China adventures 2015 // Our itinerary

5. august 2015

*All pictures found on Tumblr*

Hvis ikke I ved det endnu, så vil I helt sikkert komme til at vide det på et eller andet tidspunkt; jeg er en planlægningsfreak. Jeg elsker lister, noter, alle former for planlægning. Så ja, selvfølgelig har jeg også planlagt hvad vi skal se og lave på vores Kina rejse. Egentlig ville jeg gerne, at vi kunne rejse som det lige faldt os ind den givne dag, og også have mulighed for eventuelt at tage til Hong Kong før eller efter vi havde planlagt, men da den kinesiske visumansøgning kræver en masse dokumentation i form af hotelbookninger og kopi af flybilletter, har vi været nødsaget til at have en eller anden form for rejseplan lagt ud før vi tager afsted. MEN hvis jeg kender Kina ret, så vil der uanset hvor velforberedte vi er, komme nogle overraskelser især i form af forsinkelser pga. trafikken.

Ikke desto mindre får I her vores rejseplan. Da vi egentlig ikke er særlig meget for storbyferie og dagevis af shopping, har vi sat mere tid af til at udforske den fantastiske natur i Kina, hvilket der vil være rig mulighed for i Hangzhou, Huangshan, Guilin, og endda i Hong Kong, hvor vi især gerne vil ud at vandre på øerne, samt bruge en dag eller to ved stranden. Derudover skal vi jagte den bedste mad i de forskellige byer. Fik jeg sagt, at jeg glæder mig?

 • 19. august: Shanghai
 • 20. august: Shanghai (Suzhou & Tongli watertown)
 • 21. august: Hangzhou
 • 22. august: Hangzhou
 • 23. august: Huangshan Mt. (Yellow Mountain)
 • 24. august: Huangshan Tunxi
 • 25. august: Hangzhou
 • 26. august: Guilin
 • 27. august: Guilin
 • 28. august: Guilin
 • 29. august: Hong Kong
 • 30. august: Hong Kong
 • 31. august: Hong Kong
 • 1. september: Hong Kong
 • 2. september: Hong Kong
 • 3. september: Hong Kong (Ollie tager hjem til Frankrig)
Hvis I ligger inde med nogle tips til nogle af ovenstående byer, så del endelig! (:

__________________________________________________________________________________________________________________
English recap: If you don’t already know this about me, you definitely will sometime soon; I’m a sucker for anything planning – notebooks, to-do lists, lists, you name it. So of course I’ve also been doing a bit of planning for our trip to China in two weeks (!). Although I kinda wanted to take it a day at a time, we still had to make hotel and flight reservations because of the Chinese visa. However, in a country like China, there is no doubt that everything won’t go as planned no matter what, usually because of the crazy traffic.

Our itinerary includes visits to Shanghai, Hangzhou, Huangshan, Guilin, and finally Hong Kong. Since none of us are really that much into major cities and shopping, we decided to spend less time in Shanghai, and more time on discovering the beautiful nature that China has to offer.

Again, if you may have any recommendations for any of these locations, please let me know! (:

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

About

Hej, jeg er Camilla – udlandsdansker, makeupsamler, rejsefanatiker og selverklæret Amsterdam-ekspert

9 comments

 1. Comment by Laura

  Laura Reply 5. august 2015 at 9:45

  Åååh, hvor er det guld værd med sådan en oversigt! Jeg glæder mig til at se jeres oplevelser, for det ville helt sikkert være nogle af de samme vi ville gå efter når vi kommer til Kina 😀 Hvordan regner I egentlig med at komme rundt?

 2. Comment by Camilla

  Camilla Reply 5. august 2015 at 19:55

  Glæder mig til at kunne dele nogle tips med jer! Vi tager tog mellem alle byer, med undtagelse af Hangzhou-Guilin, hvor vi flyver. Deres toge er så billige, punktlige, og i fantastisk kvalitet! (Her snakker jeg dog om deres bullet trains og ikke nattog, som er lidt i en klasse for sig, men i hvert fald en oplevelse værd 😛 )

 3. Comment by Mads & Camilla TheTwoHobos

  Mads & Camilla TheTwoHobos Reply 6. august 2015 at 21:36

  Interessant med jeres tur til Kina, på billeder ser det ud til at være et land der har noget helt fantastisk natur! Vi overvejer at tage dertil enten i oktober/november måned eller i starten af det nye år, så vi læser gerne med. I må endelig gerne give tips og info om særligt transport! 🙂

  Rigtig god tur.

 4. Comment by Camilla

  Camilla Reply 7. august 2015 at 8:04

  De steder, jeg allerede har besøgt i Kina er i hvert fald helt fantastiske, så glæder mig til at få udforsket landet mere (: Tak for tips til indlæg, vil i hvert fald skrive lidt om tips til de enkelte byer, men også hvordan vi er kommet rundt i landet (:

 5. Comment by Stephanie

  Stephanie Reply 8. august 2015 at 12:14

  Ser super godt ud 🙂
  Der er så meget at se, kan godt huske det fra da jeg var afsted.
  Men en masse fede oplevelser.

 6. Comment by Tine

  Tine Reply 11. august 2015 at 9:13

  Det ser ud til at være en fed plan 🙂 Jeg har en masse tips til Hong Kong, hvis du skulle få brug for det. Du kan evt tage forbi min blog og læse et af mine seneste blog indlæg, hvor jeg havde ni timer i byen eller du kan skrive til min mail 🙂

 7. Comment by Camilla

  Camilla Reply 11. august 2015 at 11:36

  Tusind tak for din kommentar Tine. Har allerede læst dit indlæg om dine 9 timer i Hong Kong, men sender dig nok en mail, før vi kommer dertil (:

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go top