TUREN GÅR TIL: FINLAND & ESTLAND

TUREN GÅR TIL: FINLAND & ESTLAND

Som I nok allerede kan fornemme, bliver september en utrolig travl måned. Om to uger står den på fødselsdagstur til Prag og Budapest, mens jeg i søndags kom hjem fra en uge i Danmark. I dag går turen til til to helt nye lande for mig nemlig Finland og Estland. Den oprindelige plan lød på bryllup i Jyväskylä og sightseeing i Helsinki, men med et par ekstra dage har vi valgt også at lægge vejen forbi Tallinn i Estland. Jeg har vitterligt ingen idé, om hvad man skal se eller lave i nogle af disse byer, så vi har endnu intet planlagt, til trods for at jeg tager mod lufthavnen om ganske få timer.

Har I nogle tips til Helsinki, Tallinn og omegn, må I hellere end gerne dele dem! Og husk at følge med på Instagram, hvor jeg deler massevis af billeder og Stories på turen.

Alle tips til Helsinki og Tallinn modtages med kyshånd!

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, , , , , ,

Ét svar til “TUREN GÅR TIL: FINLAND & ESTLAND”

  1. At have travlt på grund af rejser lyder ikke helt skidt og det lyder som nogle spændende destinationer! Jeg har kun en enkelt rejse at se frem til i September, men det er til gengæld en af de gode – jeg skal til Borneo og mødes med min mor og bror som jeg ikke har set i 8 måneder nu. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.