SCANDI ADVENTURES PART 2: STAVANGER & PREIKESTOLEN

10. juni 2015

Så er der endnu en billedstorm, denne gang fra den bedste del af vores dage i Norge, nemlig vores tur op til Preikestolen.

Fra Bergen tog vi til Stavanger, hvilket betød 5 timer bjergkørsel i bus samt to færgeture. Da vi ankom til Stavanger nåede vi lige at se en smule af byen, før det stod på endnu en færge- og bustur, før vi havde nået til Preikestolen Mountain Lodge, hvor vi skulle overnatte, og som er det nærmeste man kan komme til Preikestolen med bil. Uden tvivl det hyggeligste hostel, jeg nogensinde har oplevet, og med den mest fantastiske udsigt (og restaurant). Om morgenen den næste dag fik vi den lækreste morgenmad, samt smurt en madpakke, som vi tog med os på den 3 timer lange vandretur, der ventede os (guidebøgerne anbefaler at man bruger 4 timer, men vi havde en bus vi skulle nå 😛 ). Helt sikkert et af de hårdeste ture, jeg har været på (og jeg var spejder i knap 10 år som barn), som både bød på klippevandring, sne, mudder, og mindre vandhuller der skulle krydses. Men hold nu op, hvor var det virkelig hele besværet værd! Jeg vil lade billederne tale for sig selv:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

4 comments

 1. Comment by Karina

  Karina Reply 11. juni 2015 at 17:03

  Hvor ser det bare smukt ud <3

 2. Comment by Laura

  Laura Reply 12. juni 2015 at 18:23

  Hold nu op nogle vilde billeder! Er helt vildt med billede nr 9 med spejlingen i søen! Håber sådan vi selv kommer til at tage sådan nogle billeder somewhere in the world når vi tager afsted igen. Vi har for få af den slags 😛

 3. Comment by Camilla

  Camilla Reply 15. juni 2015 at 19:49

  Det var så smukt! (:

 4. Comment by Camilla

  Camilla Reply 15. juni 2015 at 19:50

  Det var så fantastisk, og så uvirkeligt! Mon ikke I støder på et sted eller to på jeres tur, hvor I kan komme til at se det (:

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top