10 rejsende danskere du bør følge på Instagram

2. november 2017

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med Instagram. Der findes ikke nogen bedre måde at fordrive tiden end at scrolle gennem det ene inspirerende og smukke opslag efter det andet. Forleden gik det op for mig, at jeg aldrig rigtig har delt mine yndlings instagrammere fra Danmark. De der kun laver indhold på Instagram og ikke også på en blog. Jeg har før delt 10 danske og internationale rejseprofiler, du bør følge og også 8 kvindelige instagrammere, ligesom jeg inden for blogverdenen har delt anbefalinger til 5 gode danske rejseblogs, 5 gode rejseyoutubere og 5 nye danske rejseblogs. Derfor får I i dag endelig mine anbefalinger til 10 rejsende danskere, der ikke blogger, men som du bør følge på Instagram. Måske der er nogen, I ikke kender til endnu. Husk endelig at dele dine favoritter og din egen profil
i kommentarfeltet!

@alonavibe

Alona Vibe og hendes kæreste Kenneth Nguyen er muligvis Københavns mest kendte Instagram-par. Måske du har læst om dem i Elle? Alona er en skide dygtig fotograf, og uanset om hun tager billeder til et bryllup, af landskaber eller fra dagens cafétur er resultatet bare så utroligt smukt og gennemført.

@daysofmrgray

Mark Grays profil er jeg stødt på via Simones blog og Instagram – de er nemlig et par, der har base i København og rejser verden rundt, mens de dokumenterer det på deres smukke profiler. Marks profil er meget atypisk det, jeg normalt ville følge – her er tonerne grå og udvaskede, men helt igennem flotte!

@danishtraveler

Dina er bosat i Århus men rejser til alverdens forskellige steder rundt omkring i verden. Hendes profil er farverig og fyldt med de fineste landskabsbilleder, der giver mig lyst til at pakke kufferten med det samme!

Exploring El Nido ?

A post shared by Diana ✈️ (@danishtraveler) on

@celineweidich

Da jeg stødte på Celines profil, blev jeg utroligt overrasket over, at hun ikke havde flere følgere. Hun har rejst til over 42 lande og 5 kontinenter og tager de fineste billeder af alt fra elefanter og palmetræer til sommerhushygge og den barske nordiske natur – alt med det flotteste rosatonede og lettere udvaskede filter.

@nomads_journal

Ak og Jens’ profil er ret nice. De deler ikke s mange landskabsbilleder, men hellere de små detaljer fra hvor end, de rejser, hvilket gør, at deres feed skiller sig meget ud fra de mange andre rejserelaterede profiler, jeg normalt følger. Og så skal de giftes på Bali i 2019, hvilket jeg er ret misundelig over!

@nana_ha

Nanas profil er som sådan ikke en rejseprofil. Hun deler nemlig bare små fragmenter af sit liv i København med baby Theo blandet med de smukkeste rejsebilleder fra blandt andet Milano, Lissabon og Sverige. Og så har hun for nylig fået noget af sit arbejde udgivet i New York Times, hvilket er ret så sejt.

@thedanishgirl

Jeg er vild med Kellys profil. Selvom Kelly hovedsagligt deler billeder fra sin hverdag i København, føles det som at komme på en rejse hver gang, hun poster et nyt billede, da jeg får lov til at få et helt nyt syn på de ellers vante omgivelser hjemme i Danmark.

Happy Saturday! Hope you all have a wonderful weekend ❤

A post shared by Kelly Jensen (@thedanishgirl) on

@s1000

Jeg faldt over Sørens profil via hans kone, madbloggeren Ditte Ingemann. På deres rejser sammen kunne jeg ikke lade være med at falde helt pladask for Sørens smukke billede – og ikke mindst de utallige vilde droneshots.

@lykkechristian

Christian er ret sej. I hans hverdag arbejder han på en boreplatform nær Esbjerg, mens han mellem hans tid offshore rejser til fjerne himmelstrøg. Christians profil er muligvis den mest farverige, jeg følger, men den er så gennemført med det ene billede af smukke solopgange og turkist vand efter det andet.

@mettelindgaard

Jeg elsker mad, så jeg blev vildt begejstret, da jeg for nylig faldt over Mettes profil. Mette er vild med at rejse og er hammergod til at dokumentere alt den lækre mad, hun spiser på sine mange ture til blandt andet Sydkorea, Spanien og New York. Og så er hun også selv ret dygtig i et køkken.

Follow

SaveSave

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

About

Hej, jeg er Camilla – udlandsdansker, makeupsamler, rejsefanatiker og selverklæret Amsterdam-ekspert

2 comments

 1. Comment by millemum

  millemum Reply 23. november 2017 at 17:28

  Tak for gode profiler. Tjek også dignomfam på insta:)

  • Comment by Camilla

   Camilla Reply 21. december 2017 at 8:41

   Selv tak, Mille. Følger jer skam allerede 😀

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top