SUMMER DAY ESSENTIALS

30. juni 2015

Jeg havde egentlig tænkt mig at dagens indlæg skulle byde på en omgang ønsker til en lazy day indenfor, men det fantastiske sommervejr trak mig i en lidt anden retning.På varme sommerdage er der visse ting, jeg bare ikke kan undvære. For mig er lette sommerkjoler eller jumpsuits som de ovenstående, jeg har fundet inde hos Esprit et godt eksempel på ting, jeg kunne finde på at tage på. Især jumpsuiten synes jeg er helt vildt smuk!

Derudover kan vi jo nok ikke komme udenom, at solcreme er en vigtig ting at have på om sommeren, og i øjeblikket er jeg ret vild med Biotherm‘s nyeste lancering af solcremer. Med hensyn til makeuppen, foretrækker jeg at holde det meget minimalt, men alligevel prøve at få lidt farve på læber og negle, eller tilføje et lille pop af farve på øjnene de dage,  hvor jeg ikke regner med at komme til at svede alt for meget (;

Umiddelbart virker theen lidt unødvendig på en varm sommerdag som i dag, men grunden til at jeg har taget netop denne med i collagen, er fordi den er den perfekte the til en omgang hjemmelavet isthe. Det eneste man skal gøre, er at lave to stærke kopper the, gerne en frugtthe eller andet frisk, og heri tilsættes en masse citron og sødemiddel efter smag (jeg bruger normalt honning). Dette hældes over i en kande, som herefter fyldes op med iskoldt vand og nydes med isterninger. Så simpelt! Og så kan man få ligepræcis den smag, man foretrækker.

Nu vil jeg tage ud på en lille løbetur, før det bliver alt for varmt. Hvilke essentials har I på disse varme sommerdage? 

_____________________________________________________________________________________________________
English recap: Celebrating the beautiful summer weather here in Denmark with a few of my summer essentials. You can never go wrong with a flowy summerdress, and these ones that I’ve picked from Esprit are the essence of summer to me. Makeup wise I prefer keeping this simple, and just add a little pop of color on my nails and lips, and on those not too hot summer days also on my eyes. Along with that, sun block is an absolute must, and my favorite at the moment is the newest release from Biotherm. 
The Pukka tea might seem a bit odd in this collage, but actually this is my preferred tea when making myself an iced tea. All you need to do is to brew two cups of concentrated tea, add lemon and sweetener to this (I prefer honey), and mix this in a pitcher with water. So delicious, and you can basically use any tea you like! 
Have a beautiful day y’all! 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

1 comment

  1. Pingback: PINTEREST ON A SUNDAY: THINGS TO DO ON A SUMMER DAY - Cammi.DK

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go top