THAT US ROADTRIP

27. juli 2015

Jeg tænkte at I efterhånden må være ved at være lidt trætte af denne der Kinatur, som jeg snakker om konstant. Derfor vil jeg i dag lave et lille throwback til en USA roadtrip, som jeg var på med min familie for to år siden.

Hvis I har læst med herinde i et stykke tid, ved I at jeg i 2013 boede og læste i USA i et semester. Nærmere bestemt boede jeg i Conway, Arkansas, hvilket mange ikke kender til, men for mig var det det helt perfekte valg, da jeg har en stor kærlighed for USA’s sydstater. Da mit semester endte i starten af maj kom mine forældre og kære søster over og besøgte mig, hvorefter vi kørte igennem det sydlige USA og endte nede i Miami. Helt sikkert en af de mest fantastiske oplevelser, vi har haft sammen. Da min farfar boede i Houston, TX, havde vi mange gange været i USA før, men aldrig havde prøvet at køre rundt som turister.

Vores tur løb over 15 dage, hvor jeg fik vist min familie rundt i Arkansas, som havde været mit hjem i et halvt år, samt vist dem en af mine absolutte yndlingsbyer, Memphis, hvor vi selvfølgelig besøgte Beale Street, Graceland, og Loraine Motel. Derudover stod det på køretur igennem Smoky Mountains, som bød på en overnatning i Gatlinburg, som muligvis er en af de mest turistede byer, jeg nogensinde har besøgt. Efter 5 dage i Arkansas og Tennessee begyndte min familie at hungre efter sol og strand, hvorfor vi kørte ned til Charleston, endnu en af mine yndlingsbyer, og derefter Florida, som selvfølgelig stod på Disneyland, Everglades, manatee spotning ved the Keys, shopping, (måske lidt for meget) sol, og masser af lækker mad.

Vores ruteplan lød således:

 

 • Dag 1: Conway, AR
 • Dag 2: Hot Springs, AR
 • Dag 3: Memphis
 • Dag 4: Nashville
 • Dag 5: Smoky Mountains
 • Dag 6: Charleston
 • Dag 7: St. Augustine
 • Dag 8: St. Augustine
 • Dag 9: Orlando
 • Dag 10: Orlando
 • Dag 11: Miami South Beach
 • Dag 12: Miami South Beach
 • Dag 13: Key West
 • Dag 14: Key West
 • Dag 15: Miami Airport
Har I selv besøgt USA, og hvad har været jeres yndlingsby? 
{Broen fra Conway til Little Rock}
{Udsigten fra Hot Springs Mountain Tower}
{Hot springs i Hot Springs 😛 }
 {Grænsen til Tennessee fra Arkansas}
{Beale Street i Memphis}
{Pulled Pork}
 {Muren foran Graceland}
 {Lorraine Motel}
 {Replica af Athena templet i Nashville}
 {Smoky Mountains}
 {Charleston}
  {Charleston}
  {Magnolia Plantation and Gardens}
   {Magnolia Plantation and Gardens}
   {Vi mødte vilde delfiner da vi badede i St. Augustine}
   {Caramel apples i Downtown Disney}
  {Disney World Orlando}
   {Everglades}
   {Miami}
   {Manatee spotting}
   {Mangroves ved the Keys}
   {Vilde leguaner overalt}
  {Sunset celebration på Key West}
   {Sunset celebration på Key West}
   {Key West}
   {Key West}
   {Oreo cheesecake}
   {Key West}
  {Key West}
__________________________________________________________________________________________________________________
English recap: Since all I’ve been talking about lately here has been my upcoming China and Hong Kong adventures, I thought I today would share some new content with you guys. If you’re new on my blog you probably don’t know that I back in 2013 spent one semester studying at a college in Conway, Arkansas. After the semester my family came to visit me, and we spent 15 days roadtripping through some of the southern states of the US. Definitely one of the best trip I’ve been on with my family so far! 
 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

8 comments

 1. Comment by Pam Scalfi

  Pam Scalfi Reply 27. juli 2015 at 12:57

  such great photos! I would love to road trip around the US *-*

  Pam xo/ Pam Scalfi♥

 2. Comment by Karina

  Karina Reply 27. juli 2015 at 13:00

  Jeg vil rigtig gerne til USA en dag 😉

 3. Comment by Bylouise

  Bylouise Reply 27. juli 2015 at 14:17

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 4. Comment by Louise ✎ Bylouise.dk

  Louise ✎ Bylouise.dk Reply 27. juli 2015 at 14:18

  Ej nogle lækre billeder, misunder alle som kommer den vej over havet.. Vel så gerne opleve det store land, USA. Det kommer en dag, det er sikkert og vist….

  Ej altså nogle billeder…

  Kh Louise //http://bylouise.dk

 5. Comment by Ditte

  Ditte Reply 27. juli 2015 at 14:29

  Fine billeder som jeg har flere næsten identiske fra min usa tur sidste sommer 🙂
  Jeg var også florida rundt og ud til Key West, fantastisk oplevelse som jeg håber snart at kunne opleve igen!

 6. Comment by Camilla Julie

  Camilla Julie Reply 28. juli 2015 at 9:27

  Eeej, hvor ser det bare alt for lækkert ud 😀
  Jeg vil også på Roadtrip nu – jeg må nøjes med en til Skagen på tirsdag 😉

  http://camillajulie.dk/

 7. Comment by Sofie Martine

  Sofie Martine Reply 29. juli 2015 at 17:07

  Hvor ser det lækkert ud! Jeg var i New York og på efterfølgende roadtrip i Californien for 2 somre siden, og det var så fed en oplevelse. Gad godt opleve Miami også 😀
  http://www.sofiemartine.com

 8. Comment by Michelle Rasmussen

  Michelle Rasmussen Reply 29. juli 2015 at 19:07

  Træt af Kina snak??? NEVER! XD

  Rigtig skønne billeder fra Amerika. Det er flere år siden, at jeg har været på ferie med mine forældre, men forestiller mig at det kunne være ganske hyggeligt at gøre det igen 🙂 Jeg har besøgt USA af tre omgange: Første gang var på en arrangeret rundtur i Californien (never again!), anden gang besøgte vi familie i Florida og sidste gang var regulær storbysferie i NYC. Mine yndlingsbyer so far er San Fran og så NYC.

  I modsætning til mange andre, så har jeg dog aldrig rigtig haft de vilde drømme om, at jeg BARE MÅ til USA eller tage den store roadtrip gennem staterne. Det er først fornylig, at jeg er blevet lidt skudt i tanken om at besøge PNW – naturen deroppe ser vildt fantastisk ud! [indsæt smiley med hjerteøjne]

  http://www.shinimichi.com

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top