Her er de bedste gaveidéer til hende der elsker at rejse

Her er de bedste gaveidéer til hende der elsker at rejse

Sponsoreret af SAS Eurobonus | December nærmer sig med hastige skridt, og vi tog allerede i sidste uge hul på det første julede indlæg af mange med min decemberguide til Amsterdam. Er du helt på bar grund, når familien spørger dig efter årets juleønsker, eller ved du ikke, hvad du skal give din rejselystne veninde i julegave i år? Frygt ej, for i dette indlæg guider jeg dig i årets allerbedste julegaveidéer til hende, der elsker at rejse!

Dagens indlæg har jeg endnu engang lavet i samarbejde med SAS Eurobonus for at sætte fokus på deres pointkampagne. Du kan nemlig lige nu optjene 3 gange flere Eurobonuspoint end normalt, når du handler hos udvalgte Eurobonus partnere. Kampagnen varer indtil den 4. december, eller indtil de har uddelt 2 millioner point, og de udvalgte partnere bliver udskiftet hver 14. dag. I mit første indlæg tippede jeg for eksempel om, at du kunne tjene ekstra point hos Karma Sushi og Helly Hansen, mens du indtil den 29. oktober kunne få 3 gange ekstra point, når du forkælede dig selv eller dine kære med lækkerier fra Landmad i Aalborg og Sv. Michelsen Chokolade.

 

I den nye kampagneperiode kan du indtil den 4. december optjene 3x ekstra point, når du handler hos Bahne – så kan du både få klaret julegaverne til familie og venner og samtidig forkæle dig selv med lidt ekstra point til dine fremtidige rejser! Bahne har vitterligt noget for enhver smag til både hjemmet, klædeskabet og toilettasken. Ovenfor har jeg samlet lidt godter, som med garanti vil falde i god jord hos din rejselystne veninde, søster eller mor.

Når man har en stor rejselyst, er det altid en vinder, hvis man kan tage sine med sig på fremtidige rejser. Derfor er alle tingene ovenfor, udover den smukke Margit Brandt globus, særligt velegnede til kufferten. Rejsestørrelser til toilettasken er altid en sikker vinder, og her har jeg valgt lækre roll-on parfumer fra Clean samt et fuldt rensesæt fra Ecooking, der tilmed kommer i en praktisk klar taske, som er perfekt til håndbagagen. Skal du eller gavemodtageren have noget at opbevare alle skønhedsprodukterne i, synes jeg toilettasken fra Mette Ditmer og den klare taske fra Nomess er så fine. Jeg har altid en vandflaske med i håndbagagen, så jeg ikke skal betale en formue for en flaske vand i lufthavnen, hvorfor jeg gerne så en af de ovenstående fra Eva Solo ligge til mig under juletræet i år. Pernille Corydon har lavet to virkelig smukke halskæder, som passer perfekt til globetrotteren eller til den, der har en forkærlighed for verdens pulserende storbyer. Dertil kunne man passende købe et rejsesmykkeskrin fra Markberg, så smykkerne kan komme med overalt i verden. Sidst men ikke mindst skal man have noget at skrive alle sine rejsetanker og oplevelser i. Nogen gør det online, men jeg er nu altså stadig til den gammeldags form, og jeg skal absolut ud og have fat i rejsebogen fra Design Letters til min næste rejse!

Skal du have en lækker bonusgave oveni en eller flere af ovenstående gaveidéer, kan du jo meget passende gøre brug af dine 3x ekstra Eurobonus point og forkæle modtageren med en rejse til en af SAS’ mange spændende destinationer. Rejselysten eller ej – det er da den ultimative julegave!

Den opdaterede liste med de nuværende steder, hvor der kan opsamles 3x ekstra point kan findes her. Er du endnu ikke medlem af Eurobonus, er det også her, du kan bestille dit kort og komme i gang med at opsamle en masse point, der kan bruges på din næste rejse!

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.