SCANDI ADVENTURES PART 1: BERGEN

8. juni 2015

SÅ blev det tid til en omgang billedspam fra min tur til Norge med min bedste veninde fra USA. Den 14. maj mødtes vi i Bergen, hvor vi brugte knap tre dage på at udforske byens hyggelige gader, bestige de utallige bakker (og bjerge), søge i læ for regnen på KODE kunstmuseum, spise lækker (og dyr!) mad, samt selvfølgelig deltage i festlighederne den 17. maj, som er Norges nationaldag.

{Udsigten fra min seng hos sødeste Siri, som vi couchsurfede hos den første nat}

 

 

 

 

 

 

 

{Regnvejr er ikke så slemt, når man er i selskab med sin bedste veninde}
{Solnedgang over Bergen}
{Hotdog med rensdyrpølse og tyttebærsauce}

Jeg er i denne uge i Esbjerg, hvor jeg nyder lidt frihed før jeg skal forsvare mit semesterprojekt den 26. Indtil da prøver jeg at tilbringe så meget tid som muligt sammen med Ollie, som tager hjem til Frankrig den 23. De 8 måneder går alt for hurtigt! Jeg håber, I har haft en dejlig start på ugen (:

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

3 comments

 1. Comment by Laura

  Laura Reply 8. juni 2015 at 17:34

  Hvor ser det både hyggeligt og fint ud! Det ligner nærmest Japan – som jeg forestiller mig Japan i hvert fald – men kirsebærblomsterne på billede 4 og 6.

 2. Comment by Camilla - Cfashion

  Camilla - Cfashion Reply 8. juni 2015 at 19:20

  Sikke nogle skønne billeder! Jeg ville rigtig gerne opleve Norge på deres nationaldag 🙂

 3. Comment by Vanessa

  Vanessa Reply 9. juni 2015 at 21:05

  Ser så hyggeligt ud! 😀

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go top