A FEW ASIAN BEAUTY BUYS

A FEW ASIAN BEAUTY BUYS

På vores rejse igennem Kina, blev langt størstedelen af vores penge brugt på mad og oplevelser, men slog alligevel et smut forbi SASA, da vi ankom til Hong Kong og købte lidt koreansk hudpleje. Èn ting, de i den grad kan finde ud af, at lave herovre, er ansigtsmasker. Så selvfølgelig har jeg allerede fået prøvet et par stykker af, nogle lidt underligere end andre. Især Red Cheeks masken fra Tony Moly, købte jeg nok mest for sjov, men glæder mig nu alligevel til at prøve den. Et andet produkt fra Tony Moly, som jeg har hørt meget godt om, er deres fersken håndcreme. Formen kan måske godt lede tankerne hen på noget andet end en fersken, men selve indholdet er super lækkert! Til slut, har jeg selvfølgelig kigget lidt på de asiatiske udgaver af Baby Lips, som herovre består af en linje af crayon læbestifter, lidt a la Clinique’s Chubby Stick. Disse er dog tilsat den karakteristiske Baby Lips duft, denne med fersken, og jeg skal helt sikkert have fat i de andre i linjen.

Har I nogle tips til skønhedsprodukter, jeg skal tjekke ud, mens jeg er i Hong Kong? 
__________________________________________________________________________________________________________________
English recap: During our travels through China, most of our money were spent on food and experiences, but I still managed to pay SASA a visit once we arrived to Hong Kong, and I ended up buying the things above. One thing, Asia especially is famous for when it comes to beauty, is their facemasks. So of course I wanted to try out a few of them, and I must admit I am in love. Along with that I of course bought a Baby Lips that we don’t have in the west, along with a handcreme from Tony Moly, which has the cutest packaging and smell incredible. 

Do you have any recommendations on beauty products that I need to check out while I’m in Hong Kong? 

 

Rejseblog om at rejse til Kina | Guides, rejsedagbog, tips og inspiration

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook


5 svar til “A FEW ASIAN BEAUTY BUYS”

  1. Jeg har selvfølgelig også søgt lidt på nettet efter japanske beauty buys, for at se om der var noget jeg absolut ikke kunne undvære når nu vi var her 😉 Det har været begrænsningens kunst, haha. Indtil videre er det blevet til (de vist meget hypede) ansigtsmasker fra Lululun (https://www.google.co.jp/search?q=lululun+lilac&biw=1440&bih=772&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIls7ghIflxwIViReUCh2yJg-r#tbm=isch&q=lululun+purple) – de er nogle de japanske kvinder bruger hver dag, så vidt jeg har kunnet læse mig frem til, men jeg har kun købt en pakke med syv, som så ville svare til en uges forbrug. Tænker dog at jeg kan nøjes med mindre end hver dag, når det bare lige er en test 😉 Og i dag fik jeg købt noget camellia oilie (https://www.google.co.jp/search?q=Japanese+Camellia+oil&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI64TJuYflxwIVwoyUCh1LfAoj&biw=1440&bih=772#tbm=isch&q=Japanese+oshima+Camellia+oil), som jeg er ret spændt på! Jeg kunne gå meget mere amok, men forsøger at beherske mig 😉 Og så tænker jeg også at kigge i Korea 😛 Overvejer allerede håndcremen, som du tipper om, hehe.

  2. Det lyder til at være nogle ret lækre ting, du har fundet. Har faktisk ikke set nogle af tingene her endnu, men vil da helt sikkert få prøvet dem af, hvis jeg falder over dem (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.