SÅDAN KAN DU FORKÆLE DINE KÆRE DETTE EFTERÅR

SÅDAN KAN DU FORKÆLE DINE KÆRE DETTE EFTERÅR

Sponsoreret af SAS Eurobonus | Når man som jeg bor i udlandet eller rejser meget, går det desværre meget naturligt ud over nærvær med familie og venner. I år har jeg for eksempel kun haft besøg af mine forældre 2 gange, mens jeg selv har været i Danmark to gange af mindre end én uge. For en der virkelig elsker sin familie, venner og ikke mindst Danmark, så er det altså ret svært at skulle gå så længe uden at ses. Derfor er det også ekstra vigtigt at få så meget som muligt ud af sin tid sammen, men også give udtryk for sin taknemmelighed for dem, når man er i hvert sit land eller by. Personligt er jeg især vil med at forkæle dem, jeg har kært. I samarbejde med SAS Eurobonus vil jeg i dag dele mine tips til, hvordan du kan overraske dine kære – både når I er sammen og hver for sig. De kører nemlig lige nu en kampagne, hvor du kan optjene 3 gange flere point end normalt, når du handler hos udvalgte partnere. Kampagnen varer indtil den 26. november, eller indtil de har uddelt 2 millioner point, og de udvalgte partnere bliver udskiftet hver 14. dag. For et par uger siden tippede jeg for eksempel om, at I kunne tjene ekstra point hos Karma Sushi og Helly Hansen, mens du indtil den 29. oktober kan få 3 gange ekstra point, når du besøger Landmad i Aalborg, Gucci og Sv. Michelsen Chokolade. På den måde kan du både overraske din familie og venner, samtidig med at du forkæler dig selv med lidt opsparing til kommende rejser – win!

En lille bare-fordi-gave

Jeg elsker at give gaver – også uden for julen og fødselsdage. Der findes ingen finere gestus end at sende en lille ting til din mor, nabo eller gode veninde for at minde vedkommende om, hvor meget de betyder for dig. Send dem for eksempel en lille buket blomster, en æske chokolade, eller køb den der taske, som personen har snakket om i så lang tid. Selv de mindste ting rækker langt, og det er bare så rart for modtageren at vide, du går rundt og tænker på ham eller hende uanset hvor i verden, du er.

Inviter dem ud at spise

Nok var et af mine spareråd at holde igen med restaurantbesøgene, men når man for en gangs skyld er hjemme i Danmark, så er det også med at nyde nuet. Selvom jeg elsker mors mad, så er der nu altså noget særligt over at kunne forkæle sine forældre med en middag på en god restaurant. Og med Eurobonus‘ partnere er der rigelig med mulighed for at indtjene lidt ekstra point. Uanset om den skal stå på caféburger, traditionel kromad, sushi, eller om du virkelig skal flotte dig med en omgang gourmetmiddag, så er der noget for enhver lejlighed og bankkonto. Og du vil uden tvivl gøre den heldige inviterede utroligt glad!

Den ultimative gave – giv en rejse

Er en æske chokolade eller cafébesøg ikke en stor nok gave til at udtrykke din taknemmelighed for dine kæres venskab, så er en rejse måske måden, du skal overraske vedkommende på. En rejse kan både være en wellnessweekend inden for Skandinaviens grænser, men du kan jo også invitere på en storbyferie til en af Europas sprudlende hovedstader. Selv er jeg lige kommet hjem fra den skønneste kæresteweekend i Paris med min franskmand. Eurobonus har et stort udvalg af partnere inden for denne kategori, hvor du kan optjene lidt point. Eller endnu bedre – du kan bruge de mange optjente point til flybilletten, bagagen (så der er plads til shopping) eller hotellet i for eksempel London, Amsterdam eller Berlin. Det er da den ultimative forkælelse!

Den opdaterede liste med de nuværende steder, hvor der kan opsamles 3x ekstra point kan findes her. Er du endnu ikke medlem af Eurobonus, er det også her, du kan bestille dit kort og komme i gang med at opsamle en masse point, der kan bruges på din næste rejse!

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , ,

Ét svar til “SÅDAN KAN DU FORKÆLE DINE KÆRE DETTE EFTERÅR”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.