ÅRETS SOMMERFERIE GÅR TIL…

ÅRETS SOMMERFERIE GÅR TIL…

… Island! Som I nok har bemærket i sidebarren og på min Instagram, er vores næste destination Island. Jeg har længe drømt om at besøge landet, og med den stigende popularitet på de sociale medier, blev det mere og mere klart for mig, at vi hellere måtte lægge vejen forbi, før det blev forvandlet til det rene turisthelvede. Vi skal tilbringe 10 dage deroppe, og da vi er på et temmeligt stramt rejsebudget, som I nok kunne fornemme på mit indlæg i sidste uge om mit år i Amsterdam, har vi valgt at spare tusindsvis af kroner på at campere under turen og også selv stå for en stor del af madlavningen. Da hoteller snildt kan snige sig op på langt over de 1000 kr for bare et hostel og campingpladser kun tager omkring sølle 50 kr per person, kan I nok regne ud, at vi kommer til at spare en del!

Men hvad skal vi så se og opleve i Island? Planen er, at vi ikke har nogen plan. Vi har bestilt et hotel til, når vi ankommer omkring midnat den 21. juli og vi henter vores lejebil dagen efter, og mere ved vi ikke. Som udgangspunkt vil vi bruge de næste 10 dage på Ringvejen eller Rute 1, og hvis vi finder et interessant sted, slår vi lejr på den nærmeste campingplads. Vi vil selvsagt gerne opleve ting som Blue Lagoon, the Golden Circle, hvaler i Husavik og lunder på østkysten, men ellers er vi åbne over for alle muligheder. Så hvis I har nogle tips eller måske endda skrevet en guide om Islands ringvej, må I meget gerne dele dem nedenfor i kommentarfeltet. I kan som altid følge med på Instagram, hvor der med garanti vil komme en masse nyt op på Stories, nu da der ikke pålægges roaminggebyrer, når man rejser inden for EUs grænser.

Har I besøgt Island før, og hvad var jeres yndlings sted her?

Follow

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook


7 svar til “ÅRETS SOMMERFERIE GÅR TIL…”

  1. Jeg følger spændt med her på sidelinjen! Jeg har netop fået en praktikplads i Reykjavik, så jeg skal til at suge alle tips og tricks til mig. Jeg glæder mig til at se, hvad du kommer til at opleve, hvad du kan anbefale og især hvordan det kommer til at gå med at campere. 😉 Held og lykke!

  2. Lyder skønt med Island! Jeg har aldrig været der, men min mand arbejde deroppe et år, og der skulle være rigtig flot. Spændende med campingen!

  3. Hvor lyder det bare spændende med en praktikplads i Reykjavik! En ven jeg mødte under mine studier i USA har boet i Reykjavik de sidste to år, og det skulle være helt fantastisk (:

  4. Herlig! Jeg har vært på Island to ganger. En gang i mars 2013, og nå i juni 2017. Den første gangen var jeg i Reykjavik, Den blå lagune, Den gylne sirkel og sørkysten opp til Jökulsárlón. Den siste gangen kjørte vi rundt hele ringveien, med mange stopp og avstikkere. Jeg har dessverre ikke rukket å skrive en guide til ringveien, men jeg har i hvert fall skrevet noen innlegg forskjellige steder på Island. Disse finner du her: http://glimtavverden.com/category/europa/island/ Si gjerne fra hvis du vil ha tips om noe spesielt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.