Disse ting rejser jeg aldrig uden

Jeg satte mig på mit første fly, da jeg var blot 10 måneder gammel, og jeg har siden da besøgt 23 lande over hele verden. Jeg har boet i Hong Kong, camperet i Island og været på storbyferie i New York. Over alle disse rejser har jeg fået indsamlet mig en masse rejsefavoritter – og også fundet en række produkter, som jeg aldrig kunne finde på at rejse med igen.

Reklamelinks er markeret med stjerne (*). Det koster dig ikke ekstra at købe gennem mine reklamelinks, men jeg tjener en lille procentdel. På den måde kan du støtte rejsebloggen, så jeg kan skrive og tippe om endnu flere spændende steder i verden.

Rejseudstyr

Rejseudstyr er måske ofte den mest tørre del af en pakkeliste. Men bare fordi dit udstyr er praktisk, behøver det ikke at være kedeligt og grimt. Jeg prøver altid på at finde lidt finere og sjovere rejseudstyr, som stadig kan holde til adskillige rejser. Mine packing cubes er et meget fint eksempel på det, og jeg kunne slet ikke lade være med at klikke dem hjem, da jeg så dem. Der er jo kaktusser på! :-D

Skønhedsfavoritter

Hvem har sagt, at en rejseblogger ikke også kan være en makeupjunkie? Det er jeg i hvert fald. Mit navn er Camilla, og jeg er en beautyholic. Selvom jeg meget gerne ville have mine to (!) kommoder fyldt med makeup og hudpleje med mig på mine rejser, så bliver jeg altså nødt til at begrænse mig. Kunsten er at finde produkter, som er kompakte og som kan bruges på utallige måder. Her er mine favoritter.

Det har jeg altid i håndtasken

Der er bare visse ting, der virkelig kan gøre en lang flyvetur langt med udholdelig. Et par af dem kan du finde blandt skønhedsprodukterne ovenfor (I’m looking at you, Eight Hour Cream), mens mine andre favoritter findes nedenfor.

Mine yndlingsbøger

Både til rejseinspiration og til underholdning. Selvom teknologien i dag gør, at man kan have alle sine bøger samlet på sin iPad eller telefon, så kan printede bøger nu altså noget særligt. Her er mine yndlings guidebøger og bøger til læsning på flyet, ved stranden eller før jeg går i seng.

Go top