A FEW DENMARK SNAPS

16. august 2015

Lidt snapshots fra mine sidste dage i Danmark, som blev brugt på hygge med familie og venner.

 

 

 

 

 

 

I dag har vi forberedt lidt til Kina turen, og om lidt kører vi over til Ollie’s far og stedmor, hvor vi skal have lækker mad.
__________________________________________________________________________________________________________________
English recap: A few of the last picks I took back in Denmark. 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

8 comments

 1. Comment by Anna Matilde

  Anna Matilde Reply 16. august 2015 at 20:23

  Vildt flotte billeder, jeg kommer helt i sommerstemning! 🙂

  annamatildehv.blogspot.dk

 2. Comment by Sheena R. Rasmussen

  Sheena R. Rasmussen Reply 17. august 2015 at 18:15

  SV(Antelope Canyon): Tak Camilla! Northern Arizona University var simpelthen et fryd for øjet. Campus var så fin og det virkede som om, at der var masser af liv i området – for ikke tale om den skønne natur, der er lå et stenkast fra Flagstaff centrum 🙂 Hvor endte du egentlig med at studere?

  Kan I øvrigt se at du snart drager mod Kina, spændende 😀 Af de steder du nævnte, var jeg kun i Guilin – og det var sindssygt smukt. Det regnede en del, så jeg fik ikke lige så meget ud af mine dage dér, som jeg håbede, men der er i hvertfald masser af mulighed for at nyde flot natur. Jeg har skrevet lidt om mine dage dér, som du kan finde på bloggen. Men i bund og grund handler det bare om at få lejet nogle cykler og så få set sig lidt omkring 🙂

  Ps. Hvis du efter din tur stadig er interesseret i at udforske mere af Kina, og især Yunnan området, så hiv lige fat i mig!
  Pps. GOD TURR!!!

 3. Comment by Camilla

  Camilla Reply 17. august 2015 at 19:25

  Jeg endte med at læse i Arkansas. Ikke helt den samme smukke natur som i Arizona, men selve skolen kunne ikke have været bedre (:
  Jeg glæder mig også utroligt meget til Guilin, så vil helt sikkert lige få kigget nærmere på dine indlæg derfra. Håber på at kunne besøge Kina, mens jeg er i Hong Kong i efteråret, så Yunnan kommer helt sikkert på min bucketlist (:

 4. Comment by Sheena R. Rasmussen

  Sheena R. Rasmussen Reply 18. august 2015 at 4:54

  Hov, det fik jeg vist ikke skrevet helt korrekt. Jeg har endnu ikke været i Yunnan, men vil så så så gerne – det var derfor, at du skulle hive fat i mig 😛 Men hvis du allerede tager afsted til efteråret, så når jeg det vist ikke. Men spændende med Hong Kong! Skal du arbejde/studere dér?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go top