Hej allesammen! Mit navn er Camilla, og jeg er personen bag Cammi.dk! Jeg er en 26-årig udlandsdansker bosat i skønne Amsterdam. Cammi.dk er stedet, hvor jeg deler personlige historier fra mine rejser og om livet som udlandsdansker, dagdrømmer om fjerne destinationer, giver de bedste insidertips til mine yndlingssteder i verden og guider til de bedste skønhedprodukter på farten.

Har du et eller flere spørgsmål til nogle af de lande, jeg har besøgt eller boet i? Så skriv endelig en kommentar eller send en mail til hello@hereanddare.dk. Jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe dig på din rejse eller flytning til udlandet!

SaveSaveSaveSave

SaveSave

Kommende rejser

Shanghai – November 2018
Nordjylland – December 2018

Om bloggeren

Mit navn er Camilla, og jeg er personen bag Cammi.DK.
Jeg hoppede på mit første fly, da jeg var blot 10 måneder gammel og skulle besøge min farfar i Texas. Siden da er rejselysten kun blevet større.
Jeg har været på udvekslingsophold i North Carolina, taget et semester i Arkansas, været på sommerskole i Kina og på praktikophold i Hong Kong. Og siden 2016 har jeg boet i Amsterdam sammen med franske kæreste igennem 5 år.

Jeg har i mine 26 år lagt vejen forbi 23 lande, og du kan læse meget mere om dem alle her.

Danish Travel Bloggers

Jeg er initiativtager, medstifter og medlem af Danish Travel Bloggers, der er Danmarks eneste professionelle netværk for rejsebloggere. Her er Danmarks førende rejsebloggere samlet under ét tag, hvor vi i fællesskab med virksomheder og turistråd skaber spændende kampagner for at promovere destinationer verden over.

Du kan læse meget mere om Danish Travel Bloggers og kontakte os på vores hjemmeside her.

Ønsker du at samarbejde med Cammi.DK?

Jeg er altid åben overfor nye samarbejder med spændende virksomheder, der falder inden for rammerne på Cammi.dk. Er I en virksomhed inden for rejser, skønhed eller livstil, er I mere end velkomne til at tage kontakt og undersøge mulighederne for et samarbejde. Du kan læse mere om samarbejdsmuligheder samt tidligere samarbejdspartnere på min side om samarbejde.

Go top