DET KAN DU IKKE UNDVÆRE PÅ ET ROADTRIP

DET KAN DU IKKE UNDVÆRE PÅ ET ROADTRIP

Lige nu suser vi rundt på den islandske ringvej mellem det ene naturlige vidunder efter det andet. Med op til flere timer mellem hvert stop er det vigtigt at være forberedt på det værste både i forhold til bilen men også i forhold til dine rejsekammerater. Flere dage i en bil med de samme personer kan hurtigt udvikle sig fra det idylliske roadtrip, du har drømt om hjemmefra til det rene mareridt. Men med ganske få uundværligheder kan man forvandle en bilferie til sit livs roadtrip uanset om det er på ringvejen i Island, bilferie gennem Europa eller på det klassiske roadtrip i USA.

Den gode playliste

Man kan ikke tage på roadtrip uden den perfekte playliste, som man kan skråle med på. Jeg er normalt stor fan af radio men har efterhånden indset, at når man kører rundt på øde veje i udlandet, er chancerne utroligt store for, at man kun kan få signal til skratten eller en mærkelig religiøs kanal. Og så er det jo også bare så hyggeligt at lytte til en sang fra playlisten i fremtiden og mindes dengang, man susede rundt på landevejene blandt den smukkeste natur i det store udland.

Snacks

Jeg er en kæmpe snack-fan, så selvfølgelig er det et punkt, man ikke kan undgå. Mine favoritter er ting som nødder, gulerødder, æbler og kiks, men jeg har nu heller intet imod et sødt indspark i form af chokolade eller kiks. Snacks er især rigtig smart at have, hvis man som jeg rejser med en, som i høj grad lider af hangry-syndromet. Er der ikke mad på de faste tider, kan det rene ragnarok bryde løs!

Kort

Med mindre man er den virkelig spontane type, så kommer man altså ikke langt uden et kort eller GPS. Jeg plejer at foretrække at have begge ved hånden, da GPSer aldrig rigtig er til at stole på. Nu da roaming er gratis inden for EUs grænser, bliver Google Maps min allerbedste ven, hvor jeg også har pinnet alverdens steder, som vi skal besøge under vores rejse.

Det kedelige

Måske ikke det mest spændende at skrive om, men man kan nu engang ikke tage på en bilferie uden at have alt det praktiske og måske endda mest vigtige med. Her taler jeg alverdens papirer og dokumenter som kørekort, forsikring og registreringsattest, men også ting, der skal bruges ved nødstilfælde som et ekstra dæk og andre reservedele. Punkterer man pludselig midt i ingenmandsland, kommer man altså (desværre) ikke så langt med kun snacks og en playliste.

En rejsekammerat

Vigtigst af alt på et roadtrip må uden tvivl være en at dele oplevelsen med. Uanset om det er din kæreste, vennerne eller måske familien, så er det altså rart at kunne nyde en smuk udsigt, grine over en fjollet lokal eller nyde en eksotisk ret med en ved sin side. Og så er det jo også bare fantastisk at vende hjem og kunne tale om alle de ting, man har oplevet sammen.

 

Står jeres sommerferie i år på roadtrip? Hvad kan I ikke undvære i bilen?

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

, ,

3 svar til “DET KAN DU IKKE UNDVÆRE PÅ ET ROADTRIP”

  1. Jeg har allerede vært på roadtrip rundt hele ringveien på Island i sommer 😀 Jeg har begynt å bruke appen maps.me, med GPS-funksjon som fungerer også uten nettilgang. Veldig praktisk – og fungerte som en drøm på Island. Ved hjelp av den fant jeg både små og store severdigheter jeg ikke visste om, men som var markert med stjerne eller lignende på kartet, og jeg fant overnattingssteder underveis 🙂

  2. Uha, rigtigt godt tip med den app Marianne! Den kunne vi helt sikkert have fået stor glæde af på turen. Heldigvis klarede vi os fint uden nu da vi kan bruge data på telefonen gratis, når vi rejser rundt i Europa. Men det kunne nu have været rart med tips til ting, man kan opleve på ruten (:

  3. Jeg skal ikke på roadrip, men det er også nogle gode ting, som kan være uundværlige på min ferie til september 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.