MY TRAVEL MAKEUP BAG // BACKPACKING

9. juni 2015

En ting, jeg selv elsker at snage i, er hvad folk vælger at pakke med på deres ferie. Derfor vil jeg i dette indlæg vise de ting, jeg valgte at tage med på min tur til Norge og København, selvfølgelig med fokus på at det skulle fylde så lidt som muligt.
I sommermånederne foretrækker jeg en let base i form af en farvet dagcreme eller BB-cream, eller kun en farvet pudder. Både fordi der er stor chance for at jeg kommer til at svede, men også fordi min hud (ligesom mange andres) ser langt flottere og mere ensartet ud om sommeren, og jeg derfor ikke har brug for så god en dækning. VitaZing fra Origins er i øjeblikket min absolutte yndlings farvede dagcreme, som både giver rigeligt med fugt, men også tilpasser sig perfekt til ens hudfarve, samtidig med at den har solfaktor 15.
Som blush og bronzer valgte valgte jeg min duo fra Elf, som jeg virkelig er blevet stor fan af her på det sidste. Til øjnene valgte jeg at tage min nye Naked Basics 2 palette med, plus min yndlings eyeliner, Lancôme’s artliner. Med de to ting er der både muligheder for et simpelt look til vores vandreture, men man kan også kaste sig ud i nogle mere dramatiske øjne til om aftenen. Mascaraen jeg valgte at tage med blev selvfølgelig min elskede Origins GinZing, som jeg før har erklæret min kærlighed til, da den aldrig svigter én, selv hvis man har travlt. Og så skulle jeg selvfølgelig have mit Gosh Brow Kit med, da det er et trin, jeg aldrig misser i min makeup rutine. Til slut valgte jeg at tage min yndlings Baby Lips med i farven Cherry Me, som I kan se på emballagen bliver flittigt brugt.

Hvilke ting kan I ikke undvære i jeres rejse makeuptaske? 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

3 comments

 1. Comment by Laura

  Laura Reply 9. juni 2015 at 20:24

  Jeg fandt faktisk lige tre BabyLips i en kasse i dag, som jeg havde glemt fra min USA-shopping. WIN! Jeg kunne dog ikke se om der var solfaktor i – ved du om der er det? Det håber jeg lidt, for det ville gøre det lidt nemmere her til sommer. Originis cremen lyder også ret god! Jeg bruger egentlig sjældent noget med dækkeevne i hverdagene, og nu hvor solen kommer frem, er jeg tilbøjelig til bare at bruge min Neutrogena solcreme til ansigtet, haha. Jeg er lidt sløset på det punkt :-/

 2. Comment by Camilla

  Camilla Reply 10. juni 2015 at 15:47

  Der er faktisk kun solfaktor i to BabyLips, nemlig dem der hedder Mint Fresh og Hydrate, men begge er uden farve. Kæmpe fejl, hvis du spørger mig! (:

 3. Pingback: WHAT'S IN MY TRAVEL MAKEUP BAG - Cammi.DK

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go top