A TRAVEL MUST HAVE #1 // AFTERSUN

30. juli 2015

Da der nu kun er knap 2 uger til at turen går mod Frankrig, og derefter Kina, vil jeg indtil da komme med mine bud på ting, jeg ikke kan undvære på mine rejser.


Mit første rejse must have er en aftersun. Da jeg kommer til at tilbringe en del tid i solen i både Frankrig og Kina, er det en selvfølge at man vil have behov for at pleje huden, og ønsker at bekæmpe for tidlige alderstegn. Der kommer Beauté Pacifique’s nyeste aftersun ind i billedet. Ud over at give huden tonsvis af fugt og næring i form af vitamin A, C og E, som huden trænger til efter en dag i solen, har denne aftersun også en egenskab, som især er vigtig, da jeg skal bo i Hong Kong. 
Da Hong Kong er dækket af 73% jungle, er der dermed en stor andel myg, som også har en change for at bære enten malaria eller japansk hjernebetændelse. Det er selvfølgelig noget, jeg helst ser mig fri for, og rådene, jeg har fået fra læger og på internettet for at undgå disse sygdomme er generelt, at undgå at blive stukket. Og her kommer denne aftersun ind i billedet. For udover at virke nærende på huden, så er den også tilsat methyl PCA, som skulle virke afskrækkende på myg. Win! 
Derudover er det jo også kun et plus, at man kan støtte virksomheder fra hjemby (; 

Udover dette lille tip har jeg ikke så meget at rapportere om i dag. Nyder en lille fridag, som står på oprydning og planlægning af indlæg, før jeg i morgen har sidste arbejdsdag på mit ene arbejde. Hvad får I jeres torsdag til at gå med? Er der mon nogen, der har modtaget mail om at I er blevet optaget på drømmestudiet? (:
__________________________________________________________________________________________________________________
English recap: Since I’m leaving for France and China in only two weeks, I thought I until then would share with y’all a few of my absolute travel must haves. The first one is the new aftersun from Danish Beauté Pacifique, which along with giving loads of care to your skin after a day in the sun, it also has methyl PCA in it, which is supposed to be mosquito repellant. Since I’ll be living in Hong Kong which is covered in 73% nature and therefore has tons of mosquitos, some of them carrying malaria or Japanese encephalitis, this aftersun will be perfect to decrease my chances of getting sick. 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

1 comment

  1. Comment by Pam Scalfi

    Pam Scalfi Reply 30. juli 2015 at 12:47

    hate mosquitoes so always need a repellent with me everywhere I go :p

    have fun on your trip!

    Pam xo/ Pam Scalfi♥

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go top