HJEMME IGEN!

3. juni 2015

Nå, men det der med at planlægge indlæg til mens jeg var ude at rejse blev ikke til noget, så her kommer lige lidt lyd fra mig for første gang i 3 uger! Det eneste jeg vil sige om turen for nu er, at den har været helt fantastisk, og at I helt sikkert vil høre mere om den de kommende dage. Indtil da kan I få et lille indtryk af hvad jeg blandt andet har lavet i ovenstående billede.

Nu står den på fejring af at jeg har afleveret min sidste eksamen før den står på sommerferie. God aften til jer, der stadig er med derude! (:

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

1 comment

  1. Comment by Katja (@eeyorenyk)

    Katja (@eeyorenyk) Reply 5. juni 2015 at 18:37

    Tillykke med den sidste eksamen – Og spændende med flere rejseberetninger i vente. 🙂

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go top