I’M MOVING TO AMSTERDAM!

I’M MOVING TO AMSTERDAM!

{Source}
Guys, I have some super exciting news to share with y’all! As some of you might already have seen on Instagram, I am moving to Amsterdam! I’ve landed a super awesome job at a local company, and I’ve literally just signed the contract, but I just needed to share the news. As I told y’all in the beginning of the year, one of my goals for 2016 is to move to Amsterdam with Ollie after graduating this summer. And now it’s official! I’ll (hopefully) be graduating by the end of June, and in July I’ll move to Amsterdam and start working on July 18. Ollie isn’t gonna join me until in late September when his contract ends so I’ll be on my own with most of the moving and settling in, but after that we can officially end this whole long distance relationship thing. I cannot wait!

Have any of you guys been to Amsterdam? Give me all your insidertips!

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook


18 svar til “I’M MOVING TO AMSTERDAM!”

 1. Hvor er I seje altså! Det er rimelig vildt, at du sådan bare lige springer på et nyt job i et nyt land og så sørger for at indrette jeres kommende fælles hjem og gøre klar til Ollie også lander i Amsterdam. Kæmpe tillykke med jobbet! Kommer du til at fortælle mere om, hvad det indebærer? 🙂

 2. Haha, jeg har faktisk heller aldrig sat min fod i Holland, men det havde jeg heller ikke før jeg skulle bo i Arkansas eller Hong Kong, og jeg endte alligevel med at elske begge steder (:

 3. Kæmpe stort tillykke med det nye job :* Hvor er det fedt at have job efter studiet, det gør processen lidt mere afslappet 😉 Og det lyder super fedt med med Amsterdam, skøn by. Nikoline

 4. Det er SÅ sjovt, for jeg tror at jeg læste det jobopslag forleden, som du har muligvis har fået jobbet på. Og jeg tænkte med det samme at det da var den fedeste mulighed for en del forskellige bloggere. 😛

  STORT tillykke med jobbet. 😀

 5. Ej, hvor lyder det altså bare spændende! Jeg hepper på jer 😀

  Jeg er i øvrigt nomineret i Liebster Blog Award, og har fået til opgave at nominere 11 nye bloggere, hvorfor jeg har nomineret dig. Læs meget mere om dette inde på min blog, hvor der ligeledes er 11 spørgsmål til de nominerede.

 6. Tusind tak! Det er så befriende. Så behøver jeg ikke at bekymre mig om hvad der skal ske efter eksamen, men i stedet fokusere 100% på specialet (:

 7. Hej Camilla,

  Jeg har fulgt din blog noget tid nu. Jeg faldt tilfældigt over den på bloglovin, da jeg var i gang med at genetablere min egen blog. Jeg så vi havde næsten samme navn, og så blev jeg jo nysgerrig. Til min store overraskelse fandt jeg ud af, at vi kommer fra samme område og minsandten også begge har en udenlandsk kæreste. What a coincidence!
  Jeg ville smide en kommentar på din blog noget før, men nu kom du mig alligevel i forkøbet.

  TILLYKKE med jobbet og med begyndelsen på dit nye eventyr! Det bliver da mega spændende, og rigtig dejligt at du og kæresten endelig kan flytte til et fælles sted. Jeg ønsker dig alt det bedste fremover, og glæder mig til at læse mere 🙂

  Bedste hilsner
  Cami

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.