Disse ting rejser jeg aldrig uden

Jeg satte mig på mit første fly, da jeg var blot 10 måneder gammel, og jeg har siden da besøgt 23 lande over hele verden. Jeg har boet i Hong Kong, camperet i Island og været på storbyferie i New York. Over alle disse rejser har jeg fået indsamlet mig en masse rejsefavoritter – og også fundet en række produkter, som jeg aldrig kunne finde på at rejse med igen.

Reklamelinks er markeret med stjerne (*). Det koster dig ikke ekstra at købe gennem mine reklamelinks, men jeg tjener en lille procentdel. På den måde kan du støtte rejsebloggen, så jeg kan skrive og tippe om endnu flere spændende steder i verden.

Rejseudstyr

Rejseudstyr er måske ofte den mest tørre del af en pakkeliste. Men bare fordi dit udstyr er praktisk, behøver det ikke at være kedeligt og grimt. Jeg prøver altid på at finde lidt finere og sjovere rejseudstyr, som stadig kan holde til adskillige rejser. Mine packing cubes er et meget fint eksempel på det, og jeg kunne slet ikke lade være med at klikke dem hjem, da jeg så dem. Der er jo kaktusser på! :-D

Soehnle bagagevægt

Det virker måske lidt fjollet, men man kan virkelig ikke undvære en bagagevægt på sine rejser! Den fylder intet, og så kan den redde dig fra ubehaglige overraskelser (og gebyr) i lufthavnen.

Kånken Laptop 15″

Verdens bedste rygsæk med beskyttelse til computeren

OEE packing cubes

Hold styr på alle dine ting under rejsen

Skønhedsfavoritter

Hvem har sagt, at en rejseblogger ikke også kan være en makeupjunkie? Det er jeg i hvert fald. Mit navn er Camilla, og jeg er en beautyholic. Selvom jeg meget gerne ville have mine to (!) kommoder fyldt med makeup og hudpleje med mig på mine rejser, så bliver jeg altså nødt til at begrænse mig. Kunsten er at finde produkter, som er kompakte og som kan bruges på utallige måder. Her er mine favoritter.

Urban Decay Naked Heat minipalette

Jeg plejer altid at have min Naked Basics 2 med på mine rejser, men denne står nu rigtigt højt på min ønskeliste!

Kauniste makeuppung

Den fineste lille makeuppung til mine børster og makeup. Besøg deres butikker i Finland for at finde endnu flere fine print!

Desinfektionsgel

På flyet, på farten eller langt væk fra en håndvask – man kan altid få brug for at kunne rense sine hænder!

Eight Hour Cream

Vidundercremen over dem alle! Kan redde sprukne læber, tørre hænder, brandsår, soleksem og tusind andre ting.

Det har jeg altid i håndtasken

Der er bare visse ting, der virkelig kan gøre en lang flyvetur langt med udholdelig. Et par af dem kan du finde blandt skønhedsprodukterne ovenfor (I’m looking at you, Eight Hour Cream), mens mine andre favoritter findes nedenfor.

Cover til pas

Beskyt dit pas med det fineste cover, som kun koster en slik!

Kameraudstyr og andet tech

Uanset om man er rejseblogger eller ej, så er alle nok interesserede i at kunne forevige sin rejseminder. Her finder du alt mit kameraudstyr og andet elektronik, som jeg har med mig på mine rejser.

Universal rejseadapter

Der er ikke noget mere irriterende end at ankomme til destinationen og finde ud af, at man har glemt en adapter. Denne her virker til pretty much alle lande i verden, og så koster den stort set ingen ting.

Sony actionkamera

Vandtæt og robust kamera til hvis hvis jeg nogensinde skal lave noget actionpacked (som om)

Sony Alpha A5100

Mit foretrukne kamera til kortere ture, storbyferier og rejser med lidt plads

Gorillapod

Kamerastativ som kan bruges til både actioncam og et større kamera på op til 1 kg

Tamron 70-300mm

Rigtigt fint og billigt objektiv til at tage dyrebilleder (blandt andet)

Canon EF 50 mm f/1.8

Bruger denne mest til at tage produktbilleder

Canon EOS 750D

Mit store kamera. Rigtig fin til begyndere!

Mine yndlingsbøger

Både til rejseinspiration og til underholdning. Selvom teknologien i dag gør, at man kan have alle sine bøger samlet på sin iPad eller telefon, så kan printede bøger nu altså noget særligt. Her er mine yndlings guidebøger og bøger til læsning på flyet, ved stranden eller før jeg går i seng.

The New York Times: 36 Hours Europe

Guides til at få så meget som muligt ud af 36 timer i Europas allerskønneste byer. Og virkelig smuk bog!

Lonely Planet

Verdens bedste guidebøger. Tror jeg har over 20 af dem efterhånden!

Det rullende klædeskab

Og så kom vi til tøjet. Der er naturligvis forskel på det tøj, man vil pakke til en campingtur i Island og til en storbyferie i Budapest. Men der er nu alligevel en håndfuld ting, som jeg stort set altid smider i kufferten.

Birkenstock Gizeh sandaler

Verdens bedste Birkenstock! Jeg levede i disse sandaler i Hong Kong, og jeg kunne ikke forestille mig at besøge et varmt sted uden dem.

Traveno rejsestrømper

Måske lidt usexet, men det er ophævede fødder og ben altså også!

Helly Hansen regnjakke

Den gule klassiker
Go top