Boutique Hotel Golde Key | Det hyggeligste hotel lige ved Prag Slot

Boutique Hotel Golde Key | Det hyggeligste hotel lige ved Prag Slot

Skal jeg på mine rejser bo på hotel frem for Airbnb, vil jeg langt størstedelen af gangene foretrække et boutique hotel. Her får man personlig betjening i ganske ofte historiske omgivelser. I september fik jeg endelig mulighed for at indløse min julegave til Ollie, som stod på en tur til Prag og Budapest. På netop denne tur fik jeg bekræftet hvorfor det nu er, jeg har en forkærlighed for netop boutique hoteller. Her er min anmeldelse af Boutique Hotel Golden Key.
Boutique Hotel Golden Key er beliggende midt i Prag og lige ved indgangen til Prag Slot på Nerudova Street. Selve bygningen stammer fra det 16. århundrede og blev bygget af en berømt forretningsmand og låsesmed fra byen – deraf navnet Golden Key. Nerudova Street er kendt for sin romantiske arkitektur, og Boutique Hotel Golden Key er et fint eksempel på dette med sin ferskenfarvede facade og den store gyldne nøgle over indgangspartiet. Så snart man træder ind på hotellet, står det klart, at der her er fokus på design med den tilstødende café og designbutik, Designum Café og Designum Gallery. Hotellet blev fuldstændigt ombygget i 2014 og står nu frem med moderne møbler blandet med smukke, gamle lysekroner og det originale loft, som endnu træder frem hist og her. Det er dog især den personlige tilgang til opholdet, som jeg blev imponeret over. Før ankomst havde jeg modtaget en mail fra receptionen, hvori de spurgte om anledningen til vores rejse, så de kunne tilpasse vores ophold efter eksempelvis en fødselsdag, bryllupsrejse eller lignende. I receptionen var de mindst ligeså behjælpelige og gav os massevis af tips til oplevelser i nærområdet, ligesom vi også blev fortalt om hotellets historie, da vi blev vist til vores værelse.

 

Jeg blev ærligt talt blæst bagover, da vi trådte ind på vores værelse. Vores Deluxe værelse er smukt og traditionelt udsmykket med en lysekrone, der hænger fra det smukt dekorerede træloft fra det 16. århundrede. Her er en kæmpestor seng med de mest behagelige puder, jeg nogensinde har oplevet. Badeværelset er en anelse standard, men bliver til gengæld løftet op af de lækre L’Occitane produkter, der blev flittigt brugt i badet – perfekt til efter en lang dag med masser af kilometer i benene. Man bliver budt velkommen med et lille udvalg af lækre hjemmelavede småkager, som også kan nydes i hotellets café. Da vi var afsted på Ollies fødselsdag fik vi også en ekstra lille overraskelse i form af en lokal flaske champagne.

 

Om morgenen stod vi op til nok den lækreste morgenmad, jeg måske nogensinde har fået serveret på et hotel. Her er et stor udvalg af lækker te, ligesom man også kan få en kop friskbrygget italiensk Illy-kaffe efter eget ønske. Udvalget af morgenmad er stor, lokal produceret, med øje for kvalitet og dækker de flestes behov. Her er de klassiske æg, pandekager og bacon, der er lækker yoghurt med alverdens former for toppings, og så er der det lækreste bagværk bestående af både friskbagt brød og kager, som også bliver serveret i Designum Café. Dertil er der et hav af forskellige oste, pålæg og også frisk frugt og grønt.

Et godt boutique hotel er et hotel med en historie. Det er et hotel med en smuk og ikke mindst unik indretning. Og så er det et hotel med personlighed og hjertevarme. Boutique Hotel Golden Key er lige netop sådan et hotel, og derfor ville jeg med glæde bo her igen en dag. Skal man have et lokalt hotel lige ved Prag Slot, hvor der bliver kræset for detaljerne, kan jeg på det varmeste anbefale Boutique Hotel Golden Key. I kan se priser og ledighed lige her (reklamelink).

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.