And so it begins!

18. august 2015

Når I læser dette her, sidder jeg og den sødeste franskmand allerede på vores fly mod Kina, nærmere bestemt Shanghai. I dag begynder mit fem måneders eventyr, først med to uger igennem Kina med Ollie, efterfulgt af fire måneders praktik i Hong Kong, the city of life. Det er så vildt, at efter al den planlægning, og ikke mindst stress, der har været over de sidste måneder, nu fuldstændig går op i én enhed. Efter I har taget så godt imod min første video på min youtube kanal, har jeg besluttet mig for også at dele min rejse ovre på Youtube. Dette vil både være i stil med min første rejsevideo, men også flere i vlogformat og nogle hvor jeg bare vil sætte mig ned foran kameraet og snakke om et emne, måske et haul eller en Q&A hvis der skulle blive interesse for det på et tidspunkt.

Mange tak for at I vil dele denne oplevelse med mig. Vi skrives, engang når jeg kommer over på den anden side af kloden (!). Indtil da vil jeg helt sikkert opdatere jer på Instagram, og derudover begynder mit Youtube eventyr for alvor, hvor jeg vil forsøge mig med at uploade på onsdage og søndage. Jeg håber, I vil følge med (:

__________________________________________________________________________________________________________________
English recap: When you read this, I will already be sitting with a cute Frenchie on the plane to Shanghai. Today is the beginning of my five-month adventure, first with two weeks of travelling in China, followed by four months internship in Hong Kong, the city of life. It’s so amazing that after all the stress and planning, it is finally happening. Since you seemed to enjoy my first ever youtube video, I’ve decided to share this experience with you guys on Youtube as well. This means that I’ll both be sharing videos like the one from Norway, but also some vlogs, and maybe I’ll even make some hauls or Q&A’s if you like. 
Thank you so much for sharing this experience with my. I’ll try to post something here as soon as possible, otherwise you can of course find me on Instagram and youtube. 

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

About

Hej, jeg er Camilla – udlandsdansker, makeupsamler, rejsefanatiker og selverklæret Amsterdam-ekspert

5 comments

 1. Comment by Louise Wolff Andreasen

  Louise Wolff Andreasen Reply 18. august 2015 at 12:02

  God rejse, sikke en oplevelse i får…
  Glæder mig til at følge med fra sidelinje, alt det bedste til jer to.

  Kh Louise
  http://bylouise.dk

 2. Comment by ontripdk

  ontripdk Reply 18. august 2015 at 16:40

  God rejse… super spændende vi glæder os til at læse hvad du mener om Kina og Hong Kong 🙂

 3. Comment by Khristina S.

  Khristina S. Reply 23. august 2015 at 13:37

  Woah! So cool! Much, much, much luck with this epic adventure! I'm sure you'll have an amazing time : D

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top