Når sneen kommer til Amsterdam

Når sneen kommer til Amsterdam

Jeg havde egentlig planlagt at dele min guide til hvalsafari og Nordisland i dag. Men det må altså lige vente til i morgen. Som du nok har bemærket på Instagram, så har vi haft det smukkeste snevejr i Amsterdam de to sidste dage. Derfor har jeg i dag begivet mig ud i sneen for at tage et par billeder til jer, før byen blev lukket helt ned her til aften.

I Holland er sne noget, vi meget sjældent får fornøjelsen af. Sidst vi havde snevejr var en dag i februar, hvor sneen blev liggende i omtrent 3 timer. Derfor er glæden også stor, når vi endelig ser de hvide fnug dale fra himmelen. Store som små trækker i vinterfrakken og begiver sig udenfor for enten at bygge en snemand, have en sneboldkamp eller tage billeder af byen, som ellers på denne tid er ganske grå og trist.

Snevejr er dog også lig med paniktilstand. Fordi vi får sneen at se så sjældent, er det de færreste, der er forberedte på dens kommen med vinterdæk. Derfor ser man adskillige mennesker hjælpe hinanden med at skubbe bilerne op ad de små broer, der fører over kanalerne. Den offentlige transport er især ramt, hvorfor vi i eftermiddag kunne se flere butikker og spisesteder lukke ned for at de ansatte kan nå hjem i varmen, før sporvogne og toge måtte bukke under for sneen. Meget komisk for os, der blot går ud i sneen for at nyde synet af de smukke kanaler indhyllet i sne.

 

 

SaveSave

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , ,

10 svar til “Når sneen kommer til Amsterdam”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.