WHAT’S IN MY TRAVEL MAKEUP BAG

22. august 2015

I dag vil jeg give jer et lille indblik i hvad, jeg har taget med mig til Kina og Hong Kong. Normalt har jeg ikke mere end det mest nødvendige med mig ud at rejse, men når man skal være væk i fem måneder, har jeg brug for mulighed for at ændre lidt i min makeup.

Som base har jeg medbragt to BB creams fra henholdsvis Estée Lauder og Garnier, som jeg begge er meget glad for, idet de er meget let dækkende og giver huden mulighed for at ånde, og ovenikøbet har Estée Lauder’s udgave spf 15, hvilket er et stort plus, når man skal tilbringe meget tid i den stærke sol i Kina. Derudover har jeg medbragt både en dækkende pudder fra Clinique, samt den transparente pudder, jeg havde med hjem fra outletten, jeg stod for før jeg tog til Frankrig. Til at highlighte og dække eventuelle urenheder har jeg medbragt min elskede Double Wear concealer fra Estée Lauder, mens jeg som bronzer og blush har medbragt Elf’s duo i St. Lucia, Benefit Hoola bronzer, samt Clinique’s Pop Blush i Peach Pop. Til slut har jeg medbragt en setting spray fra Lancôme, som uden tvivl bliver uundværlig til at holde på makeuppen i Hong Kong høje fugtighed.

Til mine øjne har jeg medbragt en neutral palette i form af Maybelline’s The Nudes Pallette, og for at have mulighed for lidt mere farve i min makeup, har jeg medbragt et par farvede eyelinere. Og så havde jeg utroligt svært ved at holde mig til en enkelt mascara, hvorfor jeg valgte at medbringe fire, som alle er utroligt gode til hver sit formål.
Med hensyn til læberne, er jeg måske gået en smule amok. Men tro mig, det ser faktisk sådan her ud, når jeg begrænser mig. Jeg har valgt at tage de tre læbestifter med, som jeg købte i outletten, et par læbepomader, Clinique’s Chubby Stick, Clarins’ Eclat Minute, samt en Lip Lover fra Lancôme.
Til brynene har jeg taget mine to yndlings blyanter med fra henholdsvis Lancôme og Shi Seido, samt min Gosh Eyebrow kit, som jeg har nævnt før herinde. Derudover har jeg medbragt de makeup børster, som jeg bruger oftest, og selvfølgelig min vippebukker fra Shi Seido, som jeg har haft siden tidernes morgen.
Hvilke ting kunne I ikke undvære i makeup pungen, hvis I skulle være væk hjemmefra i en længere periode? 

__________________________________________________________________________________________________________________

English recap: In the pictures above, you’ll get a little insight into what I’ve brought with me to Hong Kong. Normally when I travel I try to only bring the most necessary things, but when being away from home for five months, I’d like to have the opportunity to change my makeup from time to time. 
Which makeup couldn’t you live without when going long-term travelling? 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go top