Vil du indgå et samarbejde med Cammi.DK?

Cammi.dk er en rejse- og skønhedsblog med fokus på personlige rejsehistorier og -tips, skønhed på farten og anekdoter om livet som udlandsdansker. Jeg er altid åben overfor nye samarbejder med spændende virksomheder, der falder inden for rammerne på Cammi.dk. Er I en virksomhed inden for rejser, skønhed eller livstil, er I mere end velkomne til at tage kontakt og undersøge mulighederne for et samarbejde.

Ønsker I at vide mere, kan I kontakte mig på hello@hereanddare.dk

Cammi.DK i tal

Lande besøgt

Månedlige visninger

Rækkevidde per måned

Cammi.DK’s læsere i tal

90% kvinder

61 % i alderen 18-34

70% Danmark

Samarbejdsmuligheder

Tildligere samarbejder har inkluderet de nedenstående kategorier, men jeg går gerne i dialog om hvordan et samarbejde kan udføres for at indholdet får bedst mulig værdi – både for mine læsere og for samarbejdspartnere. Jeg deler dog ikke indhold skrevet af andre.

Presseture

Jeg deltager gerne i presseture eller fam-trips i både ind- og udland. Her har du en unik mulighed for at få promoveret din destination eller ydelse adskillige gange dagligt på blog og sociale medier både under og efter rejsen. Har din destination eller rejsebureau noget helt specielt at byde på, så er en pressetur den bedste måde at nå ud til det rette publikum.

Sponsoreret indhold

Har du en spændende kampagne, produkt eller nyhed, som du vil dele med unge kvinder og andre rejselystne sjæle? Jeg sætter en stor ære i at gøre reklame så personligt som muligt med en anderledes og ærlig vinkling. På Cammi.DK kan du få dit budskab ud med gennemarbejdede sponsorede blogindlæg, som promoverer lige netop din konkurrence, destination eller noget helt tredje!

Freelance artikler

Med en kandidatgrad i PR og kommunikation, speciale i influencermarketing og erfaring med content writing inden for rejsebrancen, blandt andet hos TravelBird og Momondo, er jeg det rette valg af skribent for netop dit rejsebureau, magasin eller hjemmeside. Jeg kan bidrage med rejseartikler, gæsteindlæg, rejseguides eller advertorials. Jeg er naturligvis også åben over for andre idéer til freelance opgaver.

Anmeldelser

Har du et unikt hotel, som du ønsker, at danske rejsende skal høre om? Har du opfundet en ny rejsegadget, som trænger til en ekstra omgang promovering? Eller har du mon et nyt, lækkert skønhedsprodukt, som er perfekt til kvinder på farten? Har du måske noget helt fjerde? Med en produktanmeldelse på Cammi.DK når dit produkt ud til en engageret læserskare af rejselystne unge kvinder!

Tidligere samarbejdspartnere

Moroccan Tourism Board | November 2016

Visit Holland & Visit Groningen | Maj 2018

Destination Bornholm | September 2018

Rejselandet Tyskland | Oktober 2018

Gute Leude Fabrik | November 2018

LiveRiga og airBaltic | Januar 2019

On Location Tours | Marts 2016

Stenaline | Juni 2017

Sponsorerede indlæg | SAS Eurobonus | September, oktober og november 2017

Produktanmeldelse | Helm | Juli 2018

Danish Travel Bloggers

Jeg er initiativtager, medstifter og medlem af Danish Travel Bloggers, der er Danmarks eneste professionelle netværk for rejsebloggere. Kunne du tænke dig at nå ud til et bredere publikum ved at køre kampagne over flere af Danmarks førende rejseblogs? Så skal du arbejde med os.

Du kan læse meget mere om Danish Travel Bloggers og kontakte os på vores hjemmeside her.

Go top