NEW IN: THE PERFECT CAMERA FOR THE SOLO TRAVELER

Så er det tid til et rejserelateret indlæg. I torsdag havde Ollie nemlig nedenstående kamera med hjem til mig fra Esbjerg. Det er Sony's Alpha 5000, som udover bare at være super fint også er perfekt til den rejsende, men ikke vil gå på kompromis med billedkvaliteten på trods af pladsmangel. 

Udover at være kompakt, kan man også tage selfies med det, hvilket jo er helt perfekt hvis man som mig rejser meget på egen hånd. Eneste minus ved den er, at der ikke er manuel fokus på den, men til gengæld er der utroligt mange ekstra funktioner, samt billedredigering direkte på kameraet, hvilket i høj grad gør det et rigtigt fint alternativ til mit ellers meget pladskrævende SLR kamera.

Jeg er helt vildt glad for det her kamera, og er sikker på at jeg får brugt den rigtig meget i forbindelse med mine fremtidige rejser. Måske jeg endda vil begynde at bruge min youtube kanal mere til at dokumentere mine eventyr. Hvilket kamera er jeres foretrukne til at dokumentere jeres ferieminder? 


Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

7 kommentarer:

 1. Wauw, det er virkelig også et lækkert kamera. Jeg går selv og drømmer om at få råd til et af Olympus' PEN Lite kameraer snarest muligt. Jeg har hørt så uendeligt meget godt om dem, og det er virkelig også nogle pæne kameraer (:

  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, havde godt nok også overvejet om det var sådan et jeg skulle have. Men nu var denne her lige på tilbud, så det endte med at blive det, der kom med hjem (:

   Slet
 2. Det var det du havde investeret i! Det giver altså virkelig også god mening når man ofte rejser alene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig helt perfekt, hvis man nu ikke har nogen til at hjælpe en med at tage billeder (:

   Slet
 3. Det lyder som om, at det er et virkelig godt kamera! :-)
  Og bonus, det er jo helt vildt sødt at kigge på! :D

  http://simoneeart.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig så super fint (:

   Slet

Instagram