lige en lille præsentation af mig. Cammi.DK er et inspirerende rejseunivers for unge kvinder og andre rejselystne sjæle. Her kan du læse om mit liv som udlandsdansker i Amsterdam, finde guides og rejseinspiration til destinationer verden over samt tips til skønhed på farten.

 

Kunne du tænke dig at læse endnu mere om Danish Travel Bloggers? Så hop over på vores nye hjemmeside, hvor vi fortæller om netværket, de individuelle blogs og samarbejdsmuligheder. Husk også at give vores Facebook-side et like, så du kan følge med i vores spændende projekter.

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

,

11 svar til “Danish Travel Bloggers”

  1. Rigtig god idé at slå jer sammen i et blognetværk:-)
    Så kan vi læsere inspireres af jer alle og suge til os:-)
    Held og lykke og et smukt forår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.